Prietene la bine si la greu - 73
Raspunsuri - Pagina 6
smaranditza spune:
Mda, se pare ca trebuie sa-mi cer scuze pentru intarzaierea felicitarilor, ca a trecut de fix pana am trimis.
Mami de printesa-majora Lila, esti draguta sa divulgi si aici in public, secretul tortului bebelusesc super-delicios? Nu de alta, dar m-a umplut de cuscrulina ta draga , si abia am asteptat sa "te prind" si sa aflam ratzeptul.
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui smaranditza Mda, se pare ca trebuie sa-mi cer scuze pentru intarzaierea felicitarilor, ca a trecut de fix pana am trimis. Mami de printesa-majora Lila, esti draguta sa divulgi si aici in public, secretul tortului bebelusesc super-delicios? Nu de alta, dar m-a umplut de cuscrulina ta draga , si abia am asteptat sa "te prind" si sa aflam ratzeptul. |
nu stiu tortul de azi cum a fost, dar cel cu morcov in blat si crema de branza a fost delicios si a mai avut si o tava faina in miniatura de mureai numai cand vedeai.
Cum mai este Timi?
mami de Vlad (29.10.2009)
many_bani spune:
Dragos Andrei
Mami de Dragos mai hai pe aici sa ne mai povestesti de comorile tale
mami de Vlad (29.10.2009)
monica_80 spune:
Cu putintica intarziere zic si eu repede
LA MULTI ANI DRAGOS!
LA MULTI ANI EMIL!
LA MULTI ANI LILA MICA!
LA MULTI ANI PISICULUI!
Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti cuminti, sa va ascultati parintii si sa ajungeti oameni adevarati!
La multi ani si mamicilor de sarbatoriti!
de scump Maria 13.12.2009
shtephy spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Stephy, pup you back. Stefita ce mai face? si ea cu febra sau doar Iustinut? Ce mai faceti? am vazut ca dadeau astia azi ce vreme frumoasa a fost la munte, si fix la voi ma gandeam cat de misto e ca stati acolo si puteti profita si acum de vreme calduta pentru plimbari in aer curat de munte Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Atelierul meu |
Intr-adevar am avut o saptamana cu vreme superba ,nu ma asteptam la asa zile frumoase .Din pacate eu am cam zacut doua zile si nu am iesit ,dar copiii s-au plimbat un pic cu mama ,asa pe rand .
Doar motanelul are temperatura intre 37.5-38.2 .Nu stiu ce o fi ,nu am intervenit cu nimic .Sper sa nu fie enteroviroza mea sau ce-oi avea si eu .
Stefania e bine , sunt uimita de cat de mult si de frumos se joaca cu fratiorul ei . O mai apuca si geloziile si il cearta sau nu vrea sa se mai joace cu el si ii ia si jucariile . Ma si bufneste rasul de multe ori cand vad cum il cearta .Iar suparaciosul meu se tranteste pe jos sau se da cu capul in ceva daca are in ce sau vine repede la mine si imi arata cu degetul ca vrea sa il iau in brate . Cateodata ii zice monstrulet sau rautacios. Dar in general se inteleg binisor si e fratiorul ei si iubitul ei .Iar Iustin de multe ori isi pune capsorul pe ea .Oricum gelosul cel mai mare e Iustin ,nu am voie nici o secunda sa o imbratisez pe Stefi ca e prezent si el. Daca-i tin pe amandoi in brte ,e ok ,sunt bucurosi amandoi .
ariadna33 spune:
Multumi de urari!
Stephy, imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine, fir-ar sa fie de indigestie! daca nu te lasa si nu te lasa, sa nu fie vreo toxiinfectie alimentara totusi, incearca colistin, dar vezi mai intai daca nu cumva e contraindicat in alaptare, ca stiu ca are ceva antibiotic in el...
Ancuta, asa o sa fiu eu maine, rupta in n bucati de x invitati! Dar o data implinesc copiii nostri 1 an, nu?
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
ariadna33 spune:
pardon, nu maine, azi!
fac cinste cu un red bull!
pozicile noastre daca va plac, ari-1 si ari-2 puteti www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">vota
multumim!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
coquelicot spune:
Buna dimineatza,
Dragos de Alinush pe care ii mai asteptam pe la noi.
W/e a fost plin, am aniversat Mateiul, am inaugurat cadoul de la nasi, m-am si tuns, toate chestiile surprinse in poze pe care incerc sa le coc intr-un colaj atoatecuprinzator.
N-am taiat motz, i-am taiat un miiic fir de par ca sa il avem amintire, i-am pus pe 'tava' (insa am realizat ca n-avem nici o poza) o carticica, o stea de serif (are o semnificatie aparte pentru Capisonul sr - bunicul sau ii povestea cand era mic ca a fost serif si cand ii povestea cate grozavii a facut isi punea steaua de serif si-un fel de costum d-ala safari, bej ), un mic suvenir 'arc de trimf'- ca sa fie calator, i-pod si-o mini chitara, ceva legat de filme, un mini beetle.. d-astea.(nici asta nu-i corect, tot influentarea destinului se cheama ). A ales carticica, i-podul, chestia legata de filme.
Cat depre tort, a fost foarte preocupat sa demonteze fiecare element si a si a dus in doua randuri la gura, total neinteresat, spre bucuria mea caci eram cam nepregatita daca ar fi dorit sa manance o felie intreaga .
Pentru ziua lui oficiala, sunt tare multumita ca i-am facut un blat minunat lui Matei, a iesit delicios, ca un fel de muffin-briosa-brownie-fruit cake. Crema o fac cu mango si branza si poze, miercuri, de ziua lui si a lui Dozz.
Blat: o banana, 2 mere la abur, o lingurita bicarbonat, ceva stafide, scortisoara, unt, faina integrala: paradoxal, a crescut si a iesit pufos, desi aluatul e cam ala de biscuiti dar l-am lasat curgator si l-am turnat intr-un cerc pentru blaturi.(n-a iesit nici prea parfumat ca sa contrasteze cu aroma puternica de mango)
Lidiate imbratisez cu drag, i-ai scris niste vorbe minunate Ancutzei( a cata oara ), asa frumos ne calauzesti tu spre lucrurile cu adevarat importante.
PS. Am vazut poze cu dezmotzatii si dezmotzatele si cu Alex cel pe 7 carari, tare frumosi, extraordinari, mari si minunati pui mai avem.
PS 2 si foarte important: Un pup apasat pentru Ana care i-a mai facut o mare bucurie curand aniversatei mamici si s-a ridicat in picioare in patut, la cateva zile de la mersul 4*4. Extraordinar cat de repede bifeaza ea tot si cum vrea sa le faca pe toate cand e mami acasa.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
coquelicot spune:
Mai, la 500 de mesaje imi schimba si mie steaua asta gri si anemica in doua albastre?
coquelicot spune:
ca sa stiu....
citat din mesajul lui coquelicot Mai, la 500 de mesaje imi schimba si mie steaua asta gri si anemica in doua albastre? mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |