Aspirante optimiste!Felicitari mihahegarty!!!(604)
Raspunsuri - Pagina 11
Ingerash_Mic spune:
fetelor, cu scuzele de rigoare, nu am reusit sa va citesc pentru ca nu pot tine pasul cu voi 

am citit doar pe pagina asta ca miha este graviduta! felicitari iubita, sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen..
despre mine ce sa va zic.. sunt cu scoala tot timpul... duminica spre luni vine si sotul meu acasa (dupa 2 luni) si putem „munci” cu drag si spor la bebe pana la urmatoarea plecare...
am luat closty-ul si sunt in asteptarea doamnei ovulatiuni ![]()
va pup dulce si incerc sa tin pasul cu voi, dar nu ma bateti daca nu reusesc mereu da?
cine mai este graviduta? (ultima data am scris in casuta 600)
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000312706673&v=photos" target="_blank">poze
andr@ spune:
seara buna la toata lumea; pai cum, avem graviduta fara dedicatie????? MIHA MAMICO, FELICITARI; ne rugam bunului dd sa fie bine si sa ajungi cu bine pana la capat; ai grija de tine, si lasa ce spune sotul, asa sunt ei, barbatii 
te pup si inca odata sincere felicitari 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
mikado spune:
Pupici pentru voi toate 1

Miha felicitari mami, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! 

Lore
ma bucur din suflet ca esti bine 
Nera
si succes maine, sunt curioasa sa vedem cum iese progesteronul ![]()
Simona,Ink,Camady,Puiutmic201 bine ati venit
va doresc sa stati pe aici cat mai putin timp, sa vina 

cat mai repede .
de citit v-am citit , doar ca n-am avut timp sa va scriu , dar va pup 

www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">Grafic
M
cora79 spune:
Ola ola fete dragi

Dar ce imi vad ochii

Mihaaaaaaaa
FELICITARI
S-a deschis sezonul de vanatoareeeee

,cine mai urmeaza?![]()
Lorena,ce veste buna ne-ai adus
Didi,tinem pumnii sa fie fiv-ul norocos
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Angie844 spune:
Miha
Felicitari!!!! Ce bucurie. YAY!!!
Iti spun si eu ce spun si fetele, nu te supara din cauza sotului. Lor le ia mai greu sa percuteze treburile astea.
Al meu nu a reactionat absolut in niciun fel (stiu ca s-a bucurat in sufletul lui) la niciuna din sarcini. A zis si el, "a, e pozitiv...ce bine" si cam atat. Si sa-l vezi acuma cum i se scurg ochii dupa printesa lui. Cred ca realizeaza ce inseamna un bebe abia dupa ce se naste. Inainte, cat e la noi in burtica, numai noi stim ce e aia iubire cu adevarat. Dar asta nu inseamna ca sotul tau nu-si va adora bebelusul. So, no worries!
Bun venit si noilor aspirante.
Va pup si sper sa mai vedem cat mai multe teste pozitive luna asta!
Mamica de Sarah-Aimée &
8s
kitty-27 spune:

MIHA FELICITARIIIIIIIIII!!!!!!!

ti s-a indeplinit visul...sa ai o sarcina usoara si la termen

ASPIRANTA LA BEBEL
bebelu86 spune:
MIha stai linistita k nici al meu nu a realizat pana la 12 sapt cand l-a vazut p bb cum dadea din mainute si picioruse la eco. cand a vazut k e format tot, dupa aia cand a inceput sa simta cum misca bb si acu , mai nou cand vede cum se deformeaza burta cand danseaza donsoara.
ei nu prea realizeaza chestiile astea. si sunt constienta ca nici acu nu e constient 100% de ce se intampla. abia dupa ce voi naste cred k va realiza de fapt ce se intampla.
asa k stai linistita. nu te mai supara, nu pune la suflet.
pt el e oricum un soc. chiar tu ai zis k avea ceva probl si stia k nu prea are sanse sa aiba copii. iti dai seama k acu nu ii vine sa creada.
ia-l usor, vb cu el si in curand o sa va bucurati amandoi de aceasta minune din burtica 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
32+ cu
Natalia Maria
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihahegarty Simona vad ca esti din Londra. Unde anume stai? ![]() ![]() Si eu tot in Londra sunt.MHegarty |
Buna Miha.Noi locuim in nordul Londrei,in Whetstone langa Barnet. Tu unde locuiesti?