Pantofi dans

Pantofi dans | Autor: Anka74

Link direct la acest mesaj

Am nevoie de ajutor.
Peste doua saptamani baiatul meu (6 ani) are un concurs de dans! Primul de acest gen. Nu stiu prea multe despre concurs, insa va avea o tinuta clasica - pantalon negru, camasa alba, caravata subtire neagra si pantofi. Ei uite, la pantofi, m-au lovit! Ca pana acum a avut numai si numai sport, nici macar nu stiu cum arata o pereche de pantofi pt baieti... daramite unii care sa se preteze la a dansa cu ei. Asa ca, dati-mi si mie idei unde as putea sa ma duc sa ii iau pantofiori, ca ma gandesc eu...ar tebui sa ii si poarte putin prin casa pana in ziu concursului, sa se obisnuiasca cu ei.
Si cravata? Asta pe unde se gaseste?
Tot e bine, avem camasa si pantaloni deja!...Si partenera!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Am dat un google si sunt si magazine online de unde poti cumpara. Personal mi s-au parut scumpi.

O alta varianta ar fi sa mergi la Eledur - este o cizmarie/fabricuta de pantofi. Aici lucra acum cativa ani dl.Costica, cel care ii face. Nu stiu cat mai costa la el, ca au trecut vreo cativa ani de la ultima mea vizita. Este la intersectia Calea Rahovei cu Sebastian, pe linia lui 32, langa Mega Image.

O alta varianta ar fi sa vorbesti cu antrenoarea/antrenorul si cu siguranta ca te poate ajuta.

Bafta multa la concurs!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Nu vreau pantofi speciali de dans ci niste pantofiori normali, cu care sa poata dansa copilul. Nu stiu ce aptitudini are, nu stiu ce danseaza, nu stiu cum danseaza, nu stiu la ce concurs merg. Nu putem comunica cu doamna, e mereu pe fuga, nu am vazut niciodata copii dansand...doar mi-a zis sa il aduc in continuare ca se misca bine!
Iar eu il duc nu in ideea de a-l face mare dansator ci pentru ca e o ora de miscare, controlata de un antrenor/profesor pe saptamana. El oricum face si tenis.
Acum, daca tot au un concurs, nu pot duce copilul in adidasi/sanadale asa ca ...ii trebuie si pantofiori. In ideea asta intrebam eu, stiu ca ati cautat, voi mamici cu copii mai mari, de scoala, pantofiori pt scoala sau pt alte ocazii mai speciale...si puteti sa imi dati idei. Pana acum nu i-am luat dect incaltaminte sport, care mi se pare mult mai comoda pentru varsta lui.
Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Anka, in principiu merge orice fel de pantof negru, simplu, cu conditia sa fie suficient de flexibil si sa nu aiba talpa prea groasa. Eu zic ca ai trei variante: fie iei cateva magazine la rand si vezi ce gasesti, dar neaparat sa ii probeze ca sa nu-l roada. A doua ar fi sa ii faci pe comanda - de ex. la Eledur, cum sugera Alinutza - nu sunt niste frumuseti, dar sunt ce trebuie. A treia pe care o cunosc eu ar fi ceva in genul asta www.pablosky.com/coleccion_producto.php?Producto=546" target="_blank">http://www.pablosky.com/coleccion_producto.php?Producto=546. E o marca buna, cu pantofi foarte comozi si rezistenti, pe care ii poate purta si in alte ocazii. Se gasesc la Baneasa Shopping center, cam scumpi, dar poate prinzi o reducere.

Ne votati, va rugam? rat1 si rat 2 http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Pantofii de dans sunt pantofi de dans. Nu poate dansa cu pantofi normali si nici nu-l lasa sa partcipice asa la un concurs.Mai mult il descalifica pentru ca nu are echipament corespunzator. Ma gandesc ca participa la sectiunea Precompetitional daca e micut.
Pe langa pantofi baietii au un body alb cu sau fara papion.(care este obligatoriu la clasa Hobby).Deci daca merge la Precompetitional cred ca merge si cu cravata desi nu am prea vazut dar ..in nici un caz cu pantofi normali.
Trebuie sa fii pregatita sa-l incurajezi pentru ca durata unui dans este de 2 minute si poate e primul si ultimul daca nu e selectat mai departe. Mai mult ca sigur ca face un Vals lent si Cha-Cha.
Succes..ca emotii sunt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arghirmonica

Pantofii de dans sunt pantofi de dans. Nu poate dansa cu pantofi normali si nici nu-l lasa sa partcipice asa la un concurs.Mai mult il descalifica pentru ca nu are echipament corespunzator. Ma gandesc ca participa la sectiunea Precompetitional daca e micut.
Pe langa pantofi baietii au un body alb cu sau fara papion.(care este obligatoriu la clasa Hobby).Deci daca merge la Precompetitional cred ca merge si cu cravata desi nu am prea vazut dar ..in nici un caz cu pantofi normali.
Trebuie sa fii pregatita sa-l incurajezi pentru ca durata unui dans este de 2 minute si poate e primul si ultimul daca nu e selectat mai departe. Mai mult ca sigur ca face un Vals lent si Cha-Cha.
Succes..ca emotii sunt.

Of..problema e ca habar nu am ce fel de concurs e, la ce concurs poate participa un copil care a inceput sa faca dans in luna octombrie? Ca doar n-o fi stat talentul ascuns in el si acum a erupt brusc? El nu danseaza, nu exerseaza deloc acasa, dar absolut deloc. Adevarul e ca mor de curiozitate si mai e o saptamana... Suntem pe principiul hai la drum si-om vedea noi ce si cum! Deocamdata l-am echipat asa cum a spus doamna, mai avem de luat doar cravata...papion avem, insa a zis cravata...ca ii subtiaza si inalta! La 20 de kile ale lui, subtiat ii mai trebuie!

Mergi la inceput

Hei...si-am fost si la concurs!
A fost un concurs in toata regula, cu participanti de toate varstele, ei au intrat la Precompetitional, categ 4-6 ani. Au dansat ...ca incepatorii insa au fost asa de frumosi!
Dupa dans ne-am inmbracat repede repede, sa mergem acasa, cand surpriza: S-a calificat in semifinale! Va jur ca in 10 secunde era imbracat si dus de ta'su pe sus (la propriu) pana in cealata parte a salii unde partenera lui il astepta nedumerita!
Emotiile au fost insa foarte foarte mari pentru ei.
Acum vor mai avea un spectacol, de Mos Nicolae....si abia asteptam vacanta!
Pantofii, ca de la ei am plecat, sunt niste pantofiori obisnuiti, in care vad ca se simte bine. Acum am vazut si eu costumele de dansatori!

Mergi la inceput