Bebelusi de septembrie-octombrie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
zozela spune:
Mariuk,cine se cearta?? Unde?!

Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
maitreyi spune:
so, pana la urma tot pediatra e baza noastra
am vb cu ea de Bogdan cu scazutul in greutate, regurgitat, etc. mi-a dat niste prafulete pe langa debridat pe care mi l-a crescut la 6 ml/ 24 ore, novalac ac - chichi de unde il iei maica ca io n-am gasit
si cand il gasesc cum i-l introduc? tot treptat ca si la orice alta formula de lapte combinat cu ce ii dadeam anterior? merci
- si bibe dr. browns. io ma gandesc in sinea mea ca avea si tetina mai mare decat recomandat varstei insa cu o tetina mai mica adoarme dupa 60-70 ml si nu mai papa...acu i-am luat si tetina mai mica.
oricum, l-am cantarit iar azi inainte de baita ca sa vad daca nu is eu defecta la cap si iar avea 6200 ca acu 2-3 zile pe cand dimineata avea 5900
mai bag o tura si maine si daca tot peste 6000 iese donez cantar ![]()
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
zozela spune:
mai3,ce facusi bre?! Tocmai incercam sa detronez zicala-ce tie nu-ti place,altuia nu-i face!
Edit,ca nu-mi place: Ma bucur tare mult sa aud de rezultatul cantarelii!!
Poate a fost eroare de pozitie a cantarului,a lui BB,poate data trecuta,puiul era satul iar acum flamanzel,poate avea scutecul mai plin/gol la vreuna din masuratori..Zic si eu![]()
Oricum,pumnii stransi sa va dea numai cu + de acu incolo!
Mamica lui Mihai si a Mariei 
Siluan trebuie sa traiasca!!
Fistiq spune:
buna seara!
si noi murim de cald in casa. avem geamuri, usi, deschise zi si noapte si mai jos de 26-28 de grade nu reusim sa coborim. Tudor e in body cu mineci scurte, dar nu indraznesc sa-l las si fara pantalonasi.
Of, se mai confrunta cineva cu acneea bebelusului? la noi e deja o forma f accentuata, e peste tot, pe fata si mai nou si pe spaticel. e oribila, iar caldura asta ii pune capac. asta, plus soacra-mea cu tot felul de sfaturi si gesturi bagaciose, de-mi vine sa-mi iau cimpii.
azi avem 4 saptamini
luni mergem la ecografii si controlul de 1 luna.![]()
Mami de baietel Tudor Stefan
(14.10.10)
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela mai3,ce facusi bre?! Tocmai incercam sa detronez zicala-ce tie nu-ti place,altuia nu-i face! ![]() Mamica lui Mihai si a Mariei ![]() ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
m-am bagat si eu printre randuri ca mi s-a parut ca am loc
sa sterg? 
-----
O poveste cu Minuni - o
Slava Tie, Doamne!
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui Fistiq buna seara! si noi murim de cald in casa. avem geamuri, usi, deschise zi si noapte si mai jos de 26-28 de grade nu reusim sa coborim. Tudor e in body cu mineci scurte, dar nu indraznesc sa-l las si fara pantalonasi. Of, se mai confrunta cineva cu acneea bebelusului? la noi e deja o forma f accentuata, e peste tot, pe fata si mai nou si pe spaticel. e oribila, iar caldura asta ii pune capac. asta, plus soacra-mea cu tot felul de sfaturi si gesturi bagaciose, de-mi vine sa-mi iau cimpii. ![]() azi avem 4 saptamini luni mergem la ecografii si controlul de 1 luna.*********************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
al meu are fata plina de bubite mici si aspre care se simt numai la mana - de vazut nu se vad. eu banui ca is de transpiratie. MF a zis sa ii scot ceaiul sa nu fie alergic la vreo plantuta de colea. insa acu il dau cu o crema de la klorane pt bubite si se simte diferenta.
-----
O poveste cu Minuni - o
Slava Tie, Doamne!
Fistiq spune:
Office, ti-am trimis si eu un PM
Mai3, te admir ca esti atit de calma in ciuda problemutelor, ca eu sunt o crizata! la cea mai mica neclaritate sau semn ce nu-mi place mie, ma consum si ma dau cu capul de pereti.
multa sanatate pt Bogdan
Tudor papa doar tzitzi. Eu am renuntat si la lactate si... astept sa-i treaca bubitele. La el se fac pete rosii cind se incinge daca e agitat.
Mami de baietel Tudor Stefan
(14.10.10)
maitreyi spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Office, ti-am trimis si eu un PM ![]() Mai3, te admir ca esti atit de calma in ciuda problemutelor, ca eu sunt o crizata! la cea mai mica neclaritate sau semn ce nu-mi place mie, ma consum si ma dau cu capul de pereti. ![]() multa sanatate pt Bogdan ![]() *********************************** Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10) |
multumesc da' sa stii ca in sinea mea si io ma sucesc si ma framant da' incerc sa ma pastrez calma ca sa nu dau rateuri

deci de o saptamana de cand cupiii mei il fugaresc pe mos ene de la 8 tot zic ca ma culc si io odata cu ei si iaca ce ora ma prinde pe mine pe net
si maine nu pot ca e dansez pt tine
da samabata vine tati acasa si mi-a promis ca pot sa dorm in sufragerie si da el bibe all night long 
apropos de tati - Alexandra, unde e tati? a neni (la nenea). si ce face tati la nenea? - tati Ada babi
(i-aduce Alexandrei o Barbie 
-----
O poveste cu Minuni - o
Slava Tie, Doamne!
zozela spune:
| citat din mesajul lui maitreyi [quote]citat din mesajul lui zozela m-am bagat si eu printre randuri ca mi s-a parut ca am loc sa sterg? ![]() ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |

Fistiq,nu stiu ce sa zic..Am observat si eu la Maria ceva bubite pe un obrajor si pe ceafa,dar sper sa nu se intinda..Care-i treaba cu acneea asta? Nu am citit nimic despre ea.Mihai nu a avut.Merg sa caut si eu info pi net.
si-o noapte usoara!!
maitreyi spune:
ma bag la o tigara si nani pui - so gud nait si hai pup 
acu mi-am dat seama - cand nu o sa mai pape bibe cel mic noaptea va incepe cea mare sa vrea la olita noaptea, right? 
-----
O poveste cu Minuni - o

Slava Tie, Doamne!