Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 46

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Eu as vrea sa-mi iau un set de manichiura electric. Cine imi poate recomanda ceva bun si accesibil?

Edy (5 nov 2003) si Daria (2 dec 2008)

nu te chiniu! dai banii degeaba!
eu as lua niste ustensile bune, crena pt cuticule, un ulei tot pt dansele si....vei avea un rezultat de 100 de ori mai durabil si mai frumos decat pila aia care toceste cuticula.
crede-ma! din experienta vorbesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Fetelor va rog frumos ajutati-ma. Caut si eu chitara Hello Kitty si nu o mai gasesc disponibila pe site-uri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Kokiy, multu` pt mesaj, tare faine `s ofertele

Eu am luat ieri cele 17 cizmulite de plastic de la Real, au cate 1 Mosh de cioco, 2 napolitate, un ou cioco, 2 bomboane de pom si in pachetel mai au cioco Kinder si o cioco mica Kinder cereal, un urs Barnie, o sa le pun suculet si clemntine.
Giuliei i-am luat setul micut MoonDough - cel cu pizzeria
Mai am de facut si aranjat marti ultimele aranjamente si gata pentru acest an nebunia
Serbarea la gradi e pe 16 sper sa fie multumiti si parintii

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=2" target="_blank">mam.jpg ***

cat au costat cizmulitele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Lumi, 6,50 parca.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Multumesc mult. Pana la urma am ales varianta sugerata de tine. Era cea mai ieftina si mai frumoasa. Mai vazusem unele in pliantul Real (ala cu jucarii) la 70 RON dar s-au terminat de mult si nu stiu cand mai aduc... Iar restul ce am vazut pe net... nu te poti atinge...
Si daca tot am comandat caruciorul am mai comandat o jucarie si pt cea mica si am capatat si transport gratis

Multumesc tuturor!

Intreba cineva de produse Hello Kitty... aici am vazut multe dragute si accesibile..
http://shop.toymania.ro/index.php?main_page=index&cPath=30_31

Pupici!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am facut si eu rost de rubics 2x2.
Ati vazut pe undeva o pista mighy beans mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dilaural

Multumesc mult. Pana la urma am ales varianta sugerata de tine. Era cea mai ieftina si mai frumoasa. Mai vazusem unele in pliantul Real (ala cu jucarii) la 70 RON dar s-au terminat de mult si nu stiu cand mai aduc... Iar restul ce am vazut pe net... nu te poti atinge...
Si daca tot am comandat caruciorul am mai comandat o jucarie si pt cea mica si am capatat si transport gratis

Multumesc tuturor!

Intreba cineva de produse Hello Kitty... aici am vazut multe dragute si accesibile..
http://shop.toymania.ro/index.php?main_page=index&cPath=30_31

Pupici!

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si Daria Ioana (04.08.2009)
POZE

Ma bucur ca am putut fi de ajutor!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Am fost eu azi in AFI Cotroceni la Noriel,mi-au spus ca baga maine pista de la Mighty Beanz,nu se stie la ce pret ...sa-mi lasati si mie una

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Unde pot gasi iepurasul JoJo? In orasul meu nu avem Carrefour

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Unde pot gasi iepurasul JoJo? In orasul meu nu avem Carrefour

Carla & mami

Pe net sau te poate ajuta o persoana dintr-un oras cu Carrefour - si care apoi sa ti-l trimita prin posta. Da trebuie repede, pana nu se aglomereaza Posta. Da-mi PM, daca vrei, si povestim.

Mergi la inceput