Prietene la bine si la greu -74

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ariadna33, a mancat Rares legume acum o luna, cu carnita sau ficatel. Cu galbenus nu prea. Acum nu mai vrea, am incercat si simple si cu lapte si piure si bucatele. Cu condimente nu m-am riscat ca nici mie nu imi plac. Eu tot sper sa revina la sentimente mai bune, vad ca imi seamana in sensul ca se plictiseste repede de un fel de mancare. Ii trebuie diversitate, ce sa mai vorbim!!
O sa mai incerc varianta cu ficatel care era "odata" preferata lui.
E super dulce cum gusta de doua ori si apoi da din manute la lingurita de parca alunga o albina. Mi se pare mult mai "civilizat" decat acum 2-3 luni cand intorcea capul si se punea pe plans cand vedea lingurita.

_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Miany,sper sa mearga....vad ca misca putin,de parca ar fi inteles ca i-am pus gand rau
Astazi a papat vreo 50 grame piure de legume. In timp ce mancam noi,i-am dat bucatele mici de ficat fiert,bucatele de mamaliga si orez fiert. A luat singura cu manuta si a bagat in gura! A preferat ficatelul,si ma bucur de-mi vine sa dau bairam!
Auzi,da tu cat ai de gand sa-l tii ascuns pe ginerica al meu? Nu mai bagi si tu o poza???

Ionela,sper ca totul sa se rezolve in favoarea voastra! Si ma bucur ca esti atat de pozitiva,incercand sa vezi partea buna a lucrurilor.

Padi,nici la noi nu este gustul,ci lingurita sau....ce-o mai fi! Acum a inceput sa mai deschida gura putin(oricum,cand o deschide,e cea mai mica gurita care a existat vreodata),si reuseste sa manance vreo 20-80 grame(in zilele cu 80 e sarbatoare).
Dar in majoritatea timpului,de cand am inceput diversificarea,refuza sa deschida gura,plange si se zbate in scaun de zici ca e pe ace!
Am inceput sa-i dau bucatele mici,cat sa bage in gurita o data,si vad ca e incantata-alaltaieri o feliuta de pepene galben,ieri a mancat asa trei sferturi de galbenus,astazi un sfert de ficatel si vreo 2 gurite de mamaliguta. Ma rog la DD sa inceapa sa-i placa tot mai mult metoda asta,ca eu as fi fericita,nu tin neaparat sa manance cu lingurita,ci doar sa manance!
Imi pare rau ca e bolnavioara Laura,sper sa-i treaca cat mai repede si sa inceapa sa pape mai bine

Ralu_Sebi,problema este ca a mea nu are nici un aliment preferat
Deci Matei e deja barbatel,trage la taica-su mai mult! Cred ca te topesti vazandu-i jucandu-se amandoi

Lylyana,pup Alexu mladios!

Dankutza,ma bucur atat de mult ca papa Pinky!!! Bravo ei,recupereaza fetita
Habar nu am cum sunt galustele alea..,daca ai timp,pui,te rog,reteta?

Angi_san,eu nu am dat miere inca,stiu ca este foarte bune,dar parca inca mi-e teama....Imi pare rau ca nu te pot ajuta

Tina,esti o dulcica! O voi ruga pe mama sa-i faca maine(eu plec sa-l conduc pe Richard la Otopeni). Vad ca accepta cateva lingurite de supa(doar supa),in timp ce sta cu mana in castronas
Well,cu verdeturile nu e cazul,de multe ori nu am adaugat absolut nimic.

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Printre multiplele stiri, prima mancare pentru subsemnata pe ziua de azi vin sa spun TEO Sa cresti mare, sanatoasa, sa te bucuri de familia atat de frumoasa pe care ti-a dat-o Dumnezeu! Iti doresc tot binele din lume!O felicit pe Annabelle pentru maseluta, ce mare ai crescut, puiule, deja ai maseluta!Multumesc inca o data celor care mi s-au adresat, o pup pe Lyly (tu incercai sa spui ca oricum ar sta agatata de cracii mei, chiar si fara o schimbare in viata lor?). Lili Multumesc, execut modelul ca tare-mi place. Cartea am platit-o deja, in fine, filtrez ce ma duce capul, la Chiara nu i-ar strica putina armatat oricum. Lumi Dar ai observat reactii ciudate cand e Richard cu voi sau cand lipseste? Sau le are si basta?Cum merge "nu-ti da mami lapte, mananci ce ai"? Licurici cu pitici Nu sunt pitici. E frustrarea de a spune "mami nu te poate baga in seama ca a zis Boc ca cresc salariile si trebuie sa scrie" (personaj ales absolut aleator), incercarea de a gasi echilibrul ala intre mami lucratoare / mami mami, tentativa de a nu oferi ce am primit, etc. Cred ca trecem toate prin asta, lucrand se amplifica sentimentele, etc. Multumesc de gand. Ionela Big big hug! Foarte big! Angi Eu ii voi da miere dupa 1 an, adica peste 2 saptamani, nu imi amintesc daca mi-a zis pediatra cu orz sau ovaz sa ii fac gustarica, ma uit pe notite. Asa. Noi de dimineata am plecat la drum, noi, adica minunea mea cu mine, sa vedem ce preturi sunt, sa alegem cadourile, sa nu ne trezim in ultimul minut ca pe net e mai ieftin decat in magazin, etc. Am zis ca iau la ce chiuie. A chiuit la masuta aia de activitati, pe care i-am cumparat-o si la un urs urias, pe care il las pe seama lui taica-so. Decisa pe drum ca nu ii dau cadou, am ajuns acasa, primul lucru a fost sa sarim sa desfacem cadoul, cu care s-a jucat vreo ora. Asa ca fiica-mea are cadou de "AMR 2 saptamani pana la ziua ei". Gata, continui munca, va pupam Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

vad ca si voi aveti probleme cu mancarea... si Tudor, dintr-un mancacios cum era a devenit mofturos. l-am mai pacalit cu tv deschis pe muzica, dar nu e deloc o solutie. asa ca, am schimbat foaia - nu vrea sa pape, jos din scaunel. nu stiu daca va da rezultate, dar nici cu chiuieli la masa nu e ok.

i-am dat de curand quinoa pregatita in 2 feluri si i-a placut probabil din cauza bobitelor - quinoa cu lapte, banana si scortisoara si quinoa cu legume si chimen, turmeric si ghimbir. in cea din urma am pus si carnita de gaina din supa.

P.S. - MAI E CINEVA FARA DINTI?

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Angi - diferenta intre miere si zahat este ca aceasta este naturala, in rest....la fel de interzisa ca si zaharul, da aceeasi dependenta de dulce

Ionela vazut poze, ma eliberez si las si io un comentariu

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
diferenta intre miere si zahat este ca aceasta este naturala, in rest....la fel de interzisa ca si zaharul, da aceeasi dependenta de dulce

asa stiu si eu. in plus, e supraestimata - are cantitati infime din vitaminele si mineralele mult laudate. cu adev hranitor cica ar fi laptisorul de matca. si siropul de artar e tot pe acolo, si atentie, mult sirop de pe piata e contrafacut... cu cat mai rar cu atat mai bine. putem indulci cu fructe diversele preparate.

a, si atentie la fructele uscate - am vazut ca multi magari nu mai scriu pe ambalaj ca au adaos de zahar si metabisulfit de sodiu, desi e acelasi produs ca atunci cand scriau.

mamica lui Tudor (04.11.2009)

Mergi la inceput

niste vinisor rosu viert cu scortisoara si zahar brun, va rog poftiti, sarbatorim mucii care curg din nasul lui bubu

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim

pt bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

SIMINA era vorba de faina de malai , asa se zice aici la noi.

Si cantitatile le-am cerut pentru Mihai ca pentru noi stiu sa fac.

LA MULTI ANI TEO !

Revin mai tarziu s-a trezit Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

TEO sa cresti mare, sanatoasa si sa fii fericita alaturi de parintii tai dragi.

Mergi la inceput

Iesencele dornice de un minijob s-ami dea un PM

pt bb2

Mergi la inceput