Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Moss, exact la asta ma gandeam si eu!remarcasem-cu invidie crescanda- linistea care se lasase deasupra topicului. De-abia astept sa vina cineva sa spuna cum e. Maine poate ma bag si eu la lupta dreapta pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Taci tu,acu' vin fetele de la shopping din Carr4 ...care mai de care cu vanatai in genunchi ,haine rupte si ochi umflati ...eu una sunt lamurita din alti ani"la pomul laudat sa nu te duci cu sacul". Astept sa vad ce au pus fetele in desaga ,maine parca ma si vad la ora 20.00 cu carutul la casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Da , da si eu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Multumim muuult,de pontul cu Pada mare=alba ca zapada,din Care4 Baneasa.Azi a trimis tati soferul pana acolo numai sa o ia,si a luat-o pe ultima(cel putin atunci,poate intre timp au mai pus la vanzare).Yee,yeee,yeeee,si inca odata .
Noi nu am ajuns in seara asta in care4 ca am fost cu copchiii la pediatru,am prnit de acasa la 4 si ne-am intpors la 8 jumate,si cu ei dupa noi nici nu aveam cum sa shopinguim.O sa mearga tati maine seara sa vada ce mai gaseste.
ymca,ai PM,te roggg,raspunde-mi

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Gata, noi am terminat cumparaturile pt mos Nicolae...am luat o mingiuta cu multe activitati, canta, beculeste, se invarte...+ cateva hainute...acum sa vedem ce luam de Mos Craciun..ca premergatorul e pe drum..ramane sa vedem ce jucarii mai luam..e rau ca suntem micuti (6 luni) nu prea ai ce alege:((...Sper ca ati gasit ce ati cautat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

am raspuns la pm-uri atat cat m-am priceput.
astept relatarile, lungimea cozii si alte detalii picante.
flowers imi pare rau dar nu mi-a sarit in ochi nici un cub, retinusem ca vrei ceva dar ajunsa la fata locului mi-au luat ochii alte minunatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

salit mamici,

am fost si eu in seara asta, am luat asa Maria cea cantatoare si vorbareata, balansoar Pooh, masini pt finut, cristale magice, Barbie balerina cu super pretttt de 28 lei, incredibil, o chestie cu fosile de spart si de asamblat tot pt fin, niste bluze si un hanorac.

super preturi super reduceri, fara foarte mare balamuc, am zis foarte mare

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Si aici a fost destul de liniste, departe de nebunia la care ma asteptam, chiar mai liber decat intr-o seara obisnuita de vineri ( cand ma feresc sa merg ca-i nebunie)

Am ajuns pe la 7 si ceva si am plecat pe la 11 aproape, si asta ptr ca am stat sa casc ochii, la casele de marcat era destul de liber initial, dar cand ne-am dus noi spre case, mai functionau doar vreo 4 din cate-s acolo, asa ca se facuse ceva coada( 3-4 persoane)

In rafturi...cam alandala, dar unde nu gaseam pretul, ma duceam la cititorul ala.

Pista aia....pauza, am intrebat de ea pe cineva care lucra acolo, si-mi spune ca ...da, era acolo dar au mutat-o...si-mi arata in alta parte, numai ca acolo erau doar jucariile alea mici, pioni sau cum s-or numi, pista nici urma.

Puzzle ala cu ninsoare... iar pauza, erau altele fel de fel, numai ala nu, imi pare rau ca n-am luat unul din ala in piramida, dar cred ca mai fac un drum saptamana viitoare, sper sa mai gasesc.

Cub ...de 2 feluri ( adica preturi, ca diferenta intre ele prea mare nu mi s-a parut): unul la vreo 55 lei si celalalt dublu: 100. N-am stat sa vad ce are ala in plus fata de celalalt...m-am uitat la pret si atat.

Alba ca zapada din aia mare era si aici, am vazut vreo 3 si in cosurile oamenilor.

Eu am luat seturile alea H. Montana, ambele( ptr impletit parul si ptr tatuaje), ptr fii-mea cea mica, cetatea aia de la Playmobil ( am vazut ca are si catapulta inclusa, si 3-4 soldati, plus alte chestii) si o masina de pompieri care stropeste cu apa ca-i pasionat de pompieri si de gunoieri , dar masina de gunoi are, un tractor cu remorca in care e o vaca -ptr nepot ( asta-i pasionat de cai dar n-am gasit nimic cu cai, asa ca i-am luat vaca) si o papusa cu bagheta magica ptr nepoata.

M-am uitat la setul ala cu parfumuri dar am renuntat ptr ca scria ca are ceva care pateaza, plus ca trebuie atentie mare cand il foloseste....asa ca am zis pas ( aaa, scria si ca poate provoca alergii)

Ptr cine intereseaza: consolele cica nu-s jucarii , deci nu au reducere ( m-am interesat ptr cineva de consola aceea wii), dar au reducere 20% doar accesoriile.

Reducerea aia apare doar la casa, daca va duceti la un cititor din ala, acolo apare pretul fara reducere.

Cam atat...Geniest si Moss, imi pare rau ptr pista aceia, saptamana viitoare ma duc iarasi, voi intra si in Metro, daca o gasesc, va sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Roxana.
Wow ce scump e cubul.
Cat a costat seturile HM cu reducere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Setul cu tatuaje: pretul lui era de 44.9, reducerea e 6.73 deci am dat 38.17.
Setul ptr impletit parul: pretul lui era 57.9, reducerea 8.68- deci 49.22 am dat.

In total , am dat mai putin cu vreo 55 lei. La o singura jucarie nu se cunoaste mare lucru, dar asa, la mai multe ( sau la una mai scumpa)...de ce nu?

Am mai gasit calendare advent - ca se vorbea la subiectul cu Mos Nicolae. Nu am inteles prea bine ce semnifica, dar pe-ai mei ii distreaza . Astea le-am luat ptr Mos Nicolae, jucariile sunt ptr Mos Craciun ( Mos Nicolae vine cu maieuri, ciorapi, chiloti,fructe si dulciuri)

Mergi la inceput