Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutmic201

buna fetelor ma latur si eu grupului vostru noi incercam de 2 ani sa facem un bebe dar din pacate nu am reusit luni am fost la doctor si mi a spus ca e sterilitate primara mi a dat sa fc niste analize iar vinweri astept rezultatele de la ele sunt foarte ingrijorata imi cer scuze ca va deranjez cu probl mele dar simteam nevoia sa vb cu cineva si sa fiti alaturi de mine pupicuti

bine ai venit puiutmic , sedere placuta dar cat mai scurta printre noi, sa ajungi repede la odisee
scrie repede 10 mesaje sa te putem vedea in timp real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Simona,Ink@,Camady, puiutmic201 bine ati venit la aspirante,sedere cat mai scuta printre noi si un bebe cat mai repede pentru fiecare

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

o zi buna fetize dragi...bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta...mihafelicitari draga mea pt cele 2 liniute...si nu mai fii suparata din cauza sotului k nu face bine la bebe...o sa vezi k pana la urma o sa se bucure si el..da asa sunt barbatii se sperie mult mai repede ca femeile...iti dau eu un pupic ca sa ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Puiut mic bine ai venit. Eu incerc de un an jum. Si eu am facut f. multe analize care au iesit perfect si tot nu vine bebe, deci nu intra in panica, posibil sa nu ai nimic dar sa u fie inca momentul pt bebe. Tin pumnii sa ne dai curand vestea cea mare. Sa sti ca fetele noi venite la noi, pleaca repede la odisee, deci le purtam noroc.

http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png
Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

Katysa te auda Dumnezeu...ca si eu sunt nou venita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nerama spune:

si eu sunt noua si la inceputul lui decembrie fac inseminare

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha FELICITARI!!!!

mai, unde este optimista aici
nu ma incurajai tu ca daca vin in londra acolo mama si copilul sunt protejati, cu atat mai mult cu cat tu ai si cetatenie, o sa fie floare la ureche si foarte fericiti alaturi de minunea pe care o porti in burtica

Sarcina usoara si la termen!

miha vezi ca iti trimit un pm

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

pup fetele toate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lore ai gasit ceva de munca???

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 32+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

nu ralu

la ce criza este cred ca voi intra in somaj, asta e

imi pare rau ca acum ca s-au rezolvat cat de cat problemele de sanatate nu mai pot spera sa fac bebe la ce valoare are somajul ... aprox 400 si stau si cu chirie si am si rate

offff cum rezolv ceva apare altceva

asta e
sanatatea e mai importanta

Mergi la inceput