Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)
Raspunsuri - Pagina 15
Lili_g spune:
Pogonici, Sa ne punem nadejdea in Domnul si nu in oameni. Pe oameni sa nu-i judecam ci, daca putem, sa ne rugam pentru ei si sa le raspundem cu bunatate. De-abia astept sa ne povesteti cum e cu bebele acasa. 
Postez si o rugaciune frumoasa.
Stapane, Iubitorule de oameni, Imparatul veacurilor si datatorul bunatatilor, care ai stricat peretele din mijloc al vrajbei si ai dat pace neamului omenesc, miluieste-i Doamne pe cei ce ne urasc sau ne pizia o pauzasc pe cei ce ne ocarasc si pe cei ce ne graiesc de rau. Ca nu cumva vreunul din ei sa patimeasca ceva rau pentru noi pacatosii nici in veacul de acum si nici in cel ce va sa fie.
Tu Doamne Dumnezeul nostru, cauta din inaltime ca un Bun asupra inimilor noastre, care sunt lipsite de dragoste si de unire si sunt inboldite de spinii urii si ai altor pacate. O picatura din Harul Sfantului Tau Duh, coborand peste dansele, roureaza-le bogat, ca sa aduca roade bune si din dragostea cea catre Tine sa sporeasca in fapte bune si sa petreaca in dragoste si unire.
Asa Doamne, inmulteste dragostea in inimile noastre si pazeste-ne de tot raul si de asuprirea vrajmasilor vazuti si nevazuti, de sabie, de navalirea altor neamuri asupra noastra, de razboiul dintre noi si ne ajuta totdeauna sa ne iubim unii pe altii si sa facem numai bine, spre a ne invrednici de bunatatile Tale cele ceresti. Amin.
ariadna33 spune:
Doamne, Pogonici ce femeie fara suflet! auzi, sa-ti testeze sensibilitatea! pai inseamna ca nu stie ce inseamna sa-ti doresti cu toata fiinta un copil caruia sa-i daruiesti toata iubirea pe care o ai in suflet, pe care sa-l ocrotesti cu toata fiinta ta, un sufletel mic care sa-ti spuna "mama" si "tata"! Nu as dori nimanui sa treaca prin ceea ce am trecut noi ca sa fim parinti! Pup sa treaca supararea 
Frumoasa rugaciune, Lili
, mi-a dat liniste sufleteasca atunci cand am citit-o.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
ainigriv spune:

dragele mele!!!Nu stiu cu ce sa incep,va spun intai o minune si pe urma mai raspun voua,atat cat imi aduc aminte,ca,deh,neuronu'...bata-l vina...
Azi dimineata pe la 5 buboiu nu-mi dadea pace de durere,dupa ce toata noaptea ma duruse,fiind sub brat,intr-o zona tare sensibila,ca am agitat si bebelu din cauza lui.Si neputand dormi,ma gandesc,singura scapare este sa ma rog,ca altceva nu pot face,nici medicamente,nici calmante nu am voie.Si bineinteles ca fug la paraclisul SF.Ioan Rusul si la acatistul Sf.Nectarie,langa care nelipsita este Maicuta Domnului.Si dupa ce le fac se mai linistesc durerile si adorm,iar cand ma trezesc,ce credeti???Se sparge buboiul si incepe sa scada si el si durerea.Slava tie Doamne pentru Sfintii tai cei minunati,iar voua celor care va rugati pentru cei in suferinta,sa va rasplateasca Dumnezeu!!!
Camisi eu trimit
si
pe burticuta.Avem 31 de saptamani si cu voia Domnului,undeva dupa Sf.Ioan/boboteaza ne vom naste,ca vor sa programeze o cezariana,desi eu am DPN pe 23 ianuarie,ceea ce nu-mi convine deloc sa schimbe medicul data nasterii dupa cum este de garda,insa tot cum vrea Dumnezeu va fi,sunt sigura!!!
Lilisunt foarte aproape de Sf.nostru drag Grigorie pentru ca sunt din Valcea si cred ca nici 30 de km nu avem pana la el,insa spre rusinea mea,de-abia anul acesta am ajuns cu Maria si cu bebe din burtica sa ne inchinam la Sf.lui Moaste,desi imi propusesem de cand se nascuse Maria,ca inainte ajungeam destul de des,dar cand iti propui,atunci nu prea iese...Frumoasa rugaciunea ta si cata nevoie aveam de ea!!!Am auzit la parintele Arsenie Papacioc:"este asa de usoara calea spre mantuire ,numai cu IUBIRE si am ajuns!!!",deci asta este cheia,numai ca uitam tot timpul ca iubirea este totul!!!
Ioanact noi suntem acum cu 85 % din media veniturilor,nu sunt sume colosale,dar este totusi o diferenta...sa-ti spun altceva insa,ca nu o sa ne lase Dumnezeu.Cand s-a votat legea asta cu 85 % tot asa,de-abia nascusem si eram cu Maria inca in concediu pre/postanatal si tin minte ca se praznuia Sf.Cuvioasa Parashieva,Slava ei ca a mijlocit pentru noi,iar acum sunt foarte multe sarbatori si Sfinti praznuiti,plus un post al bucuriei,ca este postul Nasterii Mantuitorului.Deci nu-i lasa Dumnezeu sa faca asa ceva,mai ales ca noi ca noi,dar deceptioneaza atatea fete care isi doresc de muuuut timp copii si acum ar fi pacat sa-si puna problema materiala...Doamne ajuta sa nu fie ca ei!!!
Pogonici,eu zic ca este in avantajul tau ca ti-ai aratat sensibilitatea,ca esti o mama adevarata.Ce mama ar fi aceeea cu suflet de piatra si fara sensibilitate???!!!Nu stie cucoana ce zice...sunteti prea pregatiti pentru un copil,ca l-ati dorit prea mult si de prea multa vreme,asa ca veti stii sa-l apreciati la adevarata valoare si sa va bucurati de el,mai ales ca stiti ca a venit ca o minune.Vorba parintelui..lasati lumea si bucurati-va de cele mai frumoase momente,chiar daca vor mai fi si clipe grele,tot Dumnezeu ne ajuta sa trecem peste ele,nu lumea!!!
Va pup pe toate si post cu folos in continuare!!!
pogonici1977 spune:
azi mam trezit cu durerei de cap...am avut o noapte agitata....aseara ma suparat si tatal meu f tare...si uite asa eu sufar
ufffffff ispitele astea
aseara dupa toate cele intamplate dea lungul zilei....am citit paraclisul maicii domnului si dintro data mam linistit..dar am ramas cu durerei de cap..luasi acum o pastiliuta..
sper sami treca repede
stiti ieri atat de tare ma dat peste cap individa aia.incat dupa curs ieri am fost la cosmetica..si uitasi ochelarii acolo...acum treb sa ma duc sai recuperez..noroc ca ma stie tipa si nu miam facut griji...
realizez cat de rai sunt oamnenii ..si iarasi imi aduc aminte de vb parintelui...
AMR 24 oreeeeeeeeeeeeeeeeeee
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
carmelly spune:
Te admir pogonici, ai o inima atat de calda. Rautati sunt peste tot. Dar nu le lasa sa te darame. Primele luni la bebelusii mei nu a fost chiar asa obositoare pentru ca mancau si se trezeau la urmatoarea masa sau daca trebuiau schimbati. Doar noaptea mancau din 3 in 3 ore. Cu cat se maresc cu atat somnul se scurteaza. Si cauta sa cunoasca, sunt mai energici. Deci o sa te poti odihni si tu. Sa ne povestesti.
ainigriv nastere usoara.
Noi va invitam la peste marinat (reteta proprie), ceva dulce (baclava) si la suc pt ca am implinit 8 luni.
Lili_g spune:
Virginia, si eu sunt tot din Valcea
. Spre rusinea mea am venit de peste "mari si tari" sa merg la sfantul Grigorie caci atunci cand stateam acolo nu am fost niciodata. Mama si sora mea stau pe langa tribunal.
Un pic mai ai si vine bb 
Bine ca ai scapat de buba, ceara curata de albine, incalzeste-o si cand e suportabila ca temperatura, rupe o bucatica si muleaz-o pe bubita, lipeste cu leocoplast si tine-o acolo toata ziua. Ceara trage infectia - dar sa fie ceara curata de albine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ainigriv Lilisunt foarte aproape de Sf.nostru drag Grigorie pentru ca sunt din Valcea si cred ca nici 30 de km nu avem pana la el,insa |
MaraAnisia spune:
Carmelly, sa-ti traiasca minunile, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii si multumim de tratatie

ma bucur mult ca ne scrii atat de des sa ne povestesti despre bebeii tai scumpi.
Ariadna, bine ai venit la noi. te-am urmarit dinainte sa ramai gravi (cu vechiul nume
) 
Lili, muuuulte 

si 
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului
pogonici1977 spune:
AMR 12 oreeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
carmelly multumim pt cinste! 
La multe lunite si anisorilor, puilor
Va servesc si eu cu o prajitura si un
de suc, pt ca azi e ziua mamei mele! 
Lili_g multumim pt rugaciune!
O sa o trec si pe prima pagina.
ainigriv e-adevarat ce zici! 
Dumnezeu nu-i va lasa sa scada indemnizatia.
pogonici cred ca numeri orele.
La 10 dimineata o aduci acasa?
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
pogonici1977 spune:
la 10 avem comisia..apoi ne da ceva la mana si apoi mergem sa o adcem acasa
dar incepand cu ora 10 DD ne va ajuta si noi vom fi parintii ei..(temporar cum zice legea) si apoi definitiv prin instanta la anul