poate ca locul meu nu e aici....am doi copii minunati si mai vreau unul1
Din pacate dupa a doua cezariana am decis sa-mi leg trompele.
Atunci parea cea mai buna decizie.
Azi, din pacate, e cea mai nefericita decizie pe care am luat-o vreodata.
Nu e locul si momentul sa scriu de ce mai vreau inca un copil...
cert e ca nu stiu de unde sa ma apuc cu cercetarile, daca si cine face asa ceva in Romania.
In Sua se face de ani de zile cu rata mare de succes.
poate ca a mai trecut cineva prin asa ceva, mi-ar fi de mare folos raspunsurile voastre!
Daca nu primesti recomandari aici as zice sa mergi la consultatie la mai multi medici ginecologi care fac frecvent laparoscopii si operatii si sa vezi ce parere au.
citeste si asta:
http://www.evenimentul.ro/articol/caz-incredibil-la-spitalul.html
salutare tuchita, felicitari pt cei doi copilasi si pt decizia de a mai face inca unul...eu m-am operat laparoscopic la un dr din bucuresti si mi s-a parut priceput. face si operatii mai complicate tot laparoscopic si cred ca ar face si reconstructie tubara. se numeste dr. bratila petre, a fost dr la sp. militar si acum este la euroclinic, eu am fost in privat la el. Eu chiar vroiam sa-l intreb daca face astfel de operatii pt o prietena de-a mea...
succes si sa auzim de bine 
didi
va multumesc!
despre cazul de la Iasi am citit, practic de acolo au inceput sperantele mele ca se poate.
sper doar sa gasesc medicul suficient de curajos si de priceput!
Eu am vazut o emisiune la televizor si medicul ginecolog care primise o intrebare de genul celei pe care ai pus-o tu zicea ca cea mai buna solutie e FIV-ul. E cam problematic cu reconstructia din pacate, asa cum reiese si din articol. Incearca eventual chiar la medicul despre care era vorba in articol. Bafta!
Mami de Antonia Maria
(27.11.2004) si Daria Nicoleta
(6.03.2010)