Aradence DC - (153) - Drum bun pufymic!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Frumusel baiat ai Cristina! Sa-ti traiasca!
Am ajuns acasa si Iulia ardea groaznic, i-am dat nurofen, hydrasec si se simte mult mai bine. A mancat doua oua fierte. Vlad a mancat ceva orez cu pui si i-am dat iar furazolidon. Parca-s mai bine acum. Maine-s libera si stau cu ei. As duce ceva la copro la analize, dar Vlad face tot apos rau de tot... Ziceti-mi, va rog, ce sa le mai fac de mancare in afara de orez, banane, piept de pui? Am citit acum pe net ca si cartofii fierti in coaja ar fi buni..

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Cand am fost cu piticii in spital le dadea si supa de pui, pireu de morcovi, cartofi pireu. Stiu ca erau contrindicate conopida, mazarea, fasolea, prajelile...
Pana la urma cum ramane pe vineri??
La Grandcenter (parca acolo v-ati facut abonament) pana la ce ora e deschis la locul de joaca?

Noi, pe aici. Glad are de luat doar 4 siropuri deodata pe langa cele doua pe care i le dadeam oricum Asta, bineinteles, la recomandarea doctoritei.
Am pus o gramada de lucruri la bazar si maine mai am inca de pus muuuulte. Poate va intereseaza...

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Al meu blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana, te urmaresc la bazar , astept sa vad ce pui.

Cristina, blondoooo , ii un scump David.

Daca tot nu pot fetele, eu raman pt intalnire, cu pitici chiar, la Grand Center am abonament si e pana la 10 deschis, asa ca daca vreti ce ziceti de mers la joaca vineri, cu piticii, de pe la 7, asa stam si noi la povesti si ei se joaca. Va convine la cele care puteti veni?

Am vazut-o si pe Cristinuta noastra cu varicela, tot o scumpa e.

Io is singurica. Si aseara am fost. Bogdi e la Sorin ca a fost mai liber zilele astea si a putut sa-l si duca la gradi dimineata.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Ca sa fie tacamul complet a vomat si Iulia cele doua oua mancate. Macar acum se simte bine. Vlad rontaie cereale. Sper sa avem o noapte linistita. Niciodata nu s-au simtit asa rau. Si Iulia si Vlad cred ca au mai vomitat doar o data in viata lor. Acum se uita la Bolt pe HBO.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristiana70

CLAU, da un semn de viata, imi pare rau ca duminica ai plecat in timp ce bantuiam ca nebuna in piata dupa cai verzi pe pereti .

cristina mama de David (21.12.2006)

lasa ca stim noi dupa ce ai umblat tu de fapt si la urma urmei

Ada, pup piticii bolnaviori cu mult, mult drag! Sa se faca repede repejor bine!

X-ray, sanatate multa si lu Eli

Cristi, asta iti mai lipsea...varicela Sa ai parte de o varicela usoara!

Flavia, tu vrei bataie? ce butoi ma, ce butoi? iesi de acolo ca de nu, vin si te scot io...de urechi Ti pup fata

Ali, te pup si pe tine si sa stii ca si mie mi-e dor de voi, dar desi stiu ca unii nu ma cred, nu mai am timp, din pacate, nici de mine! si daca reusesc sa-mi fac putin timp liber, prefer sa-l petrecut stand la un film bun, la o emisiune faina si nu la calc...rar de tot mai deschid calcu acasa

Azi sunt pusa pe pupat

Da, au dreptate fetele, au fost foarte faine iesirile din week-end...pana la Pecica era sa o strang de gat pe Ada, asa de vreo 2 ori, ca aveam io impresia ca prea sa baga in curu altor masini (era 5 dimineata si doar 3 ore de somn...deci se intelege reactia mea )...iar la Obor a fost asa un dute vino, dar fain! Mie mi-a placut mult mai mult la Pecica desi la Obor am facut ceva mai multi bani
In fine, sa va pove o faza Sambata cand am mers la film, l-am rugat pe Clau sa duca troleru (cu haine ptr Obor) si inca vreo 2 plasute in masina Adei, pana eu si Raul reusim sa ne pregatim de evadarea la film (ca si asta a fost hotarata pe ultima suta de metri) ...luni dimineata soacra mea l-a sunat pe Clau sa-l intrebe ce s-a intamplat sambata seara si, de ce a plecat de acasa, etc cica l-a vazut un vecin ca-si baga el lucrusoarele intr-un portbagaj si ca a plecat Cu Ada si copiii Prietenu la nevoie se cunoaste...nu?
Am zis ca de ma mai duc la Obor sa vand inainte pun un afis pe balcon ca bagajele din masina sunt pentru vanzzare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

apropo, eu de fiecare data cand deschis subiectul nostru si cittesc de Ioana ma dau lacrimile si ma intristez...mi-e dor de ea, mi-e ciudat sa stiu ca nu o pot suna, mi-e greu sa ma gandesc unde e si mi-e imposibil sa-mi imaginez cum e sufletul ei acum fiind departe de copilasi! Mi-e dor de tine, Ioana!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CLAU mortala faza

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Da Moni, dar soacra mea biata era chiar speriata ea a aflat de la un tert si probabil ca pana a ajuns informatia la ea a fost si mai dramatica

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Iooooi CLAUDIA super tare faza, mare noroc avem cu vecinii care stiu mai bine decat noi ce se intampla prin casele noastre!

ADA, nu stiu ce sa zic sa dai la pitici, cica si sticksurile sarate sunt astringente. Tare urat mi-e de enteroviroze, e greu sa reechilibrezi stomacul si la un adult, darmite la un copil!

Eu votez pentru Grandcenter sau unde vreti voi, dar cu prunci sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudelu

Citat:
citat din mesajul lui cristiana70

CLAU, da un semn de viata, imi pare rau ca duminica ai plecat in timp ce bantuiam ca nebuna in piata dupa cai verzi pe pereti .

cristina mama de David (21.12.2006)

lasa ca stim noi dupa ce ai umblat tu de fapt si la urma urmei

In fine, sa va pove o faza Sambata cand am mers la film, l-am rugat pe Clau sa duca troleru (cu haine ptr Obor) si inca vreo 2 plasute in masina Adei, pana eu si Raul reusim sa ne pregatim de evadarea la film (ca si asta a fost hotarata pe ultima suta de metri) ...luni dimineata soacra mea l-a sunat pe Clau sa-l intrebe ce s-a intamplat sambata seara si, de ce a plecat de acasa, etc cica l-a vazut un vecin ca-si baga el lucrusoarele intr-un portbagaj si ca a plecat Cu Ada si copiii Prietenu la nevoie se cunoaste...nu?
Am zis ca de ma mai duc la Obor sa vand inainte pun un afis pe balcon ca bagajele din masina sunt pentru vanzzare

Ada fataaa ce faci fataaaa?!!!

Cristina, mai bine taceai ca filozof ramaneai .

Clau, ce sa fac si io, mai cad si in butoi, mai ales cand ma ajuta unii.

Ada, sper din suflet ca pana maine sa fiti mai bine, din pacate stiu cum e si tare greu e sa-i vezi ca nu le pica bine nimic, ca is letargici si parca nimic nu functioneaza. Nu le-ai dat metoclopramid?

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput