Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (66)
Raspunsuri - Pagina 10
Livsy spune:

Alinushca, te felicit si aici, cu multa bucurie! Ma bucur ca ti s-a implinit dorinta, de a naste natural 

Sa va traiasca Nectarie si Serafim, sa fie sanatosi si sa va bucure! Sa va ajute Dumnezeu!
Sa imi spui si mie cu cine ai nascut
!!!
Cami,
, bine ai revenit!!!! ti-am dus dorul! dar inteleg ca esti bine si asta-i tot ce conteaza! Multumesc pentru cuvintele frumoase! 
Cu garsoniera posibil sa trebuiasca sa mai astept, n-a iesit nimic pana acum, asta e, cum vrea Dumnezeu!
TUTUROR, va imbratisez pe toate fara exceptie, nu va suparati ca nu scriu fiecareia, sunt cam varza (obosita). Nu prea le am cu statul noaptea, dar bebe tot vreau, cand o fi! ![]()
Doamne ajuta!
pogonici1977 spune:
uf pe zi ce se aproprie ZIUA CEA MARE nu mai mai pot dormi...ma tot gandesc cum mi se va schimba viata...abia asteptam
aseara iam luat cadita de bebe..e roz..are inclus un termometru in care imi arata temp apa din cadita...e super draguta si utila
AMR 6 zile..luam in calcul zi ziua de azi...
o mamica fericita de IOANA NECTARIA
http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
maria81 spune:
pogonici
-ici pt o mamica curajoasa, ma bucur asa mult cand aud de asa minuni
Domane ajuta ca toate care ne dorim bebei sa avem parte de minuni
va pup pe toate
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA, FVL, ANTICOAGULANT LUPIC
3 IA, FIV 1 nereusit
aristica spune:
alinusca felicitari pentru nasterea prin care ai trecut si felicitari pentru noul membru al familiei
Ioana eu am vrut s-o alint pe fetita, spunandu-i "pitica", dar a iesit "putica" - scuza-ma, scuza-ma, scuza-ma - abia azi am vazut
Asta se intampla si de la "abtinerea" din post - cred ca-mi zboara gandurile fara sa vreau![]()
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
maria08 spune:
Ioanact: Stiu cum trebuie tinut , doar ca- i mai greu cu sotul din dotare!
Alinus: Felicitari!!! Bravo mamico!!! Ai scapat fara alte taieturi, e mare lucru!! De fapt nu ne mai miram cum ne vin Sfintii in ajutor!! Si spun bravo si pentru dr.....poate ne faci cunoscut numele!
cipicah spune:
Doamne ajuta,binecuvantate doamne!
Eu nu indraznesc sa va urez post usor,ci unul care sa va fie de folos in zidirea duhovniceasca,in urcusul Golgotei spre mantuire.
Cu mare rusine pentru intarziere va retin cateva clipe atentia cu praznuirea ce a avut loc ieri a fericitului marturisitor Daniil Sandu Tudor,ce a avut sfarsit mucenicesc la Aiud.
Printre marturiile ce se strang privind minunile savarsite de sfintii temnitelor comuniste,se afla si cele ale unor familii ce au dobandit prunci dupa ce s-au uns cu ulei sfintit din candela Maicii Domnului ce arde necontenit la Aiud.
Maria81,Adriancic,cu adanca smerenie va sfatuiesc sa va gasiti un parinte duhovnic care sa va dea un canon privind citirea de acatiste,caci astfel fiind in ascultare citirea lor va va fi de mult folos.
Draga ADRIANCIC,desi eu sunt mai mare pacatos decat toti,iar de fapte bune nu m-am invrednicit,descopar cu durere ca iti doresti mult cele doua liniute rosii...desi ai marturisit CA NU ESTI CASATORITA!!!
Doamnele nu au indraznit,din multa dragoste de aproapele,sa te mahneasca si sa-ti faca vreo observatie.
Dar mie imi e mai teama de pierderea sufletului tau.
Nu putem sa te pomenim la rugaciune pentru zamislire de prunci pana nu te-ai cununat in fata Mantuitorului!
Ar insemna sa te incurajam la un pacat urias.
Te rog sa ma ierti!
Din multa mea nepricepere poate am fost bolovanos si m-am aratat fara iubire si pocainta,dar stradania mea nadajduiesc ca te va indupleca sa te indrepti spre Hristos si sa te pui in randuiala!
Doamne,ajuta!
oanka80 spune:
ADRIANCIC subscriu la cele spuse de Cipicah. nu putem pomeni la rugaciune pe cei ce traiesc necununati, pe cei cu patimi grele, pe femeile ce avorteaza etc.
marturisesc ca m-am uns si eu cu ulei din candela ce arde necontenit in fata moastelor de la Aiud, m-am uns si cu ulei din candela ce arde la moastele Sf. Nectarie, am folosit manusa Sf Serafim de Sarov, am purtat braul Maicii Domnului in posturile de peste an si am tinut canonul Sf. Sava dat cu binecuvantare de preacuviosul parinte Iustin Parvu. la terminarea canonului am primit binecuvantarea cereasca de a purta in pantece un copil sanatos. tot ce facem in rugaciunea noastra, consider eu, ca avem nevoie de sfaturile, binecuvantarile si harul primit din mainile duhovnicilor nostri.
un post usor si lipsit de ispite va doresc si eu 

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
Adriancic spune:
Va multumesc pentru sustinere. Inteleg ca nu e posibil sa va rugati pt mine acum, cit inca nu sunt casatorita. Am avut in vedere pentru viitor. Daca e posibil sa va rugati pentru ca bunul Dumnezeu sa ma ajute ma casatoresc cu barbatul iubit si pe viitor, sa avem copii.
Nu am vrut sa jignesc pe nimeni si ineleg ca aceasta rugaciune pentru prunci e doar pentru persoanele cununate.
Va multumesc si cer scuze daca nu m-am facut inteleasa corect din start.