Cum sa-mi fac CV-ul mai atragator?

Cum sa-mi fac CV-ul mai atragator? | Autor: tlaura

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos, daca ma poate ajuta cineva cu vre-un sfat; de ceva timp incerc sa-mi gasesc un job; caile sunt putine: ziare, cunostinte si netul. Aici, desi gasesc cele mai multe oferte, concurenta e foarte mare; ceva la modul: "pentru acest job au mai aplicat 700 de candidati"! Bineinteles numarul variaza, dar niciodata mai putin de o suta si ceva, pana la o mie de candidati.
In conditiile astea, stau si ma intreb cine ar avea rabdarea sa citeasca atatea CV-uri? Ceea ce cred ca nici nu se intampla! De aceea as dori un ajutor in compunerea CV-ului, pentru a atrage atentia.
Desi am unul complet si amanuntit descrise toate posturile, se pare ca e destul de plicticos. Nu se pune problema de calificare au experienta, in general aplic pentr joburie pentru carea sunt calificata, si cu toate acestea...
Aveti un sfat si pentru mine?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Laura,

ai incercat sa-ti depui CV-ul la o agentie de recrutare/plasare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Buna, am vazut ca se mai practica si CV-ul in format video. Dar depinde si de domeniul in care vrei sa lucrezi. Varianta aceasta este folosita in special in domeniul comunicarii, in acest fel demonstrand aptitudinile de comunicare, de prezentare.
In rest, doar norocul chior, in atatea CV-uri nici un HR nu cred ca are rabdare sa stea sa citeasca in amanunt.
Bafta multa sa gasesti ceea ce iti doresti.

CALENDARE SI FELICITARI PERSONALIZATE PENTRU CRACIUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Laura, in ce domeniu lucrezi ? Ca intr-un fel cosmetizezi un cv pentru it si in alt fel pentru vanzari.
Cat e de lung? un cv de la 2 pagini in sus devine plictisitor rau, cica, si se plictisesc cei care fac selectia.
Vino cu detalii si se rezolva :)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

exista o gramada de persoane care aplica la job-urile online doar de dragul de a o face. daca sunt 700 de aplicatii la cel care te intereseaza as pune pariu ca cel putin 50% nu au nicio treaba cu ce se cere acolo. deci nu te demoraliza de numar - conteaza calitatea! am avut experiente de genul - 300 cv-uri trimise, chemate 40 persoane la interviu, venit 24, alesi ptr al doilea 8, veniti 4.... dintre care nu prea aveai ce sa recrutezi!

Roxana

Mergi la inceput