Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Fetelor a luat cineva Cristale magice ? Stiti cumva despre ce e vorba ? Adica isi merita banii sau nu prea ?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Voiam sa mai intreb daca o fi vreo problema dca ma duc mai devreme si-mi umplu cosul cu ce jucarii vreau si sa merg la casa dupa ora 20? Altfel ma prinde noaptea cu inghetul asta nasol pe drum

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Moss, am vazut pista aia in urma cu vreo 2 saptamani, erau multe in raft, parca 99 lei sau...aproximativ...dar asta era acum 2 saptamani, intre timp...cine stie...Si nu bag mana-n foc ca era chiar aia, mai sunt si alte modele asemanatoare ?

Laura si eu voi ajunge tot pana in ora 20...ideea e sa iesi cu ele dupa ora aia, si chiar sa fie reducerea
Incerc maine sa sun si sa intreb ce oferte vor fi dupa ora 20...sa vedem daca vor spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Sa ne spui si noua, te rugam frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Roxana, aia este ! Si eu treceam pe langa ea de multe ori..
acum cand m-am dumirit ce-si doreste...nu o mai gasesc

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Cineva cateva pagini in spate dorea papusa alexis din seria liv. Mi-au sarit in ochi azi la cora cel putin 5 astfel de papusi si pretul e de 109ron. Au niste accesorii pe langa: hainute si o geanta parca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Buna dimineata, dragele mosului.
Vreau sa intreb si io daca are cineva cunostinta unde pot gasi aspirator de jucarie. Ca fiu-miu asta vrea. Mi-a dictat lista pentru mos si am cam incremenit cand am auzit de 'aspirator de jucarie' si 'foen de jucarie'.
Daca stiti, spuneti-mi si mie, va rog. Multam!

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mihaela le-am vazut la kaufland si la dinoland

mama de Carol (29.12.2008) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Multumesc mult, sdcristian!

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Ati vazut www.bebebliss.ro/clementoni-cutie-40-piese-clemmy-p-1800.html" target="_blank">cuburi in care4?
Edit ca sa intreb ceva: sunt mai bune piesele acestea decat cele de lego normale? Din acelea am vazut in Real un saculet destul de maricel la 40 de lei.

Mergi la inceput