Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Daria, al meu are 15 ani. Anul trecut a primit hero band de la wii.
Anul asta vrea iPad, nu o sa se intample ( are ipod touch).
ori macbook air. Nici asta nu o sa se intample.

Nu stiu ce o sa ii iau, anul asta am decis ca sa ne facem cadouri mici si semnificative unul altuia (deci si el va trebui sa ne faca noua) in valoare mica. Dar la voi inca e Mos Craciun cel ce aduce cadourile.
Cand eram in Ro, limitam la 2 jucarii. Trebuia sa se gandeasca bine de tot care sunt cele 2 jucarii. (ce-i drept ca e si ziua lui de nastere, de nume, Mos Neculai si Mos Craciun in aceeasi perioada)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

copii merita tot ce-i mai bun/pretios sa le oferim. insa "merita" asta are multiple interpretari. ramane la aprecierea fiecaruia.

copii mei au stiut intotdeauna cine este Mos Craciun. asa am considerat ca este corect. oricum mai devreme sau mai tarziu vor afla adevarul. cat au fost mici le-am oferit de Craciun cate o jucarie. cand au mai crescut, le-am cumparat lucruri practice. jocuri, carti.

nu ma laud, niciodata n-au avut dorinte multiple vreau si aia si cealalta si pe ailalta. stiau ca pot avea totul oricand, la orice ora, in orice alta zi.

am facut din sarbatorile Craciunului adevarate traditii. seara ed Craciun incepe cu pregatirea unei mese simple, fara mancaruri complicate. cand erau mai mici, sotul le citea o poveste special aleasa, inainte de mancare. apoi ei colorau cate o felicitare ptr fiecare membru al familiei. mancam, dupa care cantam cateva colinde (sotul canta la chitara). se imparteau felicitarile si cadourile. ei se bucurau, le studiau, ne imbratisam si ne multumeam.
inainte de miezul noptii, puneam pe masa multe lumanari, de felurite forme si culori. pe rand, aprindemam cate o lumanare si spuneam o multumire.
de cateva ori, am fost la fundatiile cu copii strazii si am impartit fructe la copii de acolo, mai precis copii au facut asta. sau la un azil ptr batrani. cand fiul meu avea 8 ani, am fost prima data la un azil de batrani. ei au pregatit de acasa pungute cu fructe si ciocolata, le-au legat cu fundite rosii. la plecare inapoi spre casa baiatul ne-a spus :"a fost cel mai minunat Craciun, n-am vazut niciodata atatea babute fericite!"

nu indemn pe nimeni sa imbratiseze ideile mele. va indemn insa sa traiti Craciunul cu sufletul.

in seara asta am descoperit o poveste frumoasa. o lectie de viata.
http://arakelian.wordpress.com/

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Daria am vazut papusa. Nu pot sa cred cat costa, nici macar nu mi se pare aparte.

Dorsilla nu te supara, eu te-am inteles. Cred ca procedezi bine, desi al meu probabil ca va fi din ala cu IPodul, dar aici a avea IPod e mizilic, eu cu altele ma lupt.

An@ desi fetele noastre sunt de-o varsta cred ca a ta are o intelegere mai vasta si a mea promite, dar e de ajuns sa o apuce pandaliile o secunda ca una doua ii da lu' frate-su' cu nisip (de pe luna) in ochi. Mai incerc la anul.

Maru e bun IPod-ul ala de ceva? Ca eu vreau sa-i iau lui fiu-miu stiind ca o sa-l vrea la anul asa ca mai bine il iau de pe acum.Noi de anul acesta vrem sa facem o noua regula, de ziua lui ii luam ceva simbolic doar si in rest experiente (condus masina de curse de copii, zbor cu balonul, etc) pentru ca in viata cam cu asta ramai, cu amintirile. Iar cadouri mai costisitoare vor ramane de Craciun.

Kari superbe obiceiuri aveti, eu inca mai caut identitatea Craciunului nostru in familie. Ce s-a definit e ziua de Craciun care in fiecare an are loc la noi, cu socrii, frati, mama. Si tare imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Luna, e super cool, dar nu ii lua mare, de 32, ci i-ai mijlociul.
Daca planuiti sa va luati ipad, nu mai luati ipod touch. Nu se merita, e aceeasi marie cu alta palarie si e mult mai cool ipadul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fiecare aveti partea voastra de dreptate.

Lia, noi deja ne luam toate hainele de la sh in ideea ca pe haine nu dam bani. Daca mai renuntam si la jucarii, nush ce ne ramane, mancarea ?
Acum mai in gluma, mai in serios, dar asta e situatia.
Si totusi e vorba de Craciun.
Aseara am reluat dezbaterea in legatura cu listuta noastra.
Ce e sigur e ca pt catel vom cere oase de piei de rontait

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Dorsilia
Asa gandesc si eu.
Multumesc de mesaj, eu nu as fi putut sa-l scriu atat de bine!
Mamagiuliei, eu am inteles exact ceea ce ai vrut sa spui. Eu iti doresc sa gasesti calea cea mai potrivita si mai echilibrata pentru ca sa aveti un Craciun superb.

Plastelina play-dooh este foarte buna, noi am avut tot felul de modele, am adunat o cutie intreaga de forme pe care nu prea le foloseste, isi face singur ce forme vrea. E o idee foarte buna pe care am sa o pun pe lista.

Pestii sunt foarte buni! Merita un acvariu!
Noi am avut multi ani la rand, abia anul trecut i-am inlocuit cu un hamster.
Pestii nu fac mizerie, nu fac galagie si nu necesita mare atentie ca un caine sau o pisica
Cu putina indemanare le creezi in acvariu un mic ecosistem si nu-i nevoie sa mai schimbi apa niciodata. Noi am avut acvariu vreo 6-7 ani si doar complectam apa cand se evapora.Pentru cei care nu stiu inca, ar fi bine ca la inceput sa va feriti de carasi, fac multa mizerie si mananca plantele, iar cei mai rezistenti pestisori sunt viviparii (cei mici si rosii)

kariguld, imi place felul in care ati ales sa simtiti spiritul Craciunului!
Noi inca nu am reusit sa tinem anume de o traditie de familie...insa, avem un mic ritual
Facem bradul obligatoriu inainte cu o zi de Ajunul de Craciun, nici o zi mai devreme...chiar daca magazinele sunt deja imbuibate de podoabe si brazi...rezistam pe baricade.
In seara in care facem bradutul ascultam colinde, depanam amintiri, mai facem mici ornamente de hartie - nimic pretentios - pentru noi si pentru cei mai buni prieteni si bunici, si in Ajunul de Craciun musai sarmalute Iar binenteles ca de Craciun dimineatza avem cadourile asezate sub bradut, mai mici sau mai mari.

Noi in fiecare an de Craciun mergem la parinti cu Colinda, sunt in acelas oras cu noi si cred ca este unul din putinele momente in care ma duc cu drag la ei Parca e o magie... de Craciun merg sa-i colind si ei se bucura sa ne vada

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mamagiuliei, multumesc pentru raspuns.
Ai o fetita minunata, te rog, nu mai fi trista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

La noi ritualul e simplu: sarmalute si baigli si pana acum Mosul aducea si bradul si cadourile.
Anul asta insa nu stiu cum o voi pacali in asemenea hal asa ca ma gandesc la alte variante mai putin complicate

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Daria, poti sa-i spui simplu ca anul acesta te-ai hotarat sa cumperi tu bradutul sa-i usurezi desaga mosului .Sau v-ati gandit sa-l pastrati pe cel de anul trecut (daca aveti de plastic) si gata
Copii sunt mai intelegatori decat credem noi, insa, este important sa le dam credit si sa-i ascultam.

edit: de ce simti ca o pacalesti cu ceva?

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

Mergi la inceput