Prietene la bine si la greu -74

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Sarcina oprita in evolutie la 11s + 5 zile. Maine urmeaza sa imi faca chiuretaj

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

offf Lavi
ce-o fi in sufletul tau... dupa ce te-ai chinuit atat cu sarcina s-o tii si sa te ocupi si de Raresel... imi pare tare rau! am trecut si eu prin 2 pierderi de sarcina si stiu cum e... ai nevoie de sustinerea familiei acum, sa-ti fie alaturi sa treci peste acest moment greu incercat... te imbratisez!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:

Imi pare rau prin ceea ce trebuie sa treci! Din pacate stiu si eu ce inseamna sa ai o sarcina oprita din evolutie, si de care sa tragi cu toata fiinta ta.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Draga mea nu mai plange, din pacate stim ca nimic nu este intamplator, asa a fost sa fie, esti o mamica tanara curajoasa sanatoasa o sa mai vina bebei. Hai capul sus pt Raresul mic care te iubeste asa de tare

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lavi , si eu am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna, nu doresc nimanui sa simta aceasta durere. Hai capul sus Rares te asteapta acasa.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

GABRIEL

Ariadna33, Rares are metoda lui Dragos sa scoata mancarea din gura cu manuta atunci cand s-a saturat. Dragutul de el, nu refuza inca o lingurita, transmite semne mai subtile ca e timpul sa incheiem masa!
I-am facut ieri un delicios ficatel cu legume dar "nuuuu!!". Tot asa a avut o perioada cand nu vroia fructe, se pare ca alterneaza, cand mananca fructe nu vrea legume, cand vrea legume nu mananca fructe. Nu e bun excesul, nu-i asa?! Macar mananca bucatele de carnita...

Simina, pupici pentru Maya, viitoarea alpinista!

Lavi

Iarina parca nu mai este asa de entuziasmata de gradinita. Azi de dimineata tusea, am emotii pentru controlul lui Rares, sa nu ne impiedice iar vreo raceala.
In seara asta plecam la Tg. Mures.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:

Draga mea nu mai plange, din pacate stim ca nimic nu este intamplator, asa a fost sa fie, esti o mamica tanara curajoasa sanatoasa o sa mai vina bebei. Hai capul sus pt Raresul mic care te iubeste asa de tare

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Lavi, subscriu la cele scrise de raluci si de fete...e groaznica neputinta de a mai putea schimba ceva...plangi, descarca-te si apoi trage aer in piept, trebuie sa mergi mai departe, sa te regasesti alaturi de Rares si Luci!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

cap nou cu pentru Lavi

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Inscrie-te si beneficiezi de 10% reducere la achizitionarea hainutelor Pifou in cadrul Baby Expo

http://pifou.wufoo.com/forms/reducere-10-pifou-baby-expo/

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Lavi, imi pare f f rau...

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput