Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Fiecare aveti partea voastra de dreptate.

Lia, noi deja ne luam toate hainele de la sh in ideea ca pe haine nu dam bani. Daca mai renuntam si la jucarii, nush ce ne ramane, mancarea ?
Acum mai in gluma, mai in serios, dar asta e situatia.
Si totusi e vorba de Craciun.
Aseara am reluat dezbaterea in legatura cu listuta noastra.
Ce e sigur e ca pt catel vom cere oase de piei de rontait

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Am ramas cumva cu impresia, dupa ce ti-am citit postarile, ca iti doresti la fel de mult ca si fetita ta sa ii cumperi tot ce e pe lista. Asa cred ca sunt mamele, isi doresc tot ce isi doresc copiii si inca ceva pe deasupra .
Cred ca, in locul tau, as incerca sa ma conving pe mine, inainte de a convinge copilul, ca pur si simplu nu se poate. Din diverse motive.
Apoi as incerca sa rasucesc bugetul, asa cum e el, mai mic sau mai mare, pe toate partile, sa vad de unde pot taia, ce pot adauga la bugetul de cadouri.
Si, cand as ajunge la suma maxima pe care pot sa o cheltui pe cadouri, as re-analiza si rediscuta lista cu copilul, sa vad ce isi doreste musai de acolo (stiu, le doreste pe toate, dar, cel putin copilul meu, are preferati si preferate in lista de preferinte ).
I-as lua ce e cel mai important pentru ea, iar, pentru restul, as cauta probabil "inlocuitori" ceva mai ieftini. Ca sa primeasca si copilul cadouri, sa se bucure de ele, si nici sa nu ma destabilizez financiar.
Acum, cred, ca depinde si de copil. De ex. al meu stiu sigur ca ar prefera sa primeasca lego de la tonete, adik care nu e original, dar sa primeasca inca o jucarie. Adik prefera doua, decat una f scumpa. Asa e al meu. Nu stiu cum e fetita ta, ea cum prefera.
Pe de alta parte, cred ca as incerca si o discutie cu copilul, sa ii sugerez subtil ca 3 papusi sunt prea multe, ca pana la urma sunt tot papusi, si sa ceara de la mos si o carte in loc de papusa . dar, as incerca sa tin cont de parerea copilului, nu as impune dorinta mea.
iti inteleg perfect suparea pe Mos, asa eram si eu acum 2 ani, iar Dani era micutz, nu suferea chiar asa ca un copil de 4-5-6-7 anisori. Dar sufeream eu si pentru el.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Laura, as putea foarte usor sa deturnez preferintele ei, stiu ca merge mult pe parerea mea insa acum chiar mi-ar parea mie rau sa-i manipu.lez toate dorintele.
Ii las timp sa se gandeasca la ce-si doreste cu adevarat din lista, sper ca nu papusa si apoi redirectionez bugetul si cumpar.
Mai ales ca va primi un super-cadou de la Leditia, mi-au soptit mie spiridusii deci orice pe langa va fi bine-venit.
Si ea inca prefera cantitatea, calitatii

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Ce vroiam eu sa va sugerez...vad ca tot vb de preturile de pe site-urile de specialitate.
In cateva zile vor aparea cataloagele cu ofertele de jucarii, la marile hipermarketuri, si va zic sigur-sigur ca preturile sunt considerabil mai mici acolo.
La Auchan, deja au bagat jucariile. Eu am luat Mesterul Manole cu 61 lei, si Cristale Magice cu 48. Comparati cu preturile de pe net, si o sa vedeti diferenta.
Am vazut si papusa Nenuco cu patut, dar nu mai retin pretul.

Daca va place, dati-ne un vot:

La pozele bb1 si bb2.

http://www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe+de+vara+2010&page=6

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anul trecut la carrefour au fost reduceri de 20% la jucarii,daca nu mai mult ..parca pe 23 si 24..nu mai retin exact data,insa era fix inainte de Craciun.Problema este ca uneori cand astepti o reducere s-ar putea sa nu mai gasesti produsul.Si inainte cu nu stiu cate zile au facut iar reduceri la jucarii de 10%..la ceva mai scump,se cunoaste:)
Pe net am observat ca sunt mai scumpe,unde mai pui ca platesti si transport..asa ca merita sa cauti prin oras,pe la hipermarketuri diverse oferte,caci sigur vor fi.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudia_28 spune:

Si la noi lista este destul de mare si creste pe zi ce trece, proportional cu numarul reclamelor de pe Minimax si Disney Chanel. Si ea vrea papusa Nenuco Scoala, dar mi se pare o suma prea mare si in plus sunt sigura ca va zacea aruncata pe undeva. Ceva ce a trecut pe lista si stiu ca isi doreste este un costum de sirena (are 7 ani). Am cautat foarte mult, am gasit ceva frumos care chiar seamana cu un costum de sirena, dar din pacate nu se fabrica pentru numere mai mari (numai pentru 5-7 ani). Asa incat, acum nu stim ce sa facem pentru ca imi este teama de dezamagirea ei. Am vazut costum de pe site-ul fabrica de magie, dar nu imi place deloc. Ea nu isi doreste un costum stilizat de sirena. Prin urmare acum reevaluam optiunile si poate reusim sa o convingem sa schimbe lista.

Daria ma gandeam ca poate Giuliei i-ar place papusa aceasta http://www.toyplex.ro/Jucarii/Papusi/Papusi_din_plastic/X/Papusa_Alina_r._jeans-merge_singura_46_cm_6076
Sincera sa fiu imi place cum arata si chiar seamana putin cu papusa Nenuco, iar pretul este la jumatate.

Claudia, Alexandrei, 10.12.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Ce sa mai zic eu cu 3 copchii ai nostrii,2 fete ale nasilor,si inca 7 ai angajatilor?.Pur si simplu sunt in cea mai crunta pana de idei pt cadouri de Craciun .
Alex al meu vrea:gromiti,Mac din Cars,sa fie cat mai mare sa ii incapa toooaaateee Cars-urile ce le are toate figurinele din Ben10(le are dar sunt la tzara si nu vrea sa le aduca casa),si sa mai vad cu ce idei mai vine de la gradinita,desi ii exxplic de fiecare data cand imi zice de cate un coleg ca a mai primit ceva,ca nici noi nu putem avea toate jucariile ce le au ei,si nici ei nu pot avea toate jucariile ce le avem noi .
Sara e cea mai happy cand primeste pitici si Alba ca zapada...orice.I-am luat unul fain,megapitic,are 32 cm,de proba sa vedem cum e ,asa ca ii mai iau vre-o 2-3 deocamdata si o alba ca zapada pe masura .sau casuta cu patuturi,ca anul trecut a primit-o pe cea cu masa ,scaune,etc...dar si pe aia am lasat-o la tzara din lipsa de spatiu acasa intre vagoane de jucarii ,si nici ea nu vrea sa o aducem acasa,daca Alex nu vrea sa isi aduca jucariile .
Cu pitica Daria mi-e mai dificil,ei chiar ca nu stiu ce sa ii iau,o sa ma uit pe site-uri ca sa iau idei.SI cei mari o sa mai primeasca si jocuri gen Mesterul Manole,Creionul fermecat,etc,ca mai mult ca sigur ca asa ceva o sa le iau si celor mai mici ai angajatilor.Am gasit un stand in Dragonul unde au toaatee jocurile astea si in genul lor,singura conditie e sa iei de minim 350 ron,si preturile le au super bune.
Pt 10-12 ani,si baieti si fete,ce idei imi dati?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Dorsilia,
Sa stii ca si mie mi s-a parut aiurea faza cu copiii care primesc tot ce isi doresc devin labili...Tu gandesti oarecum sanatos, dar nu toti oamenii au celeasi idei/ preferinte si nu sunt toti in aceeasi situatiei si asta nu ii face labili psihic.
Am inteles ca te-ai adresat Dariei dar vb totusi la general de copiii care primesc si nu doar de fetita Dariei, de aia mi-am permis sa raspund.
Eu o inteleg oarecum pe Daria ca vrea sa ii ofere tot si de calitate si atata timp cat pentru mine cumpar tot ce imi doresc ( si nu-s labila deloc) pt ei de ce sa nu cumpar.Faza e ca ai mei nu imi cer nimic cu toate ca fetita are 26 de luni deci ar putea sa ceara. Baietelul e prea mic..
Eu le-am comandat inca din august f multe jucarii(prea multe si unele cam voluminoase ca sa vina cu avionul si dureaza aproape 6 luni sa vina vaporu' aici la noi la lumea a treia) si dupa ce ca tb sa avem brad artificial si Craciunul aici nu se sarbatoreste public nicicum( adica cu luminite, mosi,etc) macar multe cadouri sa fie sub brad. N-avem zapada, n-avem oraselul copiilor,nu derdelus,nu sanie, nu om de zapada,nu magazine unde macar sa vada jucarii ca sa poata sa ceara ...si poate si de aia compensam cu multe petreceri de Craciun pt copii ( cam 3-4 unde iarasi primesc multe cadouri) si multe jucarii sub brad..Asa si Daria incearca poate sa compenseze faptul ca e singura care ii ofera cadouri fiicei sale.
Sunt de acord insa ca daca poti cumpara acelasi produs cu un pret mai bun de ce nu .. Eu sunt mare fan TK Maxx ( cine stie , cunoaste)..si chiar ma bucur daca pot cumpara acelasi produs cu un pret mult mai mic..Apropos, au si jucarii..
Ca idee, nu stiu daca mai aveti timp anul asta..comandati din strainatate, sincer in Ro preturile mi se par prea mari.

Lara mami de Errie si Jamie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lara_c
[Eu sunt mare fan TK Maxx ( cine stie , cunoaste)..si chiar ma bucur daca pot cumpara acelasi produs cu un pret mult mai mic..Apropos, au si jucarii..

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

I love it. Se poate cumpara online?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Nu m-am suparat si nu-mi impun opinia, Gabi, nu am sustinut ca toti copiii carora li se cumpara jucarii dupa pofta inimii devin rautaciosi, zgarciti sau labili, problema e ca se produce un pattern in mintea lor si daca Doamne fereste nu mai poate parintele sa-i asigure standardul acela inalt la un moment dat, atunci copilul se va destabiliza, sau mai tarziu plecand din casa parintilor si casatorindu-se sa zicem, traind pe banii proprii, poate nu la nivelul la care a fost obisnuit de acasa, ci putin mai jos, nu stiu, poate va avea ceva frustrari daca nu e obinuit sa-si fixeze prioritatile, eventual sa mai amane/renunte la a avea absolut tot ce pofteste exact cand pofteste....ma gandeam si eu la ai mei ca si eu ma dau peste cap sa le ofer muuuult mai mult decat am avut eu cand eram la anii lor. Si da, eu recunosc ca ma pun pe mine pe ultimul loc, numai sa aiba ei in mare tot ce spera sa aiba. Daca mi-as face si eu "parte", sa-mi implinesc si eu moftuletele mele in proportie cat lor, in aceste conditii NU, nu as putea sa ofer micutilor mei, insa eu ma simt bine sa ofer, in primul rand lor, si apoi de Craciun si rudelor apropiate. Nu-mi pare rau ca nu-mi mai iau si eu cine stie ce, pe cuvant. Are grija D-zeu si de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Citat:
citat din mesajul lui lara_c
[Eu sunt mare fan TK Maxx ( cine stie , cunoaste)..si chiar ma bucur daca pot cumpara acelasi produs cu un pret mult mai mic..Apropos, au si jucarii..

I love it. Se poate cumpara online?

Da!!!
Cand am plecat din UK acum un an, nu se putea cumpara , aveau decat store locator si ceva info despre ei.
Acum se poate comanda desi cred ca gasesti ceva mai multe in magazine dar au oferta destul de mare si apar zilnic produse noi.

Mergi la inceput