Bobocei de sept-oct 2008 (capitol 318)
Raspunsuri - Pagina 14
kllemi spune:
dyyyaaaaa... ce mai face-ti?? cum mai sunte-ti???
..mai baga un ochi si pe la noi 
ange 
ada si pe mine ma cam sperie faza ca nu vrea sa faca decat acasa....ma gandesc numai la un blocaj renal...doamne fereste....cel mai bine, vb. cu el muuult si explicatii cumva ca trebuie sa faca astunci cand ii vine.....ma rog, tu sti mai bine cum trebuie...zic si eu..
..ma rog, sa nu se intample nimic 

piolica spune:
Salutare,
la noi a nins de dimineata! Elsa era super incintata de fulgii de zapada.
O zi buna
kllemi spune:
pio wwwoooooowwwww...la noi, ce misto, la noi zici ca vine vara, atat este de cald
...bine mie-mi place ![]()
angelynna82 spune:
Lumi multa sanatate la toti 
Kllemi cel mai bine ar fi sa vb cu dr, eu cel putin asa am facut si m-am mai linistit ceva...
Pio ce fain ca a nins, si eu astept zapada cu inflacarare
copiez aici ce am scrisa pe FB din lipsa de timp...
si azi suntem bine, ma bucur tare mult, pe de alta parte imi pare rau caci sambata trebuia sa ne intalnim cu ANda si Ramona, dar totusi e bine, nu se stie ce se putea intampla si mai bine sa fiu sigura...acum e cu tacsu la bunici, iar eu in continuare dezinfectez prin casa..curatenie, spalat cu domestos si sters cu spirt...noirmal ca am teancul de rufe de spalat....deja m-am apucat
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
kllemi spune:
ange pai ce sa vb. cu dr.??? intai trbuie sa observ ceva, si dupa aia.....deocamdata nu se intampla absolut nimic
...asteptam sa vedem daca se petrece vre-o schimbare, stiu eu.. 
piolica spune:
Da, mai, a nins. nu s-a asezat pentru ca sint 7 grade afara, insa, sincer, eu nu prea asteptam zapada. brrrrrrrr insa Elsa era fascinata de fulgii de zapada.
Si inca ceva, simbata am fost la o expozitie de animale, era si un concurs de vaci, unde participau niste vaci superbe din toata tara, care mai de care mai frumoasa si mai bine aranjata (am vazut cum uneia ii aranja codita cu fixativ). Si tot uitindu-ne noi la ele, am descoperit o vacuta pe nume ELSA, si asta nu ar fi nimic, vaqcuta cu pricina e nascuta pe 13.10.2009, deci e cu 1 AN, 1 LUNA si 1 ZI mai mica decit Elsa noastra. De-a dreptul fenomenal.
Xor spune:
asa...am citit repede si scriu pe scurt
ADA - eu, si la varsta pe care o am (si vb aia sunt destul de mare)
nu-mi fac nevoile altundeva decat acasa decat doar in cazuri extremmeee (ceea ce se intampla ff rar
) Eu habar nu am cum aratau budele din scolile in care am invatat....cred ca este o chestie din subconstient pentru ca sincer....nu-mi vine sa fac atunci cand sunt in alt loc....imi amintesc ce chin avea mama sa ma convinga sa merg macar o data pe zi la buda cand mergeam la tara....Cand m-am mutat la "casa noua", dupa ce m-am maritat, primul lucru pe care l-am facut a fost sa SCHIMB wc-ul
am luat unul nou, care sa fie AL MEU! (normal ca nu m-am mutat pana nu am avut tron nou
) DECI il inteleg ff bine pe TEO! Stiu ca nu e sanatos dar...daca nu-mi vineee....(si da....am ceva probleme cu rinichii...nisip, niste calculi mititei...dar nu stiu daca e din cauza asta sau din alte cauze
)
ANGE - din mom ce nu s-a manifestat pana acum, poate ati scapat!
KLLEMI - eu am facut scarlatina la 15 ani....dar poate nu se transmite chiar asa usor....![]()

BABYTZA - cum ti se pare suedeza? nu e o limba grea?
LUMI - muuulta sanatate!!

LALA - iti citesc cu foarte mare placere postarile si ma amuz copios
(imi amintesc de postarile Adei din vremea cand avea timp
)Ai o familie minunata!!
Dya - mai da cate un semn!
300 - tot aici suntem!
tuturor
babytza spune:
Hello 
Lala sunt mortale fetele
Distractie placuta !!!!!
Mie mi-e dor de FELICIA 

Pio ce tare.... Zapada :)
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
ClaudiaH spune:
Ada, cata vreme bea destule lichide nu-i nici o problema daca se tine mai multa vreme. E posibil sa nu se simta destul de relaxat in alta parte incat sa-si deschida sfincterele. In final daca-l razbeste nevoia o sa faca si in alta parte. Stefan al meu n-a vrut pana anul asta sa faca niciodata din picioare. Nici acum nu face din picioare decat daca suntem in padure sau acolo unde nu se poate aseza. Lucia la un an si 8 luni am fost in Romania cu trenul si cu toate ca era asa mica n-a vrut sa faca in mizeria aia de wc asa ca s-a tinut 5 ore dupa care a facut caci nu se mai putea tine dar a plans saracuta de frustrare. Deci uneori desi noi nu intelegem asta pentru ei e foarte important unde isi elibereaza dejectiile. Eu ii las in pace daca nu vor sa faca insa am grija sa bea lichide caci asta e intr-adevar important (min. 500ml apa/zi).
Piolica, zapada??? Oau! Stefan isi doreste asa mult sa vina iarna....
Lala, e bine ca se familiarizeaza de pe acum cele mici cu igiena intima. Legat de mancare... te inteleg ca si eu ma uit chioras la fica-mea cum mananca desi inca nu e grasa insa vad ca are o croiala de aia de om zdravan cu palme de lopatar si cu laboante mari (deja poarta 25), e lata in spate si imi zic ca daca se mai si ingrasa o sa fie la fel de delicata ca un hipopotam. Insa eu zic ca atata vreme cat le oferim mancare sanatoasa ar trebui sa le lasam in pace. Nu-i rau daca le mai taiem de la portiile de dulciuri insa regim... poate-i totusi prea devreme.
Luminita, sanatate tuturor! Spor la treburi!
Am terminat mobila in camera copiilor. Iat-o!
ClaudiaH spune:
Le-am pus la copii mp3 player in camera asa ca s-a lasat imediat cu www.youtube.com/watch?v=FB7qFAbWgfY" target="_blank">discoteca.