America (214)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna dimineata!
Arata bine tarta aia cu prune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Am si eu o intrebare la fetele din Florida
Vrem sa ne programam o vacanta la Disney in urmatoarele luni si as vrea sa stiu cam care ar fi cea mai buna luna/perioada astfel incit sa nu fie parcurile super aglomerate si vremea cit de cit faina. Noi venim de la frig asa ca orice T care o bate pe a noastra e bine primita deci nu vreau sa fie super cald. Nu cred ca am reusi sa venim in luna decembrie deci cel mai probabil va fi in primele luni ale anul urmator.
Thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Din pc de vedere al faptului ca vreti sa nu petreceti mai tot timpul pe la cozi la ride-uri, cea mai buna perioada e ian/feb/mar ...Noi am fost in feb, si a fost super (am fost si in iunie - groaznic de cald, si in octombrie - tot cald si in decembrie - mare inghesuiala!!)....vreme calda si placuta, nu foarte inghesuiala (cred ca la Disney e mereu muuulta lume)...:)
Cu temperatura depinde si cum ai noroc ....poti prinde exact sapt aia in care e frig, poti prinde sapt in care e prea cald...si poti prinde sapt in care e perfect :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Multmumesc mult Sinzi Atunci Februarie it is . Trebuia doar sa ne hotarim in ce perioada vrem sa mergem si intradevar am fi vrut sa alegem una in care parcurile nu sunt foarte aglomerate, caci turisti cred ca sunt tot timpul acolo
So, Florida here we come!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

si eu cand am fost in florida la orlando tot in februarie si era o vreme superba, asa ma bucuram ca e cald (vreo 70 F) ca l-am sunat pe sot in Utah si i-am zis ca nu mai vin acasa :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

iuliam - stai departe? veneam si eu

ca bine mai suna meniul tau

Pumba, nu stiu cit de departe stau de tine . Cu placere, numai ca noi plecam in musafirie.

Mie nu-mi iese cu felurile romanesti festive. Am tot incercat sa le introduc, muncesc la ele, si colocatarul nu e prea entuziasmat. Adica salata de vinete e OK, salata boeuf OK. Icre a gustat si a declarat ca nu-i plac, asta pina anul trecut cind am fost la o pre-Xmas party la un cuplu de romani si au servit icre cu ceapa, de le-a dat de gust. Pirjoalele au nickname de hybrid hamburger

Saptamina trecuta am facut fasole facaluita, fiasco total. Cica astepta gust de nu-sh ce dip cu refried beans.
In fine, chestia asta ma depaseste, pt ca e pasionat de incercat mincaruri de pe toate coclaurile lumii.

Numai la varzari imi convine ca nu-i plac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

iuliam - as veni cu placere

mama a facut foi cu miere ma simt copil..din nou.
astazi ,am fost si am facut ceva cumparaturi pt copii.... intrasem in panica ,cu timpul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pumba, chiar ca vin la tine! Ador prajiturile alea.

Ati inceput shoppingul de Craciun? Alex viseaza Lego Airport,eu i-as lua NXT.
Cu Ana cred ca scap mai usor, s-a imprietenit cu Didj si ii iau jocuri, plus ca s-a trezit si ea cu Zhou-Zhou Pets. Nu stiu ce sa-i mai iau, azi mi-a aratat un set de Hot Wheels, racing course, asa ceva.
Pentru Alex mai am niste Wii games.
Pentru grown-ups cred ca vom cumpara (in sfirsit!) o camera DSLR (ca de doi ani ma tot gindesc la asta), dar tot nu m-am lamurit care-i mai user friendly pentru fraieri care prefera sa point and shoot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Iulianm, nu ii plac sarmalele lu' colegu'? WTF? Cred ca ii place mancarea spicy, celor carora le plac spicituri din astea si seafood, nu prea le place mancarea noastra si nici cea meditareeana prea mult. Bat si io campiile alizee cu presupunerile Ah si icre fara ceapa, nu's bune.:)
Eu la strainezi am avut succes cu salata de vinete, sarmale, cozonac, sarmalute in foi de vitza. Mai putin salata boeuf si alte maionezarii. Oricum, recunosc ca mancarea noastra nu e prea grozava, nici macar eu nu o prefer f. tare de zi cu zi. Astea de Sarbatori insa imi plac ca le stiu eu de acasa. Curcanu' nu imi place, vorba ceea, nu e pasare ca porcu'. Ah, si in general meniul american de Thankgiving sucks. E asa plain and boring Far from "delicious" cum ii tot trag americanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Ahem...sarmale n-am facut pina acuma, mi se pare prea complicata asamblarea (in zona mea se fac max cit degetul mic). Da' maninca de la greci. Tocmai asta e, ca incearca si maninca dintr-o gramada de bucatarii.
Marea surpriza a fost cind am comandat maduva, a devenit fan maduva pe garlic toast.

Insa ai dreptate, ruxij, cu felurile cu maioneza, nu-s prea agreate de americani. Eu mai inlocuiesc cu creme fraiche, cind se poate, dar tot scirtiie. Si am observat ca si textura conteaza, asta e o alta plingere (generala), felurile pasate nu prea au succes. Adica ori mashed potatoes, ori dip, restul out.

Oricum, saptamina asta m-am retaliat: daca mi-a ignorat fasolea, am decretat si eu meniu low in calorii si am gatit spaghetti squash .

Ai mey, ca se pot face feluri tasty de Thanksgiving. Depinde de zona.

Mergi la inceput