""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 7
Picky_toto spune:
Buna mamici de buburuze,
Am culcat copila asa ca acum trec la scris si recuperat...soata la tv pe discovery![]()
Stefi si tati sunt la fel, cu muci, jena in gat, eu de azi noapte tot mai rau..pe mine vad ca ma ia incet si sigur..ma doare: gatul, nasul, ochii , urechile, maxilarul..chiar ma gandeam, nu o dau in altele...
...e nu'i bai trecem noi peste. Pe Stefi am dat-o pana la urma aseara cu pulmex baby ptr ca mititica nici nu putea sa-si bea lapticul. I-a scos tati mucisori din nasuc, i-am bagat ser, am dat-o cu tramicine la ochisori ca unul a inceput sa-i curga si sa faca o chestie albiciasa plus ca s-a si inrosit si celalat de abia acum incepe sa-i treaca, iar apoi am lasat deoparte bubitele de pe piept si burtica si am dat-o cu pulmex pe piept..mititica imediat a inceput sa respire pe nasuc si mi-a dorit de la 10 seara pana la 9 dimineata cu trezire la 7:30 ptr laptic. Acum am dat-o iar cu pulmex ca sa se poata odihni. In schimb nu-mi papa mancarica..mai deloc..vrea si doar se joaca cu ea..e bine totusi ca-mi papa laptic si ceva fructe. A si bubitele vad ca incep sa ii treaca...sigur a fost o reactie la mancarica sau raceala..
Azi dimineata am fost pana la magazin si mai mult eu si Stefi am stat in masina..ca mie mi-a venit sa lesin in magazin..nici pe picioare nu mai ma puteam tine..vedeam in ceata, nu mai auzeam nimic..noroc cu sotul..dar si el a prezentat simptomele astea..ciudat, nu?!
Revin cu restul..
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
20+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
Picky_toto spune:
Lavi ce super ca Rares iti sta la uns cu pulmex..crede ca va jucati..iti sta si la scos mucisori din nasuc? sau acolo nu?! Stefi crede ca-i fac buba sau are buba si tot asta ma intreaba..iar eu trebuie sa-i zic ca nu are buba ca altfel incepe sa planga. Ma bucur ca ai iesit din butoiul cu melancolie..asa te vrem 
Getik patutul care il avem noi e pana pe la 3-4 ani, copilul poate intra singurel in el ptr ca doua grilaje sa dau jos...da' acum sincer crezi ca o sa-mi doarma Stefi pana la varsta aia?!
Clar ca nu..si cand le voi termina camera o sa-i cumpar ei un pat cu aparatoare pe margine..asa ca parerea mea e sa te gandesti la o alta solutie, ori dai bani mai multi pe un patut pe care il vrei si in care copilul sa-ti doarma pana la 3 ani, cum iti doresti..dar trebuie sa te uiti la cele care au o latura care se deschide ptr ai permite copilului sa intre si sa iasa singur din el..eu am patutul de voiaj exact in genul acesta numai ca nu-i aceea marca, culoare, dar cu doua poziti si masa de infasat..l-am luat din carrefour din ro anul trecut la botez, in jur de 350 ron plus saltea de 80 ron. Acum il folosesc in living si Stefi intra si iese cand vrea, ba isi pune si prieteni si bebei la culcare acolo..si plus ca pe viitor o sa-mi fie folositor la bebe 2...deci clar nu mai am nevoie sa-i cumpar tarc...ori cauti un patut mai ieftin fara latura cae se deschide..vezi ai putea cauta si de ocazie..bafta multa 
Anna pai vezi ca si mesele regulate au rostul lor?! Ma bucur ca analizele ti-au iesit bine, totusi ai putea sa iei is ceva vitamine, nu strica organismului mai ales acum in sezonul rece si ca inca alatezi, iar treziri pe noapete inca ai..asa suntem noi parintii ne neglijam ptr puiutii nostri si ptr probleme..dar ca sa-i faci...
..Da imi place foarte mult babyfoon-ul, sunt mai mult decat multumita de el, isi merita fiecare banut, vede noaptea cand in camera doar lumina de veghe e aprinsa..bec cu 1 led, reactioneaza la miscarile copilului, la un zgomot mai puternic si se aude chiar si respiratia copilului..iar el e pozitionat la 4 m de patut...www.babyfoonstore.be/product/77332/category-62092-babyfoons-met-camera-observatie/luvion-platinum-beeld-babyfoon.html" target="_blank">acesta este..isi merita fiecare banut..iar acum nu mai cobor la ea sa o verific, ma uit doar la monitor si o vad...foarte util 

Elena ma bucur ca ia mai dat semne de viata..m-am amuzat teribil cand ai zis ca numai sotul e cuminte..pai cred si eu daca nu mai are loc de nici unul la pc...
..macar te ajuta pe tine, nu? Sanatate micutilor..si cum adica ai slabit? da mai aveai de unde sa dai jos?! cate kg ai acum?
Anna off iar nu a prea avut chef de somnic?! Deci o sa fi mai putin activa zile acestea ca doar iti vine surioara, nu? Cat sta? Ce ma bucur ptr tine 
Cris 

pai ti-a trebuit piramide ...nu ai si tu un ajutor?! Miru ce face, nu zugraveste si ea?
..pe bebe 3 l-a programat sotul deja..intr-un viitor indepartat sau deloc
..asa ca nu se mai discuta acest subiect...poate peste 2-3 ani cand ma apuca pe mie iar damblaua de bb3![]()
Simina Andu a facut alergie la ampicilina? i-ai facut testul si ptr penicilina? ca daca a avut o reactie la ampicilina mai mult ca sigur e alergic la penicilina(ca doar din grupa asta face parte ampicilina si e o forma mai usoara si mai acceptata de organism.. stiu ce zic ca fratele meu e alergic la penicilina si doar ampicilina o suporta..am facut si eu tratament pe baza de penicilina si dupa 2 zile am inceput sa fac alergie la tratament...mi l-a oprit imediat doctora) Asa ca mare grija si tot timpul cand mergi la un nou medic cu el sau la spital spune-le de alegia respectiva..ca nu cumva sa-i dea vreun tratament pe baza de penicilina si sa pateasca doamne fereste altceva
Da sunt mai mult decat multumita. Multumim 
Ema noi tinem pumni si pe 8 sa iei si traseul..Ma bucur ca Darius e mai binisor, sa speram ca ii trece repede. cat mai are de facut tratament? acum esti si tu racita?
off, sanatate multa 
Cris mi-ai facut pofta uc pizza, aveam is eu de gand sa o fac maine..uite mi-ai dat idee cu reteta de blat, eu o fac altfel..dar maine o voi incerca pe a ta..sa speram ca nu sunt mai rau ca azi..ca atunci numai de pizza nu am chef.. 
Lavi profitati cat mai mult de soare.aici sunt 10 grade dar bate un vant de zici ca sunt 5 ...si uite ca a inceput sa ploua..nu am mai scos copila la plimbare de marti cu vremea asta de kk 
Getik si tu m-ai amuzat..auzi..minune..pai ce pana acum nu te-a mai ajutat?!
i-a lasa-l cateva ore singur sa vedem cum se descurca..da' apropo a trecut cu brio proba hranitului?!..sunt curioasa peste cateva luni daca o va mai trece at cand nu mai vrea decat singurica sa pape si nu poate, si cand arunca mancarea pe jos ca sa va enerveze mai tare...![]()

Anna la multi ani mamei tale ptr duminica. Eu iti recomand un buchet mare de flori si sa i le dea Vladut.eu is cu florile..nu prea le aa cu cadourile..dar vad ca ai multi sarbatoriti sapt viitoare...la multi ani ptr toi
..Ce scump e Vladut..numai uta vrea...ma bucur ca-i place si ca aveti vreme frumoasa si in perioada asta 
Gata am recuperat tot...
...chiar vreau sa va povestesc ceva...e de ras, e de plans...cred ca putin din amandoua ![]()
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
piky nu imi place ce aud ce se intampla cu voi????ai grija
va spuneam ca azi cez a hranit picea este minune deoarece lui ii este frica de orice tine de ea nimik, mami iao tu pentru tot azi eu o hraneam pe ary si el a dat cu mingea gol in mana mea mancarea pe jos cu lingurita si tot tacamul asa ca l-am pedepsit sa hraneasca picea si minune chiar ia palcut si nu ia mai fost frica
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui getik1 piky nu imi place ce aud ce se intampla cu voi????ai grija va spuneam ca azi cez a hranit picea este minune deoarece lui ii este frica de orice tine de ea nimik, mami iao tu pentru tot azi eu o hraneam pe ary si el a dat cu mingea gol in mana mea mancarea pe jos cu lingurita si tot tacamul asa ca l-am pedepsit sa hraneasca picea si minune chiar ia palcut si nu ia mai fost frica ![]() getik mamika de mika minune ariana-ioana 29.12.2009ary poze si ary povestea unui aricy poze nunta am produse la bazar |
Pedeapsa mai buna ca asta chiar ca nici nu se putea
..pune-l sa schimbe si pampersul cand face fata kk....sa vedem ii mai place?! Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
Simina1980 spune:
Fug acasa!
Week-end placut!Va pup pe toate si pe toate buburuzele!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Si acum sa va povestesc..
Marti sau miercuri seara il suna fosta pe al meu...Si incepe sa se planga de Anthony ca e foarte rebel, ca nu mai poate sa o scoata la capat cu el, ca intr-o seara de nervi a luat un briceag si si-a distrus usa din camera lui, a intepat-o cu cutitul, apoi a navalit pe peretele din hol si l-a distrus si pe acela. Se bate cu Emmy, i-a sucit mana de cateva ori, mai sa i-o rupa, ca nu mai invata, ca nu mai asculta nici de profesori, ca a devenit foarte lenes, nu mai face nimic in casa de buna voie doar silit si prefera sa stea sa se plictiseasca (cum face si la noi) decat sa faca vreo activitate. La judo a renuntat ca nu ii place, de baschet nu a vrut sa se apuce, la dansuri la fel a renutat ca nu-i plac..face numai rele si la scoala de primeste pedepse dupa programul scolar..dar nu'i pasa... ba o data, cand a avut comuniunea( a doua impartasanie) i-a venit beat acasa, ca a baut cu inca cativa prieteni 2 l de vin...si culmea minte, minte de ingheata apele..I-a zis lu masa ca la noi de fiecare data cand vin beau alcool si el si Emmy..ca tacsu le pune paharul plin la masa...chiar sotul i-a zis ei,.."si Stefaniei in loc de sticla cu lapte ii dau sticla plina cu vin, nu?!"..in fine multe, multe minciuni, de ma ramas socati si nu am stiut daca sa radem sau sa ne ingrijoram. E cica l-ar fi pedepsit, i-a luat telefonul, i-a interzis la pc, da' ieri l-am vazut eu ca a intrat pe mess..poate era la vreun coleg, sau poate era masa pe messul lui..nu stiu cert e ca pedepsele astea sunt apa de ploaie ptr el..I-a zis ca daca se potoleste il trimite la tacsu..raspunsul lui a fost ca mai bine ..sta intr-o cutie de carton pe marginea canalului decat sa stea la tacsu. Sotul i-a zis ca el nu-l poate pedepsi ptr ce a facut la ea, ci il pedepseste ptr ce face la noi sau la scoala..dar daca ori de cate ori vine la noi si e pedepsit clar ca nu o sa mai vrea sa vina(nu ca ar mai vrea deja) are 12 ani si are dreptul prin lege sa decida daca mai vrea sa vina la tatal lui sau nu..masa a zis ca daca continua asa il inscrie la un internat...ca ea nu mai poate..ca e cu nervi la pamant, ca face sedinte la psiholog, ca deja ii e frica sa o mai lase pe Emmy cu Tony acasa ca din rautatea si gelozia pe care o are poate sa-i faca rau(si l-a avertizat si pe sot, ca si el are un copil mic si daca vreodata ii sar dracii lu Tony si ii face ceva..
)...cum s-a intamplat un caz aici in Be, acum vreo 2-3 sapt...o fata de 12 ani si-a bagat sora in spital in coma ca din gelozie i-a dat cu un fier in cap...initial a vrut sa o omoare..Vina nu-i apartine numai lui in bataile cu sorasa..e si Emmy vinovata ca il sicaneaza sau il loveste cu picioarele..si cred si eu ca baiatul e suparat pe faza asta ca doar pe el cade vina..Emmy e fata lu mama iar Tony e copilul cel rau, tot timpul..aici la noi lucruile stau altfel dar deh copii speculeaza si nu poti da un verdict numai dupa 1 zi jumate cat ii avem la noi..
In fine sotul i-a zis ca noi am fi de acord sa-l luam, sa-l aducem pe calea cea buna..ca aici sunt reguli mai stricte si are frica de noi..eu sunt scorpia..stiti ca v-am zis inainte..iar de tacsu are o frica
..de aceea prefera cutia de carton decat la noi...Asa ca acum ramane de vazut ce va fi in viitor..normal wkd-ul acesta ii avem la noi, dar o sa sune sotul sa le zica ca suntem bolnavi si sa decida ea daca ii lasa sa vina sau nu..daca nu mai amanam un weekend..oricum sotul i-a zis ca e vina ei ca asa l-a educat si i-a dat tot timpul tot ce a vrut..si e gresit...acum culege ce a semanat...
Asa ca fetelor nu e usor sa fi parinte...voi ce credeti ca ar fi mai bine de facut? ce ati face in situatia asta?! mentionez ca de vb nu se mai poate discuta cu el, nu vrea, refuza si daca tu vb el nici nu te asculta, minte cu nerusinare...e la pubertate, perioada cea mai critica...Ok stiu clar ca un copil il ai asa cum il cresti.ea a gresit total, ia zis copilului totul inca de cand avea o varsta foarte frageda...ne-a vb de rau pe noi in fata copilului si copilul tot timpul a bagat "strambe" intre parti....dar eu zic ca vina nu e in totalitate a lui..e o perioada foarte crititca si nu trebuie invinovatit ptr toate...noi discutam cu el, eu il mai trag de limba din cand in cand si alfu una is alta..dar mai tarziu aflam ca au fost minciuni...in fine sunt multe de zis...
Asa ca ma repet..voi ce ati face intr-o situatie de genul acesta? ce credeti ca e mai bine ptr copil?
Ce ar trebui sa faca ea? (a e speriata ca maine poimaine sa nu se trezeasca ca tony consuma droguri..Are o prietena foarte buna a carori baieti asta fac..pe cel mare il cunoastem si noi)
Noi, ce credeti ca ar trebui sa facem?
Gata, as mai scrie dar trebuie sa merg sa pregatesc legumele ptr cina ...revin mai tarziu 
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Picky, este extrem de dificila situatia descrisa, iar implicarea voastra v-ar crea destul de multe dureri de cap. DAR eu zic ca tatal trebuie sa se implice, sa incerce cumva sa isi ajute baiatul in aceste momente. In primul rand ar trebui sotul tau sa aiba o discutie cu mama baiatului si sa traseze impreuna niste directii si reguli pe care sa le respecte in educatia lui. Deasemenea cred ca ar trebui sa incerce sotul tau sa petreaca timp numai el cu baiatul, sa iasa cu el, sa fac activitati comune si incet incet sa se apropie unul de altul. In al treilea rand ar fi bine daca baiatul ar merge cateva sedinte la psiholog (dar nu trebuie sa fie fortat, poate convins ca acolo poate gasi o persoana cu care sa discute, iar ce spune sa ramana acolo fara a ajunge la urechile parintilor, prietenilor...) La el, saracul, pot fi cauze multiple ale rebeliunii, acum se mai poate face ceva, dar mai tarziu nu se stie. Succes!
Getik, ma bucur ca nu a simtit hranirea fetei ca pe o pedeapsa si ca i-a facut placere sotului! Tot asa sa o tina! 
Vladut s-a trezit din somn plangand, dadea impresia ca il doare in gat
, ceea ce e posibil ca nu mi-a mancat azi, l-am vazut agitat...offf, nu stiu ce ma fac daca o luam de la capat cu boala 
de
baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
getik1 spune:
piky mai lasat masca la 12 aniasa ceva mi se pare exagerat iesit din comun
acu sunt o scorpie si putetii da in mine
dar daca as fi in locul sutului ias zice exei sa se descurce ca ea la adus in halul asta si sa nu mai mearga la psiholog ci sa se duca direct la psihiatru. Frate daca la 12 ani este o varsta la 16-17 atunci este drogat, criminal in serie daca are apucaturii de genul briceagului doamne ai mila,ot cpai intr-un ecces de furie omoara tot ce iese in cale, sincer si ideea cu internatul este mai buna decat la voi, dupa ce ca ai sarcina asa cum o ai inca o grija in plus stai mama cuminte.
inca odata daca vreti sa aruncatii in minecu rosii asta e,nu am ce face asta e parerea mea.
fetele mele intratii aici si spunetimi si mie daca va place este 100% handemade cez+getik
http://picasaweb.google.com/102347085797853723665/DeMineFacut#
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
lavinia.p spune:
Buna seara fetele! Noi am fost azi f ocupati.Am venit de la plimbarica, am facut baitza amandoi
, apoi Rares la somn iar eu cu lucru.M-am apucat sa strang haionitele ramase mici la Rares, le-am pozat, le-am pus pe picassa, iar acum astept cumparatori, poate poate mai scap de hainitele mici si mai fac si eu ceva banuti.Deci dc stiti pe cineva care ar fi interesat va rog nu ezitati sa dat adresa mea de picassa
http://picasaweb.google.com/portelechilavinia622/HainiteDeVanzare# . Dupa ce s-a trezit piticotul am fost la ziua verisoarei lui si ne-am simtit foarte bine, am venit pe la 22.30, deci am avut o zi plina.
Getikacuma am inteles ce fel de tarc iti trebuie, dc cumva vad la cineva ca are de vanzare iti spun
I-am cumparat zilele astea lui Rares tot de pe net de pe picassa mai multe hainite super dragute bine nu noi dar care arata ca si noi si sunt f incantata ca au avut si pret bun, mai urmeaza o tura de la Elena(Nicuratze) si gata am terminat cu garderoba lui![]()
Anna...36 grade am zis, is nebuna, bine ai zis tu 26, atata am si vrut sa zic

...ma bucur ca si tu te simti mai bine si mai ales ca Vladut e in forma si ca-ti vorbeste mullltttt, suuupppeeerrr, tine-o tot asa Vladut, bucur-o pe mami ca merita din plin...la alergolog degeaba ma duc cu el ca nu poate sa-i faca imunizarea decat de la 3 ani in sus, dar la analizele de sange i-a iesit ca nu e alergic, dar toate simptomele lui asta arata, azi de exemplu nu a avut nimic..
multi
Elena
multi si de la noi, mortali sunt pruncii tai
..te asteptam cu drag la recuperat![]()

Annace fain ca vine surioara ta, sa petreci cat mai mult timp cu ea, sa profitati din plin de timpul cat e in tara si mie mi-e un dor de surioara meaa

Crispoi spor la redecorat...ce nazbatii mai face Miru?
duce
Siminanu a mai fact pizza, a venit pe la 22 si nu a mai avut chef deci ramane pe weekend ori o pizza ori o praji cu fanta a zis ca face
...da trebuia sa ies din butoi dc nu pt mine, pt Rares
...am mai zis eu el e rostul meu
...am citit capitolul trecut de patania ce ati avut-o la casuta, doamne fereste ce oameni, sper sa nu mai patit niciodata asa ceva...
multi
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
lavinia.p spune:
Emama bucur ca e inspre bine Dariusica, sa-i treaca repede tusa si si tie raceala, sanatate multa si multa multa bafta la traseu, eu am crezut ca traseul l-ai dat acuma
...
multi
Crisde pe acuma plimbare placuta
, sper sa-l conving si eu pe sot sa iesim duminica undeva toti trei desi azi am iesit la ziua verisoarei lui Rares si a tra chiulul de la lucru, om vedea...piticot e bine foarte energic si f crizat ca de obicei, defapt cum zice lumea e rasfatat, dar eu chiar ii dau la fundic cand face ceva si-i spun cand nu e voie, dar ....se pare ca tot rasfatat e...
multi
AnnaLa multi ani de pe acuma mamei tale, sa-i dea DD multa sanatate si tot ce e mai bun, sa fiti fericiti mereu...eu scao usor cu mama ca-i plac florile si asa o cadorisesc cu cate un ghiveci cu flori de ziua ei, anul asta i-am luat niste orhidei superbe la ghiveci de i-au stat inflorite 3 luni si cand s-au ofilit acuma-i dau altele, e foarte incantata de ele.In parc a fost bine, Rares exploreaza mai nou topoganele si tuburile
, iar cand cade in nisip nu se misca fiindca nu-i place sa puna mana pe nisip sa se murdareasca, asteapta sa-l ridic eu
tare finos baiat am
...Ioana si Stefi au fost si ele racite cobza dar acum sunt bine.Cred ca toata lumea a fost racit in perioada asta din pacate....
Pickyofff dintr-una in alta o dati si voi, ce rau imi pare, multa multa sanatate va doresc si sa va faceti repede bine. Da Rares e un scump cand il fac cu Pulmex pe piept i spatic, efectiv rade in hohote
, in schimb la aspirat nasucul ne aude tot blocul asa plange, nu puteam fi cu amandoua
...ma bucur ca esti multumita de monitorul de bebe, noi avem de la firma Tomy, dar fara video si suntem f multumiti, vorba ta se aude si respiratia lui si cu leduri cand se misca, fara interferente, si-a meritat toti bani si la noi.
si sanatate multa va dorim
Pickysi la noi a fost soare dar a fost si vant f puternic de m-a durut capul dupamasa
Siminaweekend placut si voua si pupa-l pe Andutu mult mult
Picky Dumnezeule ce povestesti tu acolo, horor...sunt perfect de acord cu ce a zis Anna, este cel mai bine pt toti...
Annasper sa nu se intoarca raceala, poate s-a trezit plangand din cauza vreunui dinte...Rares asa face cand ii ies dintii se trezeste urland...tin pumnii sa fie bine.
Getikam vazut fulgusorul 
foarte frumos, gata ti-au venit margelusele, te-ai apucat de treaba? spor la lucru si sa ne arti cat de curand tot mai multe modele
gata ama juns la zi cu cititul, ma bag si eu la somnic.Maine va pun niste pozici facute la ziua lui Maia si din parc. Va pup pe toate si va doresc o noapte cat mai linistita!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009