Prietene la bine si la greu -74
Raspunsuri - Pagina 10
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Lidia, fetelor, va multumesc. Am 11+, conform ultimei ecografii! Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat! (Lev Nicolaevici Tolstoi) |
Un pic, un pic si trece si acest trim.care teoretic este mai greu, ca practic toata sarcina poate fi. cat mai stai in spital?
mami de Vlad (29.10.2009)
monica_80 spune:
LA MULTI ANISORI MATEIUL SCUMP!!!!! Sa cresti mare puiule!
M-a impresionat tare si pe mine ce a scris tati de Matei acum 1 an
LA MULTI ANI MAMI DOZZ!!!! Sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi!
de scump Maria 13.12.2009
coquelicot spune:
Bonsoir,
Toata suflarea capisoneasca va multumeste pentru urarile minunate.
Lavim-a impresionat tare ca ne-ai scris din spital. Sa fiti sanatosi si tu si samburelul.
Va las cateva ipostaze ptrecute capisoneste de vineri pana azi.
Si da, sa curga rauri- rauri de bautura ca am si doua stele si mai ales pentru ca se cheama ca am toddler de azi.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
mitzi2005 spune:
La multi ani Matei! Sa cresti mare si sanatos (ca frumos esti) si sa ai o viata lunga si frumoasa, inconjurat sa fii mereu de prietenii pe care-i viseaza taticul tau! Coque sa va traiasca!
La multi aniDozz mamica draga de Ana-mica! Sa iti mearga toate din plin si viata sa te rasplateasca numai cu lucruri frumoase, si daca va hotarati vreodata, un Tudor sanatos si frumos va doresc!
Petrecere frumoasa!
Lavinia sanatate!
Am vazut pozele de la aniversarea fratiorilor si poze cu Maria-ochioasa si Bubu-cel de gasca. Niste scumpi cu totii, sa va traiasca!
O noapte linistita!
Dozz spune:
Matei
Si acum, sa incerc o placintica.
Multumesc mult pt asa urari multe si frumoase de ziua mea. Am asteptat cu nerabdare sa ajung acasa sa le citesc, stiam eu ca va fi puzderie de mesaje, care mai de care mai inspirate si de suflet.
Despre iaurt de la frigider, eu il scot cu o ora inainte, mi-e si de temperatura, dar la gust ma gandesc mai ales. Eu simt mai bine gustul unor alimente daca nu sunt prea reci sau prea calde si m-am gandit la asta si in legatura cu iaurtul.
Ava, da, este ceva schimbat in comportamentul fetitei. E mult mai lipicioasa cu mine cand ajung acasa si accepta mai greu sa stea cu alte persoane dupa-masa si seara. Adormitul seara a devenit mai dificil, se opune somnului cu multa putere daca o adorm eu, asa ca procesul dureaza multisor. La tati nu face asa, nici la bunici. Exista si efecte pozitive, insa. Am observat ca a invatat multe lucruri zilele astea si eu cred ca e urmarea faptului ca acum sta cu mai multe persoane, fiecare avand alt stil, temperament, mod de a vorbi, de a se juca. Cred ca e binevenit si pt ea ca s-a rupt putin rutina de a fi atat de mult doar cu mine.
Uff, Diana, ce mai trage Teo dupa vaccin. Sa treaca repede!
Andre, eu am cartea lui Brazelton:
http://www.youmago. ro/object/view/puncte-de-cotitura-de-la-nastere-la-3-ani-t-berry-brazelton/607959
La inceput mi-a placut mult, apoi am decis ca nu sunt chiar asa mare fan al dlui Brazelton. Dar chiar si asa, raman la parerea ca explica bine multe aspecte din psihologia copilului mic.
Ar mai fi cartea lui Supernanny, cea la care a mers Raluci:
http://www.librarie. net/carti/123120/Pachet-promotional-Irina-Petrea-poti-Supernanny-Cum-cresti-bine-copilul
Am citit-o, mi-a placut, dar uneori m-a deranjat tonul profesoral.
Lavi, Doamne ajuta!
Lumi, succes cu noua metoda!
Noi suntem fix opusul vostru. Sunt din ce in ce mai preocupata de pasiunea Anei pt solide si refuzul laptelui. Azi am cantarit-o si am constatat ca a pus 600 g intr-o luna. Cam mult la varsta asta! Abia astept sa intreb pediatra saptamana viitoare.
Mitzi, punct ochit, punct lovit cu urarea ta! Multumesc mult, imi doresc nespus sa am si un Tudor, si o Ana.
tuturor fulgusorilor bolnaviori, sa se faca bine repede!
Lidia74 spune:
DOZZ LA MULTI ANI!!!. Sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi
Lavinia iti tin pumnii. Tare as vrea sa iti fie bine si sa mai un bebe sanatos.
ariadna33 spune:
Dozz, ma gandeam si eu asa, cum ar reactiona ai mei daca as incepe lucrul si sincer, asa cum povestesti tu imi imaginam... pana la urma aspectele bune primeaza in fata celor mai putin bune care oricum cred ca sunt trecatoare, si fac parte din procesul de adaptare. Dragos care pare mai putin mamos ca Emi am observat ca este mai timid cu strainii si cand cineva strain i se pare lui ca ii "invadeaza" spatiul personal are tendinta sa se lipeasca de mine si sa se agate ca o maimutica de mamica ei
Fetelor care ati inceput serviciul, va admir mult pentru ca aveti timp si sunteti preocupate de dezvoltarea psihologica a copiilor vostri! din partea mea aveti numai bile albe!
multumesc pentru toate comentariile la poze, sunteti foarte dragute insa eu am asa un "cui" ca nu a iesit chiar cum doream... insa am vazut aici la voi aniversari cu adevarat reusite!
vad ca Dragos al meu e curtat la greu de mamici si asta ma flateaza extraordinar! el este 'fetita" pe care mi-o doream, adica eu mereu mi-am imaginat ca voi avea o fetita cu trasaturile lui Si Dumnezeu mi-a dat-o, dar i-a pus putzica
ce sa zic, m-am intristat de Lavi ca trebuie sa treaca prin asta, Doamne-ajuta sa fii bine cu sarcina, draga mea si sa te intorci cat mai repede la Rares, acasa!
Magda_zina eu zic ca nu e rea tactica asta a ta, atata timp cat copilul se hraneste si mi se pare mie sau in ultima vreme s-a facut mai dolofanel?
dau mesajul si ma duc sa-l culc pe Dragos in sezlong
revin
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
Andrecluj spune:
Dozz Ma bucur mult ca ai scris. Chiara face exact la fel, la modul impulsiv. Daca stam in aceeasi incapere, e ok, isi vede de ale ei, insa in momentul in care aude scaunul meu, chiar daca doar schimb pozitia, a sarit si s-a agatat de mine. Daca aude cheile in usa sau soneria, sare la mine in brate, ma strange si se ascunde, inainte de a ma vedea lucrand sau inainte de a pleca buni (nu stiu ce a determinat la ea comportamente ciudate) fugea la usa si radea. Si etc., ar mai fi multe de scris. Dar vad ca in mare reactia e aceesi. Ma simt mult mai putin prost ca face chestii ciudate pentru ca lucrez eu decat daca le-ar face pentru ca ma bucur de lipsa lui buni. In fine, nu ma prea stiu explica acum. Multumesc si pentru carti, supernanny am si eu, insa mi se pare ca nu prea vorbeste de categoria asta de varsta, am citit pareri tare bune despre o tipa Tracy Hogg, caut sa vad ce gasesc. Inca o data multa multa fericire si sanatate si ani intensi si frumosi iti doresc! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!