Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 13
coquelicot spune:
TEO, D'Artagnan mic si curajos, sa cresti alaturi de Vladut si Timeea mare si sanatoasa in familia frumoasa, sa mostenesti de la mami multiskillurile, franchetea si dedicarea.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
coquelicot spune:
Hai sa va zic despre za tort (cumpar si licenta de la Lila, pe care o ca a intretinut opaitul ca sa nu se stinga).
Blatul a iesit minunat, cum v-am spus, insa crema de mango a fost un mare fas. Blatul a fost insiropat cu 2 lingurite de apa in care au stat cateva ore stafidele.(nici nu era necesar pentru ca blatul a ramas foarte pufos). Am amestecat mango cu ceva cereale simple si cu un pic de mamaliga de mei ca sa fie crema vartoasa si a iesit o fleasca cu gust amarui de la mei. . Cealalata crema: banana cu branza si stafide + curmale a iesit buna si grosuta, a mers perfect. Cand am inceput sa imbrac tortul cu branza, foaia cu crema de mango se deplasa in toate directiile, firesc. Asa ca a trebuit sa torn tot o crema moale (aia de mango ) iar ornarea s-a produs cu niste cirese uscate de la plafar si cu branza + roscove (Alt mare fas, faina mea de roscove este fff amara, excesiv prajita cred.).
Asa ca Matei a ciugulit din blat, ala i-a placut, daca ii dau cu crema, scuipa.
A-propos de fructe uscate - se pare ca si astea sunt pline de E-uri si conservanti (nu mi-a trecut prin cap)- cautati sa le luati de la Plafaruri si sa scrie pe ele ca nu au conservanti. Stafidele sunt tratate cu nu stiu ce, ca sa reziste.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
laurairina13 spune:
Niatza va zice o disperata care a crosetat pan' la ora 1 noaptea iar.
Acum lucrez la un proiect ce se vrea sa fie un cadou bun de Craciun, handmade, eco si safe pentru printese (Lili multam frumos, good idea) As vrea sa 'patrund' pe piata cu proiectul asta, sa zicem ashea
Oricum parerea voastra dupa ce il veti vedea, va conta enorm pentru mine, daca sa incep sa produc sa vand au ba..
Lavi, te pup, sper din tot sufletul sa poti duce sarcina la termen, ca tare te mai chinui pentru bebicu mic din burtica!
Madame Capishon, frumoase pozicile, Mateiu un strengar si jumate!
Andre, alunga piticii, sigur Chiara se comporta asa pentru ca simte lipsa lui buni care era tot timpu dupa ea cat lucrai tu. Normal ca acum cand are doar atentia ta, iar tu mai ai si serviciu, se resimte mititica si cere si cerseste si mai multa atentie. ..urmeaza replica 'pam pam'
Acum cat scriu maimutzica sta agatata de picioarele mele si incearca sa ajunga sa bata in tastatura unde de obicei ajunge fix pe coltul ei, si imi sterge mesaju in secunda 2
trimit si revin ca nu mai scap de 'liana agatatoare'
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Atelierul meu
laurairina13 spune:
Ups chiar pe TEO o uitasem..
La multi ani Teo fara frica!
Sa iti bucuri parintii si sa cresti mare si frumoasa! Cred ca astazi este mare petrecere in familia voastra, dixtractii in aer liber in gasca mare de copiii, dupa cum o stiu pe Diana!
Lumi, sa creasca mare si sanatoasa prima maseluta si fara dureri sa iasa si restul!
Dana si voi cu maselute?? Si a mea baleste de vro luna cam nasol, dar nici urma de dinti/masele/canini
Lyly, cam pe la 8 kile jumate-9 suntem si noi..Ma bucur ca in rest vesti bune despre Alexu! De faza cu agatatu de tricou sa ceara tatzi non stop ma temeam si eu, de asta i-am scos treptat si isesizabil de catre ea mesele de laptic de peste zi. Plus ca nu manca mancare solida mai deloc daca primea tatzi.
Dozz, pareai impacientata de cele 600gr. Depinde si contextul ,spre ex a mea stiu ca a luat in greutate cam putin de cand cu diversificarea(adica de la 6 luni). Avea vro 7.4kg pe la 6 luni, acu nu are mai mult de 8.5kg spre 9 . Deci daca a mea ar lua acu 600gr as fi super happy ca recupereaza cumva acum.. E drept ca la a mea nu se vad kilogramele putine ca e 'pufoasa' pe la bulane.
Atelierul meu
raluci_b spune:
Neatza, multa cafea
La Multi Ani Teo mica/mare si cataratoare, sa fii fericita ai o mama de milioane, sanatate maxima, va pup cu drag tare si apasat sper ca ati scapat de febra
La multi ani Miruna pregates-te de un party pe cinste ca mai ai putin si faci 1 An
Lyly - sa va fie de bine priorixul, sper sa nu apara reactii, felicitari pt kg fotomodelului, hai ca daca-si face fimiu casa de moda, avem ceva modele bune
Licurici - succesuri cu proiectul, ma bag la o promovare pe cinste
Coque - tara bine arata tortul, lasa ca pana or sa ajunga sa-si dea seama ei daca-i bun sau nu, capatam experienta, pupam familia Capison
Renus parca sa zic ceva mai bine cu burta, din fericire nu a mai facut febra, insa azinoapte atata a icnit in somn, dormea 10 minute se scula in urlat, acum ori o avea crampe ceva, ori iese vreu brontozaur prin gura
Dimineata la Neatza a fost invitata Mihaela Bilic, NU SUC la copii, zeama ramas prin stoarcere are in ea toate zaharurile posibile nu face nimik bine ba din contra il face pe copil sa mai vrea suc, deci de papat fructul ca atare, si in cotinuare NU ZAHAR este otrava pura pt organism indiferent ca e vb de copil sau de adult
Am tot zis sa rapsund si eu legat de mazare, eu ii dau mazare de cred ca 3 luni cel putin, mazare bonduele, iglo, depinde ce am avut in casa iar Mamaliga o fac si eu tot din ochi
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
sunt mamica de 1 AnRemus Andrei(8 nov '09)
pt bb2
magdaz_ina spune:
TEO !
Ariadna33, pai da, Rares a mai pus ceva pe el cu tactica "mananca ce vrea el" dar eu tot mai sper ca va veni si ziua in care va manca ce trebuie (in special legume, care acum sunt "nuuuu!!!", indiferent sub ce forma i le prezint)
Felicitari posesorilor de masele!!! Noi ne laudam inca doar cu "vechii" nostrii doi dintisori.
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami detopmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
dana n. spune:
Teo
Sa cresti mare si sanatoasa iar impreuna cu fratii tai sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
------------------------
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Licurici - succesuri cu proiectul, ma bag la o promovare pe cinste |
Wow!! super, acu sper sa nu insel asteptarile..
Atelierul meu
Lumi_Richard spune:
La multi ani,Teo!
Sa cresti mare si sanatoasa,sa fii norocoasa si fericita alaturi de fratiorii tai frumosi si parintii tai dragi!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi