Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)
Raspunsuri - Pagina 21
mihahegarty spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Miha draga FELICITARI!!! Aici e odiseea ta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157949 |
Mamutz multumesc din suflet pentru informatie. Eu sunt aproximativ noua pe aici si chiar nu stiam unde sa ma uit.

de molipsire. TE ASPET ACOLO!
MHegarty
TestPozitiv
lorena_86 spune:
eu merg la nani
fetelor multe liniute duble va doresc
eu am iesit oficial din cursa pt bebe pentru cateva luni bune, dar sunt optimista ca va venii si randul meu, oricum o sa raman pe aici sa va incurajez pe voi si bucurandu-ma pt voi imi mai alin durera si o sa treaca timpul mai repede si pt mine
noapte buna

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui kitty-27 buna fetele!!!!!!!!!! tin sa o felicit inca o data pe miha pt reusita ei... ![]() ![]() ![]() ![]() ...camcris foarte buna valoarea de progesteron...poate se lasa cu ceva mic ![]() ASPIRANTA LA BEBEL |
Kitty

si vreau sa te iau cu mine la odisee!!! Ai inteles? Trebuie sa vii luna asta. Totul o sa mearga brici!!

Annare

si pentru tine. Dupa 1 an de incercari ar trebui sa vina bebe in decembrie, de ziua ta. Deci asta inseamna un CM in noiembrie (cred ca l ai avut saptamana trecuta, nu?), deci vei tine testul pozitiv in mana in decembrie!!! Super!!

Va astept pe toate la aceeasi odisee ca si mine, fara exceptii!! Luna asta trebuie sa fie super pentru toate

MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
Eu acum citesc din urma si am ajuns la pagina cu Lia!!! Nu mi vine sa cred, Doamne ce trist!
LIA SUNT ALATURI DE TINE SI ITI DORESC SA AI IN CURAND UN BEBE SANATOS SI TU SA FII PUTERNICA!
Lia 

MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 maha, ce-i cu tine mai devreme ziceai ca esti optimista de ce te gandesti la extrauterina? ![]() Doamne fereste Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Nu stiu de ce ma gandesc la extrauterina?? Pentru ca probabil sunt cam ipohondra!!! Si acum am mai citit si de sarcini oprite din evolutie si m a cuprins groaza!!

Ce usor ma schimb eu de la o stare la alta!! Rusine!!
MHegarty
TestPozitiv
mihahegarty spune:

Ma duc si eu fetele la culcare, dar cu siguranta ne auzim maine!
Va pup pe toate fara exceptie!

Noapte buna somn usor, sapte purici pe un picior!
MHegarty
TestPozitiv
SimonaS81 spune:
Buna dimineata fetelor.Sa aveti o zi frumoasa plina de vesti bune si un weekend plin de activitate.
Mihahegarty:Eu locuiesc in nordul Londrei in Whetstone. Tu unde locuiesti?
Eu plec la munca dar am sa citesc cand ajung acasa diseara.

ink@ spune:
Buna dimineata!
Sunt singura?As dori si eu parola la contul comun.Merci
www.FertilityFriend.com/ttc/" target="_blank">Calculator TB
http://lt1m.lilypie.com/RGtZp2.png
camcris spune:
| citat din mesajul lui ink@ Buna dimineata! Sunt singura?As dori si eu parola la contul comun.Merci www.FertilityFriend.com/ttc/" target="_blank">Calculator TB http://lt1m.lilypie.com/RGtZp2.png |
ai PM

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC