Impresii - Goana dupa cadou :D

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Si ea inca prefera cantitatea, calitatii

Daria, am pastrat doar quote de mai sus din tot ce-ai scris tu si celelalte doamne aici ca sa iti spun ca, la noi, Mosul aduce absolut orice. Pijamale, periuta de dinti, pasta, sosete... tot. Adica tot ce cumpar eu incepind de prin octombrie pentru ca stiu ca ne trebuie merge sub brad. Asa se fac multe - multe pachete.

Exista unul singur important, de regula cel care e capul listei pt. Atomix, restul sint pachete si pachetele cu te miri ce, including prajitura facuta in casa si sucul pe care o sa il bea la masa de Craciun. Sigur ca mai sint si alte jucarii, dar unul singur e din categoria "o caruta de bani".

Intr-un an, traiam in era Pokemon, am impachetat fiecare pokemon separat, aveau forma de bomboane mai mari. Cind a gasit punga a dat-o la o parte grabit, ah, bombone, avea altceva mai interesant de cautat... A regasit-o in cursul zilei, ca avea chef de ceva dulce si am crezut ca explodeaza de bucurie. Cred ca a fost chiar Craciunul de sase ani si jumatate.

Iti sugerez sa "aduca" Mas Nicolae podoabele de Craciun, asa puteti sa impodobiti bradul impreuna si pe urma poti sa pastrezi podoabele pentru anul urmator.

Ah, da. Uitam. Eu plimbam copilul prin magazine de prin octombrie sa vad care e cadoul ala ADEVARAT.

Cineva intreba de Ipod. Mie mi s-a parut scump de Craciun, de ex. Si l-a cumparat singur din banii primiti de ziua lui. (bine, are 11 ani acum). E f. bun pt. ocupat timpul, dar vine cu o serie de "consecinte", printre care I-tunes de descarcat de pe net, wireless si, la rigoare, confiscatul de seara, in cazul in care e prins ca sta pe net ascuns sub plapuma in loc sa doarma :)

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Daria, iti iau eu peruca Hannah Montana. si sa vad ce mai gasesc la preturi rezonabile. Sa inteleg ca ii plac chestiile cu HM?Bine ca stiu!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Sunt absolut siderata ... de o saptamana ma uit pe toata site-urile din Ro si streinezia in goana dupa cadouri ... si-mi vine sa plang.

Ce ne place amandurora e SuperStudioul Beados. Macar stim una si buna, 800 margele vor putea fi gasite peste tot. Pretul pana n 100 lei, dar macar ai ce face cu ele o perioada lunga de timp.

Niciodata n-am fost atat de suparata pe MosCraciun
Stiu ca daca as dispune de o suma fabuloasa intr-adevar as cumpara tot ce va fi in lista ... dar nu pot.

Voi incercati sa i faceti pe copii sa-si schimbe parerea, dorinta ???

Ce-si doresc ai vostri copii anul acesta ???

De MosNicolae am lamurit: dulciuri, fructe si mici chestii.
Isi doreste pana acum Tofifee si stafide trase`n ciukalata, banane si 2 mere aici m-am scos
Dar de Craciun ...

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

recomand SuperStudioul Beados cu mare caldura. noi l-am cumparat la inceputul anului pentru fetita unor prieteni de familie (implinea 5 ani) si a fost super- incantata. pentru ca pitica mea de 3 ani si putin (acum, nu atunci) si-a dorit si ea unul i-am luat si ei si pe langa faptul ca ii dezvolta motricitatea fina distractia e asigurata. plus ca ii dezvolta ft mult imaginatia si "spiritul" creativ. avem colectii intregi de animalute facute din margelute si multe zile ploioase au fost salvate cu Beados.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nicole, iti multumesc si tie ca te-ai oferit sa ma ajuti. Deja pandesc si aici la magazinul sh peruca am trecut ieri si era una care semana, dar nu era destu lde lunga
Addinel, da, Beados e numarul 2 in lista si stiu ca merita tot efortul
Simonna, fix asta am facut si eu anii trecuti.
Anul asta efectiv m-am trezit ca e noiembrie si nu aveam nimic pe stoc.
Super buna ideea cu globurile drept cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Exact ce zice Simonna fac si eu, in fiecare an. Si sosetele noi (necesare) le punem sub brad. Anul trecut, pentru ca nu ne-au ramas bani si pentru noi, am pus si cartile cumparate cu un ziar, ea oricum stie ca ne place sa citim. Am deja deoparte cateva chestii cumparate prin Bazarul DC , mai sunt de platit niste rezervate pe ici-pe colo (preturi minime, lucruri bune).

Cand eram mica, Mos Craciun aducea si globuri noi, era o incantare! Se intalnea tata cu el pe strada si-i dadea Mosul globuri pentru noi.

Daria, a aparut oferta Carr4 (e si online). Cea pentru jucarii e fe-no-me-na-la! Daca ar fi bani, ar merita facut stoc, pentru tot anul viitor. Si Nenuco, si Beados, si Moon-nu-stiu-de, toate-toate. Este si o papusa Maria, pe care fata mea si-o cam doreste, dar n-o s-o capete prea curand.

Si sunt reduceri la diverse edituri (Crisan inclusiv), online - preturi mult mai mici decat in librarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

copiii mei isi doresc un joc nintendo wii. amandoi acelasi lucru fiindca stiu ca e scump si e prea mult pt mosu.
si-au facut scrisoare comuna si nu au cerut decat acest joc.
acuma eu nici nu prea stiu ce este,doar am vazut putin pe net dar in realitate nu am vazut unul
dati-mi si mie sfaturi, ce sa caut, unde sa caut.
multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ellax, ce inseamna Carr4? Carrefour?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui miflore

ce inseamna Carr4? Carrefour?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Da.
Si vreau sa va intreb daca ati vazut vazut pretul la StudioulBeados aici in Carefour

Albinutza, poate intra mamicle cu copii mai mari sa explice despre ce este vorba, ca nici eu n-am habar inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinutza

copiii mei isi doresc un joc nintendo wii. amandoi acelasi lucru fiindca stiu ca e scump si e prea mult pt mosu.
acuma eu nici nu prea stiu ce este,doar am vazut putin pe net dar in realitate nu am vazut unul
multumesc.

albinutza

Vezi ca il au in oferta la carefour, 650 de lei- un pret foarte bun. Pe linga asta, obligatoriu mai iei o telecomanda pentru ca jocul vine cu una singura, inca 100 de lei. Pentru o vreme, jocurile cu care vine (sporturi) sint suficiente, pe urma mai vorbim :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui albinutza

multumesc.

albinutza

nintendo wii este o consola( gen playstation).are multe accesorii care se cumpara separat(joc tenis,fitness si alte jocuri).mi se pare faina ptr ca nu este clasicul joc in care stai pe scaun,ci implica si ceva miscare la unele jocuri.numai ca mi se pare tare scumpa(aici este in jur de 200 euro).da un search pe net si vezi cam despre ce este vorba.

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Mergi la inceput