""Buburuze de 2009 in actiune (33)""
Raspunsuri - Pagina 17
Picky_toto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna-mama Picky, uite, acum am sosit in casa si nu am avut timp sa recuperez...pfff.... Dar sa va zic una de-a lui Vladut ca sa va distrati un pic Hai ca daca o sta cuminte incerc sa revin cu recuperatul ![]() ![]() ![]() de steluta norocoasa (09.02.2009)e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
Anna tare Vladut ti-a facut-o

de acum incolo il cheama "Cama" da?! Stefi isi stie si ea numele..si-l zice: Teti ..am mai intrebat-o si eu cum o cheama dar imi raspunde altceva, mai mult uc o alta intrebare in limba ei..dar cand ii arat vreo poza de a ei si o intreb cine e acolo zice Teti
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
21+Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Stefaniei
anna-mama spune:
Offf, cu ochii dupa Vladut am pierdut tot mesajul pe care il scrisesem 

Picky, ce de cuvinte stie Stefi, bravo, e fetita mare. Am mai auzit de copii care spun la inceput decat o silaba din cuvant, dar repede o sa il intregeasca. Vladut nu e asa, el vrea sa spuna tot cuvantul si ii ies niste pocitanii de-ti sta mintea-n loc de unde le scoate. El acum e deja avansat la lucruri "grele" exerseaza cuvintele "inchis" si "deschis" le spune si zapaceste usile din casa 
Noi o sa facem bradul tot in Ajun cum il facem intotdeauna, cum vrem sa fie natural nu as vrea sa se scuture pana la sarbatori, asa ca mai bine o saptamana si frumos. Am inceput deja sa-l familiarizez cu sarbatoarea, ne uitam la desene cu Mos Craciun, stie cum face Mos Craciun, am scos si maimutoii cu Mosul si ii tot soun ca o sa impodobim pomul si o sa vina Mosul cu jucarii dacs e cuminte. Cadou vreau sa-i cumpar o singura jucarie care sa-l impresioneze f tare, problema e ca nu am gasit inca jucaria potrivita si parca vad ca pana la urma iau ce s-o nimeri
Imi pare rau ca are din nou mucisori Stefi, sper sa fie doar de la aerul rece si sa-i treaca repede
Vladut a fost ieri tot agitat, azi parca e ceva mai bine, dar cred ca-l enerveaza vreo maseluta...
Getik, arata tare dragut fulgusorul, sunt sigura ca o sa te experimentezi din ce in ce mai mult, fii cat mai creativa!!! Scumpa foc Ary, deja face nazbatii
Vladut inca mai e un pic racit, eu ma simt parca ceva mai bine, nici de data asta nu m-a doborat raceala.
Fetelor, sa va spun, sunt si eu fericita, nu stiu ce am facut sa merit, dar de ieri seara am inceput sa primesc si eu pupici de la Vladut 
Cris, ce harnica ai fost, deja ai pregatit mare parte din cadourile de Craciun, te invidiez
Super, eu ma apuc de ele dupa Mos Nicolae in fiecare an, si cat mai aproape de Craciun
Ce tare e Miru, vorbeste o gramada, si sigur mai sunt si alte cuvinte decat cele enumerate
Mama ce mari au crescut buburuzele 
Cris, Picky, sunteti grozave cu diferenta intre sexe, m-am distrat asa tare cu povestirile
Vladut e mai aerian, nu a fost interesat prea tare de subiect, desi m-a vazut si pe mine si pe tati cand facem pipi...
Lavi, ma bucur ca sunteti bine si ca este iubaret Rares, ce imi doresc si eu ca Vladut sa fie mai afectuos, dar lui nici in brate nu prea-i place, sa nu-l sufoc
Abia astept sa vad hainutele pe care i le-ai cumparat lui Rares, sunt singura ca-s frumoase ca il imbraci mereu frumos tare 
Am facut programare la ORL pt Vladut ca de cateva zile mi se pare ca se tot scarpina in urechi. Maine la pranz mergem. Ce poate sa fie?
Azi de dimineata am avut si eu o programare la doctor si l-am lasat pe Vladut cu taica-miu ca inca dormea la 7.30 cand am plecat de-acasa, vai ce plans a fost cand s-a trezit si nu m-a gasit, abia s-a linistit, si eu la 8 eram deja acasa
Sambata plecam la munte ca prietenul nostru a carui zi a fost saptamana asta isi serbeaza ziua la munte..off, sper sa nu-mi raceasca Vladut mai tare.
Vrea tzitzi, asa ca va lasa ...
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Picky_toto spune:
Anna te cred ca esti tare fericita, mai ales ca a inceput sa-ti dea pupicuri..
bravo Vladut iubeste-o pe mami 
E bine ca macar incearca sa zica acel cuvant chiar daca iese altfel, intentia conteaza, nu?!
Stefi stie si ea deja multe cuvinte dar pe silabe le zice..
Eu cred ca nu e nimic grav la ureche..atata timp cat nu face febra, nu plange si nu iti zice ca are buba acolo nu e nimic grav..poate ii place sa se scarpine, oricum vezi maine si asteptam vesti bune 
Deci in weekend sunteti plecati la munte..distractie placuta...
Eu ti-am zis ca ar trebui sa incepi sa-l mai lasi acasa cu altcineva, ca o sa fie mai greu atunci cand incepi munca..apropo cand trebuie sa o incepi?
Va pupic pe toate 
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
hello fetele am venit la apel mai tarziu dar mereg a venit mami la mine
si am palavragit am exersat cu margelele asa ca vam cama abandonat. dar am mai facut cate ceva maine promit ca fac poze pe lumina si le pun
getik
mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy
poze nunta
am produse la bazar
getik1 spune:
anna felicitari pentru piciu pupacios red ca esti in al 9-lea cer
, acu sa vina wc ca sa plecatiii la munte
sa va distratii si nu cred ca are ceva la ureche poate sa aibe un mik tic de tine mana la ureche
piky felicitarii pt vorbareata, nu mai stiu ce vroiam sa scriu d
maine dimineata ma revansez sunt chiauna dupa atat margelit si ma supara ohii ff tare

getik
mamika de
poze nunta
am produse la bazar
lavinia.p spune:
Buna gagicile! Iara ajung sa va scriu la ore tarzii! Azi am inceput ziua cu o ploaie urata dupa care pe la 11 a iesit soarele si a fost f frumos toata ziua.Dupa masa a fost Ioana cu Stefi la noi si s-au distrat picii de numa.Asa frumos nu s-au mai inteles demult.De cum a venit Stefi a si dus-o Rares in dormitor [:D} Drept dovada va las niste filmulete si pozici sa-i vedeti ce draguti sunt
:
http://www.youtube.com/watch?v=cZdLiWhB_ms
http://www.youtube.com/watch?v=h7wLxJ16y2M
Crisce tare e Miru cum se uita ea la stiri cu sori si cu bibele![]()

Pickyestio tare cu chineza ca limba internationala, dar pe mine ma terminaaaa
...de ce te dor toate? n-a trecut raceala?
Pickysi noi impodibim bradutul tot pe 24 in ajun, sper ca nu singuri ci cu tati. Ca si cadou vreau sa-i iau o o orga muzicala si o tabla de mazgalit dar pe care se pot pune si magneti cu diferite animalute, forme si tot felul de numere, litere, asta e pe o parte ir pe cealalta parte se poate scrie. Cam atat ca vb lui Cris va primi o gramada
...a si la noi a fost soare azi![]()

Annace bine m-am distrat...doamne induci si tu baiatul in eroare![]()
dulce pe "Cama " mic...Anna am zis noi ca piticii astia sunt conectati prin telepatie, vezi s-a luat dupa Rares si acuma te pupa de numa, bravoooo bucur-o pe mami Vladut...ce fain ca ai la cine explica de mosu, eu nu am cu cine cred ca ar fi ca si cum as vb singura
...multumim de complimente acelasi lucru pot sa-l zic si eu despre voi
...si Rares se mai scarpina intr-o vreme in urechi pana isi facea rana pe pavilion si l-am dat cu Nidoflor si a trecut, asa a zis dr pediatra.Distractie placuta la munte va uram de pe acuma 
Getikabia astept pozicile
Picky sper sa nu-i revina raceala la Stefi, nu mai iesiti dc e frig
Si in incheiere va las si pozicile cu tinereii:
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Noiembrie2010#5541028500090261346
Va pup si va doresc o noapte linistita!
Mami fericita de pitic campion Rares Florin---te iubesc mult piticanie mica 
Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
cris_82 spune:
neata limbarniteroaselor
haideti la o 

,perfuzabile cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue

am avut aseara un circ cu fi-mea de zile mari..dupa ce ca i-am facut baita destul de tarziu,adica era trecut de 21:30..dupa balaceala am lasat-o in pat la noi pana i-am facut laptele,iar mandra a gasit carticelele ei si s-a apucat de "citit"
binenteles ca a luat-o ta-su cu abureala ca citim si maine din ele si acum mergem la nani,dar de unde frate??ca a inceput sa urle si m-am enervat si am lasa-o singura in patut cu dihaniile ei sa oracaie..ei,si a tinut-o asa pana pe la 22:30 cand era prea beata de somn si intr-un final s-a culcat
acum stiti ca bubuie somn,nu??s-a trezit de la 6:20 si mi-a frecat creierii cu maioneza si i-a pus pe paine
dar are matzul plin ca a lins un biberon cu lapte..
getik pai fata,mereu in ultima luna ies falimentare dupa o astfel de experienta cu cadorisirile tuturor,asa ca anul asta am facut o mica schimbare
cumpar din timp si scap de faliment si stresul de pe ultima suta de metri
...si asta nu-i decat inceputul,stai sa inceapa sa meraga ea singurica si sa ajunga sa deschida si usile si te-ai ars![]()
picky buna ideea de cadou
ana eu cred ca picii astia stiu foarte bine ce vrem noi sa spunem,dar fac misto de noi in stil mare
,oricum..ti-a facut-o 
ana ce fain ca deja stie de Mosul
astia la tv vad ca au inceput sa bage cate 1-2 reclame cu tematica de Craciun,dar nu are stare sa vada un desen cap-coada..asa ca e mai greut la noi..;telepatia asta asta e benefica vad,au inceput piticii sa exersese pupicurile
daca-ti spun ca si la mine a tare curioasa cand merg la baie..sa vada ea tot,ba chiar ma impinge sa stea si ea langa mine pe buda
iar cand face pishu,se aseaza pe vine si se uita sa studieze procedeul in amanunt
sa ne spui si noua ce ati facut azi la ORL
ce fain ca plecati la munte

getik pune fata poze sa vedem si noi
lavi vad ca noruta ta e tare pupacioasa si cu initiativa
ma uitam la ei si nu-mi vine sa cred ce mari s-au facut si ce se mai joaca

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
Picky_toto spune:
Neata si de la noi
Cris imi pare rau de concertul Mirunei, dar ce vrei draga daca ea vroia carticica
. Tati a inceput sa-i citeasca cate o poveste cu printese in fiecare seara inainte de culcare si cand e gata povestirea luam cartea si o punem sus pe dulap..ca e prea frumoasa si daca ar incapea pe mana ei ar face-o varza...bineinteles ca face scandal ca o vrea inapoi, dar cand ii se spune ca maine citim din nou, intelege..asa ca de acum cand intra in pat, intre noi ne arata spre carte si zice "ca" semn ca pe aia o vrea ![]()
Si stefi pe la 6 si ceva mi s-a trezit, mie imi picau ochii in gura dar ea nu mai avea chef de somn 
Lavi am vazut filmuletele si pozicile, doi porumbei frumosi, vb lui Cris ce a trecut timpul si ce mari s-au facut..si am observat ca se joaca frumos impreuna....chiar ma buucr ca tu si Ioana aveti o legatura de prietenie frumoasa..felicitari 
..salutari Ioanei din partea noastra 
Getik asteptam pozicile si ma bucur ca te-ai simtit bine cu mami a ta..ai mai uitat din griji,nu?! 
05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei
getik1 spune:
neata am venit la
piky la u eram datoare aseara ma gandeam ce draguta este stefii cu vorbitu si stai linistita faci sarbatorile in familie asa este el mai frumos.
sarputea sa ma fugaritii cu rosii una alta ca nu pun pozele deoarece plec in oras singura fara ary, ramane cu mami
.
lavi u nu ai somn? vad ca esti mai nocturna ca mine
, si pici deliciosi
as vrea si eu sa am cu cine se juca fimea
.
poop plec la treaba sa las casa in ordine pana plec asa ca ema cris anna poop daca am uitat pe cineva dati dupa mine![]()
![]()
![]()

getik
mamika de
poze nunta
am produse la bazar
Picky_toto spune:
Frate, o ploua la mine dar si la voi?! 
Pe unde umblati? v-a apucat febra cumparaturilor de iarna de pe acum?! ![]()
Getik aha ai acum bona si vrei sa profiti
....ee las ca noi ne tinem de capul tau pana pui pozicile...
printesucai mici
A mea fata de la 11 jumate doarme...eu savurez nuttela cu biscuiti...e bine ca nu mai mananc seara dulciuri..astept sa le terminam pe totate din casa si sa nu mai cumparam nimic..
Fiica mea vrea kinder delice si asteapta sa-i cumpere tacsu...e vina lui ca el a invatat-o si acum cand vede la tv reclama direct la frigider se duce ca acolo stie ca se gaseste....

...e da unul la 3-4 zile nu strica, nu?! ![]()

05.05.2009...si surpriza
Povestea Stefaniei