Air Berlin
Am nevoie de un raspuns urgent. Daca a zburat cineva cu Air Berlin din Romania, cit sunt de stricti la cintarit bagaje? Vine maica-mea spre mine si precis se incarca aiurea cu prostii. Mai ales ca zborul inapoi spre canada ii da voie la mai multe kg. As vrea sa o pun in tema. Din pacate n.am decit citeva ore la dispozite. De aici urgenta.
Raspunsuri
cristoiu spune:
Fiindca daca sun la ei normal ca n-o sa imi spuna "stati linistita doamna, nu se uita nimeni la 2 kg in plus".
pe site scrie 10 euro pe kg extra.
Deci, stie cineva concret sau nu? Ca Air Berlin e companie no-frills si astia sunt de obicei mai pusi pe scos bani. Cel putin aici.
kj74 spune:
http://www.airberlin.com/site/flug_gepaeck_luggage.php?LANG=eng&checkNavi=1
da macar ai incercat?
cristoiu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kj74 http://www.airberlin.com/site/flug_gepaeck_luggage.php?LANG=eng&checkNavi=1 da macar ai incercat? |
kj multumesc pentru link dar am citit deja pagina lor. Nu am incercat, nu am de ce sa incerc, cunosc raspunsurile lor inflexibile. Nu am intrat aici ca ma plictisesc, ba chiar sunt in goana, am intrat sa intreb daca are cineva o experienta CONCRETA.
jenn spune:
Din Ro poate are bafta sa scape usor cu 1 kg sau doua in plus,in Germania e strict respectat baremul celor 20 d ekg.
espiritu spune:
20 sunt 20.mai poate scapa cu 1-2 kg in bagajul de mana.
am zburat eu cu air berlin acum 2 saptamani.nimeni nu mi-a cantarit carry on-ul.
Sabina spune:
readuc ubiectul in actualitate.
Espiritu, in Bucuresti nici mie, dar nici retur nu ti-au cantarit bagajul de mana?
si daca va avea 60 de cm inaltime si nu 55 se "sezizeaza" careva?
CRistoiu, cum a procedat mama ta pana la urma?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina readuc ubiectul in actualitate. Espiritu, in Bucuresti nici mie, dar nici retur nu ti-au cantarit bagajul de mana? si daca va avea 60 de cm inaltime si nu 55 se "sezizeaza" careva? CRistoiu, cum a procedat mama ta pana la urma? Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
nici la intoarcere nu mi-au cantarit carry on-ul.am avut oricum grija sa il tin cat mai discret deoparte desi aveam lejer 3kg peste.