Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***275***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, bine ai revenit! Da' cu niste poze nu ne tratezi?!

Pisik, tot mai frumoase aranjamentele! Si vad ca si Mr. Pisik isi descopera noi talente! Bravo voua! Eu ma inscriu la o creatie de Craciun, cu livrare la Moeciu, dar mai discutam noi pana atunci.

Pisigri, drept este ca fiu-meu bea seara cam 250-300 de ml de lapte, daca ii dau mai putin se foieste toata noaptea; incearca sa-i maresti cantitatea de lapte baut seara.

Referitor la perna: Andrei functioneaza pe "schema Vladimir", adica isi incepe el somnul cu capul pe perna, dar de dormit doarme majoritar cu capul pe saltea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Cu olita nu m-am stresat dar parca mi s-a pus o pata ca ar fi cazul sa incepem sa scapam. Cred ca mi se trage de la topicul cu abuzul, citit recent...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

vad ca ti-a venit si tie rindul sa iti faci probleme cu "abuzul". Eu am trecut peste impresia asta ca peste tot sint posibili abuzatori, tinind-o mereu cu mine, afara de cind e la nanny sau la bunici. Initial am discutat cu voi, daca va amintiti, apoi mi-am facut o introspectie serioasa si teama mea de atunci era ca, in ro, aveam sa las dragoana pe la diverse rubedenii.... dintre care una e "dubioasa". Asa ca ... nu am mai lasat fata niciunde si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoleta20 spune:

hello,

bianca...nici mie nu imi place sa ii pun agrafioare in par...sa il fac fetita...numai k nu am alta alternativa...deocamdata...pana ii mai creste putin parul si nu ii mai vine in ochisori...cred k o sa ii iau motul in curand...desi nu prea vreau...dar dk ii iau motul...ii tai numai bretonul sa nu ii vina in ochi...caci cretzurile lui ...nu ma indur de ele...sau nu stiu...as vrea si nu as vrea sa il tund...e dulce si asa si asa...

Mergi la inceput

app bianca,poze cu vladimirescu unde vad si eu...k nu am mai vazut de ceva timp...nu le-am mai gasit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nikoleta20

hello,

bianca...nici mie nu imi place sa ii pun agrafioare in par...sa il fac fetita...numai k nu am alta alternativa...deocamdata...pana ii mai creste putin parul si nu ii mai vine in ochisori...cred k o sa ii iau motul in curand...desi nu prea vreau...dar dk ii iau motul...ii tai numai bretonul sa nu ii vina in ochi...caci cretzurile lui ...nu ma indur de ele...sau nu stiu...as vrea si nu as vrea sa il tund...e dulce si asa si asa...

MARIO-ANDREI-SUFLETELUL MEU

Dar sa stii ca poti sa il tunzi si fara sa aiba motul luat. Oricum asta cu motul nu e o traditie crestina, e un obbicei din categoria "asa se face". Eu l-am tuns pe Vladimir cand avea 3 luni.

Tu faci cum crezi, ideea e sa nu chinui copchilu' ca poate se supara pe tine.

Hai ti pup si sper ca nu te-am suparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Poftiti si niste poze.

Mai am, dar nu la mine! Pe diverse carduri pe care trebuie sa le recuperez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna!Va gasesc la pagina 24...vai, cat am de recuperat...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

nu ai cum sa ma superi ,don't worry....

stiu k e din categoria babismelor...nu stiu..imi si place cum ii sta cu carlionti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Asta-i totala http://picasaweb.google.com/100786941598598734721/Noiembrie2010?authkey=Gv1sRgCJ6yoOq1_YO9_QE#5540105267956734786 Copilul asta e grozav! De-abia astept sa-l intalnesc!

Eu cica scriu, dar mai arunc cate un ochi si pe la voi. Oricum, pot sa zic ca am fost destul de harnica azi, poate imi mai vin mintile la cap!

Ce-o fi cu Anamariame si Gianina? Sper ca nu-s copilasi bolnavi la mijloc.....

Io-s intr-o dilema: Andrei are parul cam lung actualmente, dar nu stiu ce sa fac- sa-l tund, sa nu-l tund?! ( ca nu-si prea lasa el caciuli in cap si macar podoaba capilara ii tine cald)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Multumesc pentru raspunsuri ! Fiica-mea bea in ultima vreme 800-1000 ml/noapte, uneori se trezeste din ora in ora, alteori la 180ml apa + 6 masuri lapte mai cere supliment, de ma foieste toata noaptea. E drept ca e destul de cald in camera, amindoua dormim dezvelite, si ca i-au iesit 3 canini si al patrulea sta sa sparga si el gingia, dar sint chiauna, toata ziua nu vad pe unde merg si seara cad lata ca musca odata cu ea...
Cu olita nu m-am stresat dar parca mi s-a pus o pata ca ar fi cazul sa incepem sa scapam. Cred ca mi se trage de la topicul cu abuzul, citit recent...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Inseamna ca la lapte suntem p-acolo. Eu i-am dus azi o mostra de kk pt un coproparazitologic. Ca al meu si ziua si noaptea bea la lapte de ma tampeste. Ajungem cam la 1 kil - 1 si ceva in 24h

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput