PRIETENE FARA TITLU (70)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S [Mira, felicitari ca David citeste! Si imagineaza-ti ca o spun cu toata serizitatea! Tu stii ce rara avis e? Pai in jurul meu, numa computere ultimul racnet si gadgeturi si ipoduri, fras sa le mai stie, dar carti? Carti? Ce-s alea, frate? Nepotii mei se uita cu mila la mine cand le mai propun cate o carte...se gasesc si online, imi zic, daaa... |
INGRID iti imaginezi cu ce mila s-ar uita la mine ca io habar nu am ce-s alea ipoduri si i ... nu mai stiu cum Am tot citit despre ele la subiectul cu ce-si doresc copiii de Craciun si am ajuns chiar de am dat google sa aflu si eu cam ce-s dar tot nu-s lamurita complet,ca nu prea am gasit explicatii,probabil toata lumea (in afara de mine ...) stie ce-s .Dupa cum arata presupun ca-s ceva minuscul cu care te poti juca pe net ? Daca-s de jucat ma lasa rece,ca eu nu-s pasionata defel (poate daca as fi inchisa undeva fara sa am decat un joc d-asta la mine as juca,dar altfel niet ...),husbandu' nici atat,sper ca nici copiii nu vor fi deci.Prefer sa fie precum David la Mirei atrasi de carti!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Giova spune:
Moni eu platesc pe 8 ore, 280lei/luna. dar aici e inclus si transportul de la gradi- inot si retur, plus ingrijitoarea care e cu ei.
Eu il iau direct de la gradi, nu ma mai complic.
Daca l-as duce eu direct la bazin ar fi 25 lei/ora, mult mai ieftin, dar e departe si nu pot sa stau pe acolo o ora cu Edi dupa mine....in plus merge cu colegii lui de la gradi.
Ingrid pai eu stiu sa inot stilul broasca si putin bras...nu ma iec eu in apa mare, doar ca nu am multa rezistenta...obosesc mult prea repede, nu respir cum trebuie.
Sa stii ca d-na GT a infiat un baietel....mi-a zis Clau ca e tare simpatic si mic-mic. Erau foarte fericiti amandoi proapetii parinti si chiar ii cereau sfaturi sotului.
Super planuri de viitor are Diana. ma bucur ca are atatea activitati optionale. marco in afara de inot nu mai vrea nimic...sa vina cat mai repede acasa de la gradi.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
monica70 spune:
GIOVA mersi de info.E rentabil asa,pai eu daca nu i-as avea pe ai mei aici,clar mi-ar conveni si mie asa ceva,chiar daca m-ar costa cei 80 lei in plus! Probabil Marco vrea repede acasa si ca sa se joace cu Edi? Sau sa nu fie el tot plecat si tu tot cu Edi - adica usor gelos ? Foarte fain ca ii place la inot,dupa mine asta e mult mai important decat alte minuni gen dans,pictura , karate sau ce-o mai fi.Ca e minunat si pentru sanatate si pentru frumusete si pentru curaj
Mama mia ce ameteli am Dar si curge ca robinetul din mine azi Aiurea rau e asa: de cand l-am nascut pe Tudor tot asa imi vine: o zi - de obicei prima curge groaznic de mult,a doua zi f.putin si pe urma deloc.Inainte imi venea mai normal,prima zi un pic,a doua zi normal spre mult,a treia zi un pic si a patra zi ramasite.Inainte nu foloseam deloc ob super ,doar normal si mini.Acum o zi trebuie sa fiu doar cu ob super mai ales noaptea noaptea sau si mai rau - cu tampoane cu aripioare si m-am dezobisnuit de asa ceva .
Noroc ca a venit tati sa mai stea cu Tudor,ca altfel tampeam.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Ingrid S spune:
Moni, pe scurt, zice Diana ca nota do incepe de la clapele negre, 3 la numar, stanga, ca sunt si cate doua clape negre (a nu se confunda). Avem do, re...se incheie tot cu do la inceputul altor 3 clape negre. Sper ca e corect, eu nu stiu.
Linkurile cu engleza un pic mai tarziu, scuze.
Ma grabesc.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Moni, pe scurt, zice Diana ca nota do incepe de la clapele negre, 3 la numar, stanga, ca sunt si cate doua clape negre (a nu se confunda). Avem do, re...se incheie tot cu do la inceputul altor 3 clape negre. Sper ca e corect, eu nu stiu. Linkurile cu engleza un pic mai tarziu, scuze. Ma grabesc. Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
mai sa fie,de-aia a trebuit sa ajungi acasa ca sa o intrebi pe Diana? Eu credeam ca tu esti experta la asa ceva
Am luat acum orga si tot nu pricep:
Ca are asa: 3 clape negre,apoi 2,apoi 3 ,apoi iar 2,apoi iar 3 si iar 2 Daca incep cu do de la prima clapa - alba de dinaintea celor 3 negre ,se termina cu do de sus inaintea urmatoarelor 3 clape negre cum zice ea,deci iasa ok.Dar daca repet aceeasi faza cu do de la al doilea rand de clape negre se termina tot asa de bine cu do de sus la inceputul ultimului set de clape negre ... Nu stiu daca ai inteles ceva Deci sa numerotez chiar de la primul set? Asta ar insemna ca do de jos e chiar prima clapa alba de la orga.
Asaaaa si asa facand imi iasa la clape fix de trei ori seria "do re mi fa sol la si do".Dar care sunt de fapt notele corecte? Seria intai,a doua sau a treia adica ultima?
LunaNoua spune:
Daria la Palatul Copiilor face pictura, dar .. recunosc ca am "mintit" un pic la inscriere, adica, am zis ca este la grupa pregatitoare, ceea ce nu era neadevarat .. doar ca ... avea doar 4 ani si 9 luni .. si nu 6 cum se astepta doamna Oricum, aceasta minciunica nu a facut nici un rau, pentru ca Daria se descurca. Mi-a zis doamna ca ar fi la nivel de cl a IV-a, si tare mirata a fost ca nici nu are impliniti 5 ani. Eu o mai duc si cu alte grupe, nu doar o data pe saptamana la grupa ei, dar ... nu pot sa fiu nici nesimtita si sa am pretentia sa mi-o primeasca la toate orele
Asa ca, Daniela, baga si tu o minciunica si spune ca e la grupa pregatitoare, si ti-o primeste pe Ioana la Palat, ca nu iti cere certificatul de nastere la inscriere Asta daca mai sunt locuri. La noi este plin la toate cursurile la care pot veni cei mici. Nu mai primeste copii prescolari nicaieri.
monica70 spune:
DEEA lasa ca si eu am trombonit oleaca la faza cu inotul,ca la bazinul olimpic nu inscriu la initiere copii sub 5 ani.La voi e mult mai usor de dus de nas "dusmanul" oricum ca-s inalte si bine facute fetele,dar cu Diana mea mai greu ...
Chiar m-am uitat azi pe larg ce cercuri sunt la noi:
Din ce am ochit,pentru Diana mi se par potrivite astea:
La artistice:
-desen/pictura
- pictura pe sticla
- arta decorativa
la sport
-gimnastica aerobic
-orientare turistica
la culturale
-engleza
-germana
-dans modern
-dans sportiv (asta e super!)
-ansamblu folcloric
-teatru
-teatru de papusi
Daca as reusi sa o dau la 1-2 din astea ar fi super,inca nu stiu la ce gasim loc,la ce i-ar placea si cel mai important la ce ar fi dispusi sa o ia - ca la majoritatea trebuie mai mult si de 6-7 ani sa aiba,nu doar de 5 ani.
monica70 spune:
Mai,ati tot intrebat ce le aduce mosul copiilor,ce isi doresc sa le aduca ... dar voi ce doriti sa va aduca mosul?
La mine la intrebarea asta - pe care mi-a tot pus-o Diana - m-am blocat.Chiar mi-am sfaramat creierii sa imi dau seama ca oare ce-mi doresc si am ajuns la concluzia ca de fapt nu-mi doresc nimic din ce mi-ar putea aduce mosul Pai ce imi doresc e doar sanatate mie si celorlalti din familie, o casa sau macar un apartament mai mare si altceva ... frasu' stie.Nimic.Eventual un abonament la bazin
Deci voi ce-aveti pe lista?
LunaNoua spune:
Si noi avem casa pe lista Mosului. Eu deja stiu bine ce vreau, si stiu si teoretic cum ar putea aduce mosul asa ceva .. ramane de vazut daca si poate...daca nu cumva face pana la sanie
Denisam spune:
Hello si apa,
Daniela-legat de post,da eu il tin cum zice si Ingrid-cum trebuie fara bateri, azi merg sa cumpar de la un magazin special-unde se gasesc varsate de toate-alune,migdale, grau(sa imi faca socrela un fel de coliva),orez integral sa il fierb cu legume, vinete si nuci ca stie sa faca cornulete de post cu rahat sau nuca si prajitura cu foi lica tot de post, ca foloseste margarina-de obicei nu o suport,dar acum nu am ce face-pe linga salate si duminica e dezlegare la peste ca si weekendul viitor, deci nu e greu de tinut.
La noi la scoala si la gradi, se primesc copii usor raciti,in nici un caz cu muci veriz,febra sau diaree,dar eu tot cred ca aerul de aici e mult mai curat.
Legat de ce face Emma e ca si Diana a lui Ingrid- pian de 2 luni, 1 data pe sapt doar 35 de minute( acum merge bine dar profesoara vrea sa ne axam si pe teorie mai mult),apoi face balet si jazz cate 1h fiecare pe saptamina si din ianuarie 9 pina in martie o sa aiba simbetele ocupate cu ski-cat incape, ne-am luat toti 3 abonamente si simbetele vor fi ocupate, 1h are cu prof si apoi exersam noi cu ea,cel putin inca 3-4h-nu e super ieftin nici aici sa stiti,ne-a costat 1000 cad afacerea,ca sa aveti o idee,si transportul e extra.Preturile astea insa aici sunt considerate super bune.
De asta din martie de cand termina ski-vreau sa o inscriu la desen sau tenis si e posibil ca sa mai inceapa si tap la dans sau hip-hop,sa vedem cum progreseaza.
La gradi nu face decat franceza si se pare ca incep gymanstica 1 data pe saptamina si din martie inotul.
Moni-eu o inteleg pe Dia ca vrea sa scrie, azi de dimi Emma a gasit o carte pt cls I-a cu cititi si scris si asta facea in timp ce minca, ce pot sa mai zic, cica mami tu imi dai in gura si eu scriu, ca asta vroia ea si am reusit sa iesim si din casa la 8.10 cu lapte baut si vit C pe linga breakfast.
Ingrid-super ca ii luati orga,noi abia la anul ne hotaram dc ii luam pian Emmei sau nu, deocamdata cu orga de 8o de doalri e super ok, e din aia care iti arata cum sa canti pe clape anumite cantece-programezi cantecul si in timp ce il asculti clapele se lumineaza si "merg"
Mira-super ca citeste David,sper si ai mei sa o tina tot asa cu cartile.
Trebuie sa fug la munci,sunt happy ca am gasit solutia din 15 febr pt ALex, ca o sa plece soacra, o sa stea la gradi full-time dar va avea in fiecare dupa amiaza 2h cu terapistele, sa speram ca o sa fie bine si va dormi-asta e solutia pt 4-5 luni pina in vara sa vedem cum merge.
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani