""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 9
Picky_toto spune:
Salutare fetelor
Am terminat si eu de calcat..am avut cateva hainute..asa ca, Cris aveai dreptate..am calcat si sapt asta
, va scriu cateva randuri apoi ma apuc sa fac aluatul ptr pizza, Cris multam ca mi-ai detaliat-o
. Fiica mea doarme, tati la fel, Emmy la desene, Tony la prietenul lui..
Cris sincer nu pot spune ca am intalnit astfel de oameni care dorm atat demult si la asemenea ore..
Chiar v-am zis de faza ca Tony i-ar fi zis lu masa ca la noi sotul le da alcool?! Cred ca da..ee varianta lui e ca nu a spus asa ci doar o data a vrut sa guste si tacsu i-a pus putin in pahar...culmea mie daca copilul mi-ar fi zis ca la tacsu bea, as fi intrebat-o si pe fata si l-as fi sunat imediat ce aflam..dar ea nu a facut lucrul acesta.clar ca a fost o inventie idn partea ei..ca nu de putine ori am prins-o cu minciuna..sau mai bine spus..are darul "infloriri" ..de aceea adevarul e undeva la mijloc si nici noi nu stim ce se intampla in aceea casa..doar copii stiu..tony ne-a zis..emmy e mai mica si nu prea stie sa povesteasca..pe ea daca o intrebi ce a mancat la pranz habar nu are..e inca un copil si poate nici nu o intereseaza asa mult problemel acestea..ptr ca ei ii e de ajuns sa planga si sa il pareasca pe tony ca i-a facut aia si aia si gata...e un copil si stie ca mama ii ia apararea tot timpul..s-a obisnuit asa ....eee..la noi nu i-a mers niciodata..dar asta e alta poveste..
Oricum il vom lasa pe baiat sa ia singur o decizie si sa se gandeasca foarte bine la tot...nu il vom presa cu asta si vom vedea unde se va aunge.faza cu "cutia de carton la marginea canalului" i-a zis-o lu masa cand l-a dat afara din casa nici de cum ca prefera cutia in locul tatalui....nu zic, are si copilul o parte din vina..ca e copil si e neinteles si mai apar ciondaneli intre frati...si stiti si voi care aveti frati cum va ciondaneati intre voi..ea nu stie ca a fost singura la masa...crescuta de bunica....vom vedea ce va fi..
Cris ia zi ce vrei sa ne intrebi in legatura cu problema la casa..hai zi-ne ca poate un sfat de la noi te ajuta. Pai asta nu e educatie din partea bunica-i..sa indemne copilul sa scuipe ca e amuzant...e o mare prostie..acum sincer nu stiu cum sunt unii bunici dar ai mei mi-au dat o educatie foarte buna..mult mai buna decat am primit-o de la parintii... E destul de delicata situatia ca stati in aceasi casa chiar daca fiecare cu treaba lui, dar tot timpul vor aparea "chichite" care vor trebui lamurite ...si nu se va da inapoi soacra ta sa-i ofere o educatie "buna" Mirunei, ptr ca exact cum ai zis si tu, ea e considera ca are mai multa experienta ca deh a crescut mai multi copii...dar consider ca ai si tu dreptul acesta sa-ti cresti unicul tau copil, si daca gresesti in educatia lui nu vei da vina mai tarziu pe altcineva ci pe tine...Al tau ce parere are de asta? 
Ema ma bucur ca te-am putut ajuta, fie si virtual..poti sa-l dai cu pulmex dimineata si seara si sa stii ca ajuta..uite ai putea sa te dai si tu daca ai nasul infundat(eu m-as fi dat dar din pacate e exclus in sarcina) Asa este..boala lunga moarte sigura..da trebuie gasita o solutie..iar copilul trebuie lasat sa aleaga sigur ca isi dorest..acum vom vedea...
Getik frumoasa povestea cu margelutele..pana la urma ce ati hotarat cu patutul?
Gata merg sa ma apuc de pizza...
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
20+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
piky ff incurcata povestea, nu stiu ce sa mai zic
nu stiu sincer cu patutul ce sa zic chiar nu stiu o sa merg in oras sa vad cand imi trimite scorpia banii,am ajuns la o concluzie ca imi da sau nu imi da imi scoate ochii asa ca pentru ary accept ca ,ma doare sufletu ca nu pot sa ii ofer ce imi doresc

oricum soacramea sia luato de cand a plecat a supto socramiu de bani ca pe dracu si acu el se vaita ca nu are bani
eu cez si ary traim din 12 mil pe luna cu cheltuioeli si pentru socramiu la utilitatii, iar el cu pensiile la amandoi bani de la ea fara numar are datorii garla
asa ii trebuie ca a venit sa pupat in cur cu rudele lui si acu iau mancat banii, pe noi nu nea ascultat, a venit si mma luat la omor uite ca Dumnezeu nu doarme si nici nu este tigan

getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
cris_82 spune:
neata gagici cu pici terorici![]()
poftiti la 

,perfuzabila cu nes
,ceai
,trabuce 
si vougue

maimutica asta s-a trezit de la 7 si mie imi pica ochii pe tastatura,dar ea e fresh
si-a savurat bibele cu lapte la o portie de stiri alaturi de noi si soricel si acuma s-a dus la cutiile cu jucarii si a inceput sa scoata din ele cu simt de raspundere si sa insire tot livingul
dar sa vedeti ce-i fac..ca dupa ce papam masa de dimineata,adica dupa ora 10 plecam la plimbare si o sa o obosesc de nu o sa mai stie de ea![]()
![]()
ema fata,tu nu ai inteles ca farmaciile astea trebuie sa-si vanda si ce nu se prea cumpara???daca nu cunosti pe tanti aia de acolo,slabe sanse sa-i spui ca ai puiul bolnavior si sa-ti si dea ce trebuie
..lasa mamicule darnicia ta virusata ca doar ce am scapat si eu de raceala,imparte si tu la d-na de la farmacie ca sa se dea si ea pulmex
hai,ia de aicea o perfuzie cu ness si treci la apel ca altfel bagi euroi la cutia milei
getik asa fata,el cu gauritu..tu cu insiruitu..si sa vezi cum ies bijuurile![]()

picky stiam eu ca ai mancarimi pe palme si nu poti sa stai tu departe de fierul ala de calcat
..sincer,nici eu u credeam ca exista astfel de oameni care hiberneaza la propriu,dar acum nu ma mai socheaza nimica..;din fericire,al meu este alaturi de mine,dar situatia asta in sine nu-i deloc sanatoasa si uneori am impresia ca ma lupt cu morile de vant,dar nu ma las
stai asa ca e mult de palavragit cu casa,trebuie timp pe care acuma nu-l am,dar revin luni cu detalii..P.S. sa spui cum a iesit pizza,si ce ai pus in loc de "praf pentru aluat pentru dospit"
getik data aviatoara,spunei tu scorpiei ca banii nu ti-i da tie,ci a achizitionat diverse pentru nepotica
ca oricum e datoria ei buniceasca de a contribui si ea cu ceva![]()

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
anna-mama spune:
Neata,
Nu am apucat sa citesc nimic, am stat cu sora mea cat sm putut, iar Vladut este din nou racit, fara febra, dar cu muci garla, nu-mi doarme de doua nopti...
trebuie neaparat sa-i intaresc cumva organismul.. Azi e si ziua lui maica-mea si ultima zi in care mai sta sor-mea, asa ca maine incerc sa recuperez.
Va pup si sper ca sunteti bine! 

de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
lavinia.p spune:
Buna dimi gagicile.Am intrat si eu la cafea, inainte sa-l trezesc pe Rares...am nevoie caci teroristul asta m-a tinut treaza de la 5.30 pana la 8 dimi, iar acum ma razbun si merg sa-l trezesc![]()
Annavazusem mesajul ca iar sunteti bolnavi
, off sa va faceti bine repede, mie mi-a zis dr de Septilin, urmeaza sa-i iau si eu. 
La multi ani cu sanatate multa mamei tale, petrece cat mai mult cu familia pana e si surioara ta ca noi te asteptam maine cu detalii.multi
si sa se faca Vladut repede bine!
Fetele dragutele revin dupa ce venim din parc.
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
getik1 spune:
neata fetele am venit la
azi numergem la dansuri ca este cezar robotel
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Picky_toto 3. sotul sa-si petreaca doar timpul liber cu el nu ni se pare normal, nici mie si nici sotului..suntem o familie si timpul trebuie petrecut cu familia..daca si l-ar petrece numai cu el, at tony ar fi foarte multumit si nu ar reusi niciodata sa aiba o relatia adevarata cu surorile lui..le-ar vedea tot timpul ca pe niste intruse..da ok, sa discute intre patru ok doar el cu tacsu, sa mai iasa amandoi din cand in cand..dar nu de fiecare data cand vin la noi...suntem o familie si vrem sa ramanem o familie |
Eu incercam sa mai recuperez cat de cat si am ajuns aici, asa ca am zis sa-i raspund lui Picky, la asta ca maine sigur uit

de
baietel nazdravan (09.02.2009)e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
emanouela spune:
neata mandrelor
suntem mai bine....Darius cel putin...mai tuseste putintel doar
picky copilul e copil...la 12 ani el nu are maturitatea sa gandeasca ca face rau in jur sau ca isi face chiar lui rau...unii nu o au nici la 30 dar asta e alta poveste...el inca nu si-a gasit calea ca sa zic asa si e total dezorientat...in casa se simte nedorit din cauza ca masa are preferinte si e toata ziua cu gura pe el, de asta face si atatea nebunii, ca sa atraga cumva atentia. voi...tu si tatal lui sunteti acum pionii principali...
cris inca mai am capul infundat asa ca baga ceva in ness ala sa scap de aceasta senzatie
ano sanatate multa lui Vladut si La multi ani! mamei tale
lavi asa ii mai fac si eu din cand in cand piticului
....mame nebune![]()

pup si velelalte fete si duminica placuta in continuare
Picky_toto spune:
Salutare
Ma apucasem de scris dar am fost solicitata de fata sa o adorm. Cel mare si-a facut temele si a plecat la prietenul lui la joaca pe ps3...are si la noi ps2 dar nu mai avem un tv in plus(s-a stricat) si nu ii dam voie sa se joace cu jocuri violente de fata cu Stefi...iar Emmy se joaca pe Nintendo ..;i-am intrebat de idmineata daca citesc si ei carti..nu ca nu le place..doar cartile de la scoala le mai deschid..ok..de aceea se inchid in Anvers 3 mari biblioteci, ca nimeni nu mai citeste..in Ro cred ca e cam aceasi poveste.nu?!
Stiti ca va spuneam ca adevarul e pe undeva la mijloc..sau in aer...am mai discutat aseara si cu Tony si acum sincer nici el nu e usa de biserica..l-am prins si uc minciuni multe si cu "datul la intors"...la noi nu o sa vina clar, ca nu isi doreste si plus de asta e mai palpitanta viata acolo..are uc cine sa se certe, are pe cine sa sicaneze..si pedepsele nu sunt asa grave..stiti ca v-a spuneam ca i-a interzis pc-ul si mobilul..1 ora
..ee daca asta e pedeapsa atunci eu ma fac imparateasa..
Eee si uite asa situatia se schimba din nou..atata timp cat nu stim clar ce se intampla in casa aceea nu putem sa facem nimic..tony chiar zicea ca are un prieten care sta la interat si cica e "misto"...asa ca am hotarat sa ne vedem de viata in continuare ca si pana acum si ce va fi va fi ...aseara baiatul s-a ofuscat ca il tot intrebam ce si cum mai e pe la maica sa..si ne raspundea sarcastic(exact asta ne-a zis)...ca si cand ce mai vrem si noi...in fine vom vedea ce va fi..
Getik cum ti s-a parut patutul pe care ti l-am aratat eu? stii ca ar fi bun si ptr bebe 2(in caz ca va mai doriti unul) si daca faci o investitie aucm o faci si ptr mai tarziu..iar cat despre banii soacrei tale..asta este...mai importanta e copila ta iar daca ea va ofera un ajutor acum, mai tarziu cand vei avea posibilitatea poti sa-i returnezi fiecare banut, daca nu..atunci o nepotica are si ea e bunica 
Cris si ai obosit-o pe Miru?! Cred ca si la voi situatia e destul de incurcata, important e ca Ionut te sustine pe tine ca sotie si asta conteaza mult..noi te asteptam luni cu detalii mai multe si poate un sfat din partea noastra te ajuta. ..vad ca s-a trezit fiica mea..juma de ora a dormit...
....pizza..mmm a iesit lekker
am combinat reteta ta cu a mea..de fapt era cam la fel exclus oul
: am pus 1kg faina, 2 oua, 1 cub jumate de drojdie proaspata, apa, zahar, sare si ulei..si le-am amestecat pe toate..inainte lasam la dospit maiaua: drojdie, zahar si apa calda ..apoi am lasat la dospit aluatul iar in juma de ora crescuse cat ligheanul...au iesit 3 tavi de pizza cu balt gros si pufos cum ii place sotului..asa ca azi pranzul e tot pizza ![]()
Anna off iar a racit Vladut? sanatate multa
la multi ani mamei tale
, pana la urma ce cadou i-ai luat?! si cand mai vine sora ta? Anna de acord cu tine, chiar am si scris in mesaj ca sunt total de acord sa-si petreaca un timp cu ei..cum ai zis si tu 1-2 ore, dar nu toate orele cat sunt la noi..ptr ca din ce ai scris tu inainte eu intelesesem ca tatal sa petreaca timpul cu el sa faca activitati impreuna, iesiri doar ei doi..si am considerat ca te referi ori de cate ori este la noi doar tatal sa-si petreaca timpul cu el si nu cu toti in familie..cred ca am inteles eu gresit
...oricum vom vedea ce va fi pe viitor 
Getik la ce te referi cand zici ca e Cezar robotel? e bolnav? 

Ema asa zic si eu, numai ca adevarul e undeva ..undeva...de fpat nici noi nu mai stim ce sa credem ..ce sa facem...vom vedea pe viitor..Ma bucur ca Darius e mai bine se pare ce pulmax-ul isi face si el efectul..dar vezi grija mare.ca eu il intrerup Stefaniei...exact in zona in care o ung pe piept i-au iesit bubite multe si marunte..a facut o iritatie de la unguent cred...bubitele
pe care le avea inainte i-au trecut...off tare sensibila este la piele..asa ca ii opresc pulmex-ul(cu toate ca pe prospect nu scrie nimic de asta) si vad cum va fi in urmatoarele zile .. Face repede alergie la ceva ce nu-i prieste.. chiar si barba lu tacsu o irita si in cateva minute e plina de bubuite rosii exact in locul unde a pupat-o..tacsu zice ca seamana cu mine ca el nu a fost asa sensibil
..
Lavi uite ca pe tine te uitasem..
...deci mai aveti si voi nopti din acestea ..chiar eu nu mai stiu, tu mai alaptezi?! si Stefi azi noapte de pe la 3 a jucat bambilici cu tacsu..numai picioare in spate si in burta i-a dat ..iar de dimineata se vedeti cel iubea, credea ca-i masa...incurcase borcanele
..iar cand s-a dezmeticit si a realizat ca nu e mami imediat s-a trezit sa ma caute
..v-ati intros din parc? cum a fost? v-ati mai intalnit cu Ioana si Stefi?ele ce mai fac?
Gata merg sa pregatesc masa 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
20+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
lavinia.p spune:
Buna fetele! Rares doarme eu fac mancarica si mai intru sa citesc ce mai faceti! Am fost in parc, afara e o vreme superba, in parc plin de copii de abia aveai loc sa calci, am stat umpic dupa care am plecat sa ne plimbam si am fost pana la mami. Dupa masa avem musafiri,iar apoi merg din nou la mami sa vb cu sora mea pe Skype.
Crisn-am apucat sa-ti multumesc de cafea, f buna ca de obicei...astept p0oza cu holul sa vedem ce-ai muncit
...te-am buzuit ieri pe mess dar cred ca ai avut treburi, las ca lasam pe maine, poate esti mai libera
gagicile
Pickyvoi cum mai sunteti cu raceala?...daaaa la Rares ii place mult sa faca baie cu mami
de la 6 lunite am inceput, dar iti dai seama ca nu de fiecare data facem impreuna
, asta ar insemna sa ma spal non-stop
...ma bucur ca a putut discuta sotul cu fiu sau, e pacat de baiat sa se piarda, acuma vedeti voi cum o sa faceti, stiu ca nu o sa-ti fie usor daca vine la voi, dar poate pana la urma se cuminteste si ajungi sa-l consideri familia ta
si sanatate
Crisdar ce lucruri frumoase o invata buna-sa pe Miru
...cred ca as inebuni...
Emade acord cu pupicul dar pastreazaaaa virusssiiiii
cum mai sunteti?
Pickyspor la bucatarit, sa ne servesti si pe noi
...apropo si noi avem patut tot ca voi la Rares se dau 2 gratii jos sa aiba pe unde iesi, iar cand mai creste putem sa-i dam tot grilajul jos si ramane ca un pat normal de copii, rezista pana la 30 kg, e f practic si din aceasta cauza l-am si luat mai mare si cu mai multe intrebuintari
..bine cand l-am adus pe Rares de la maernitate se pierdea in el, tot ma minunam cum am putut sa iau asa pat mare, acuma realizez ca e perfect![]()

Annapoti sa-l ungi si tu pe Vladut cu pulmex baby sa poata respira mai bine, offf puiu mic, sa va faceti bine.
Emama bucur ca sunteti inspre bine
Pickyda mai avem si noi nopti albe, mai rar dar avem...de obicei cand ii ies dintii, dar azi dimi pur si simplu avea chef de joaca, statea in pat si radea sau freca cele doua gratii mobileee

iar eu muream de somnnnn...dar i-am facut-o ca l-am trezit si eu la 10.30![]()
Fetele merg la mancarea mea, va pupacesc!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009