Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 20
ariadna33 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Sarcina oprita in evolutie la 11s + 5 zile. Maine urmeaza sa imi faca chiuretaj Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
offf Lavi
ce-o fi in sufletul tau... dupa ce te-ai chinuit atat cu sarcina s-o tii si sa te ocupi si de Raresel... imi pare tare rau! am trecut si eu prin 2 pierderi de sarcina si stiu cum e... ai nevoie de sustinerea familiei acum, sa-ti fie alaturi sa treci peste acest moment greu incercat... te imbratisez!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
dankutza spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Sarcina oprita in evolutie la 11s + 5 zile. Maine urmeaza sa imi faca chiuretaj |
Imi pare rau prin ceea ce trebuie sa treci! Din pacate stiu si eu ce inseamna sa ai o sarcina oprita din evolutie, si de care sa tragi cu toata fiinta ta.
Dana, mama lu' Pinky
raluci_b spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Sarcina oprita in evolutie la 11s + 5 zile. Maine urmeaza sa imi faca chiuretaj |
Draga mea nu mai plange, din pacate stim ca nimic nu este intamplator, asa a fost sa fie, esti o mamica tanara curajoasa sanatoasa o sa mai vina bebei. Hai capul sus pt Raresul mic care te iubeste asa de tare
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
many_bani spune:
Lavi , si eu am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna, nu doresc nimanui sa simta aceasta durere. Hai capul sus Rares te asteapta acasa.
mami de Vlad (29.10.2009)
magdaz_ina spune:
GABRIEL
Ariadna33, Rares are metoda lui Dragos sa scoata mancarea din gura cu manuta atunci cand s-a saturat. Dragutul de el, nu refuza inca o lingurita, transmite semne mai subtile ca e timpul sa incheiem masa!
I-am facut ieri un delicios ficatel cu legume dar "nuuuu!!". Tot asa a avut o perioada cand nu vroia fructe, se pare ca alterneaza, cand mananca fructe nu vrea legume, cand vrea legume nu mananca fructe. Nu e bun excesul, nu-i asa?! Macar mananca bucatele de carnita...
Simina, pupici pentru Maya, viitoarea alpinista!
Lavi
Iarina parca nu mai este asa de entuziasmata de gradinita. Azi de dimineata tusea, am emotii pentru controlul lui Rares, sa nu ne impiedice iar vreo raceala.
In seara asta plecam la Tg. Mures.
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
ralu_seby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
Draga mea nu mai plange, din pacate stim ca nimic nu este intamplator, asa a fost sa fie, esti o mamica tanara curajoasa sanatoasa o sa mai vina bebei. Hai capul sus pt Raresul mic care te iubeste asa de tare un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09) pt bb2 |
Lavi, subscriu la cele scrise de raluci si de fete...e groaznica neputinta de a mai putea schimba ceva...plangi, descarca-te si apoi trage aer in piept, trebuie sa mergi mai departe, sa te regasesti alaturi de Rares si Luci!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
dankutza spune:
Inscrie-te si beneficiezi de 10% reducere la achizitionarea hainutelor Pifou in cadrul Baby Expo
http://pifou.wufoo.com/forms/reducere-10-pifou-baby-expo/
Dana, mama lu' Pinky