Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonacopil spune:

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult pe forum dar nu am avut ce sa spun.
Acum cu ajutorul lui Dumnezeu , Maica Domnului si Sf Nectarie si nu in ultimul rand al vostru dragele mele am si eu o veste importanta.
Va multumesc din suflet pt rugaciuni si incurajari si multumesc sfintilor ca v-au scos in calea mea.
AVEM SI NOI II.
Nu am anuntat mai repede pt ca am avut ceva probleme. Sper insa ca de data asta sa mearga tot bine si cu ajutorul lui Dumnezeu , Maica Domnului si Sf Nectarie sa ne putem stange in brate minunea.
Inca o data va multumesc pt rugaciuni si pt faptul ca existati

Mami de ingeras din ceruri
Si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Mai merg Mara, cu ajutorul lui Dumnezeu inca 2 saptamani.

Citat:
citat din mesajul lui MaraAnisia
Lili, ce putin mai ai! mai mergi la serviciu?te imbratisez tare

[Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Ramona, draga mea, azi dimineata la rugaciune m-am gandit la tine...m-am gandit sa-ti scriu ca nu mai aveam nici o veste.

Ma bucur din toata inima mea pentru voi. Sa va ajute Maica Domnului si Sfantul Stelian si toti sfintii pe care ii iubiti si la care v-ati rugat sa fiti sanatosi si sa va bucurati de binecuvantarea pe care ati primit-o! Pentru credinta si rabdarea voastra bunul Dumnezeu v-a rasplatit!

Slava tie Doamne!

toate fetele, post binecuvantat si linistit in continuare!

Citat:
citat din mesajul lui ramonacopil

Imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult pe forum dar nu am avut ce sa spun.
Acum cu ajutorul lui Dumnezeu , Maica Domnului si Sf Nectarie si nu in ultimul rand al vostru dragele mele am si eu o veste importanta.
Va multumesc din suflet pt rugaciuni si incurajari si multumesc sfintilor ca v-au scos in calea mea.
AVEM SI NOI II.
Nu am anuntat mai repede pt ca am avut ceva probleme. Sper insa ca de data asta sa mearga tot bine si cu ajutorul lui Dumnezeu , Maica Domnului si Sf Nectarie sa ne putem stange in brate minunea.
Inca o data va multumesc pt rugaciuni si pt faptul ca existati

Mami de ingeras din ceruri
Si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

pogonici ma bucur din toata inima mea pt minunea din viata ta. sa ai parte de multa fericire alaturi de gandacelul tau drag. sa te odihnesti cat doarme ea, sa ai putere si rabdare sa o cresti cu intelepciune. sa savurezi fiecare clipa alaturi de ea, caci creste f f f rapid si te apuca nostalgia cand realizezi cum zboara timpul.

ramonacopil felicitari si tie mamico pt minunea din burtica ta. sa te ocroteasca Maica Domnului si toti sfintii cerului sa ai parte de o sarcina si nastere usoara ca sa iti poti tine puiul la piept.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Pogonoci, felicitari, mamico! Sa creasca puiuta sanatoasa in pace, iubire, armonie, iar pe voi sa va tina Dumnezeu sanatosi sa aveti grija de ea mereu!
Ma bucur mult, mult pentru voi! Am fost numai cu gandul la tine zilele astea, dar n-am avut net, abia acum am reusit sa intru.
Abia astept sa mai citesc ce ne mai scrii, cum iesiti la plimbare, cum va jucati, cum ii faci baita.
Nu stiu daca sa comentez sau nu, dar vreau sa-ti zic sa fii curajoasa. Eu nu cred in astea ca bebelusii n-au imunitate sau sunt sensibili sau bolnaviciosi. Ei vin de la Dumnezeru perfecti, curati, protejati de ingeri si de sfinti, numai noi ii putem dezechilibra, ca suntem pacatosi si cu plini de prejudecati si de legende care si-au pierdut din sens. Singura masura de preventie a racelii (daca e nevoie de una) e bebelusul imbracat ca mama si temperatura normala in casa.

Lili, ce putin mai ai! Sa vina bb sanatos, la vremea cuvenita, usort si natural! Stiu ca nasterea in Canada e the best, poate o sa plecati chiar in aceeasi zi acasa.

Ramonacopil, felicitariiii!!! Sarcina usoara si binecuvantata! Ce veste frumoasa! Sa creasca bebe sanatos in burtica si sa vina pe lume la vremea cuvenita!

Pinuta, ma bucur ca sotul tau e bine! Slava Domnului ca a sarit la timp!

Acum am vazut ca azi e ziua Sfantului Stelian! Uf, n-am vazut in calendar si imi pare rau ca nu suntem in Bucuresti sa mergem sa ne inchinam.

Weekend frumos fetelor!

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Sara buna dragi fete si Cipicah,

ramona sa ai parte de o sarcina usoara si de o nastere asemenea. Dumnezau ti-ajute!

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ati avut spor la scris, astazi.
V-am deschis un:

CAPITOL NOU!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput