bubite mici rosii la bebe de 3 luni jumate

bubite mici rosii la bebe de 3 luni jumate | Autor: Angie.C

Link direct la acest mesaj

Buna,
puiului meu de 3 luni jumate, i-au aparut dimineata pe burtica si un pic pe spate niste bubite mici rosii, iar temperatura era 37,7. Aseara nu le avea. Nu i-am schimbat nici detergentul de hainute, hainele le calc mereu, l-am dat de la nastere cu crema de galbenele pe piele si nu mi s-a iritat niciodata, nu i-am introdus nimic nou in alimentatie, papa doar lapte de la san.
Oare ce poate fi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cheama medicul sa il vada , posibil sa fie o boala a copilariei. Sanatate multa! E prea mic sa il tratezi /diagnostichezi dupa sfaturi de pe net. Doar medicul e cel care iti poate da un raspuns corect.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

De ce dai cu crema de galbenele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

medicul decide ce are, o boala a copilariei, o iritatie, etc. de ce crema de galbenele????

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie.C spune:

Pentru ca nu folosesc alte crema dupa baita pentru masaj si l-am dat de la nastere cu crema de galbenele.

Mergi la inceput

am uitat sa zic, este o crema nemteasca si este indicata si pentru pielea bebelusului, este si destul de grasa si ca sa nu mai folosesc lotiuni sau alte uleiuri din comert, prefer crema de galbenele...uneori pentru masaj mai dau cu ulei de masline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Parerea mea este ca ar fi corect sa folosesti pentru pielea bebelusului numai produse care sunt strict pentru asta, adica nu si pentru asta, ci produse speciale pentru copii. (aici vorbesc din experienta mea de mamica cu copil cu atopie-o problema speciala a pielii).
Cum mai sunteti? Ati primit un diagnostic?

Mergi la inceput

Alina, iti multumesc pentru grija.E mult mai bine, bubitele au trecut peste noapte. Oricum am fost la medic si ne-a zis ca nu-i nimic grav, doar o mica iritatie, dar de la ce a fost, nu stiu. I-am zis ca-l dau cu crema de galbenele si mi-a zis ca nu-i nicio problema si ca o pot folosi in continuare.
Multa sanatate si voua.

Mergi la inceput