Mamici inimoase de Constanta ***130***
Raspunsuri - Pagina 18
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa bre,una la mana si f importanta,Georgi,nu vrei tu sa bagi deja la licitatie borcanul cu muraturi?:D.noi licitam/supralicitam si cand venim la party,doar lasam banii si ridicam obiectul.zi-mi ca ai si gogonele |
Bre... am si gogonele si pepenasi si morcovei (cativa)... sunt puse la bidon de 60 l, dar inca nu-s murate... totusi parca nu le-as pune la bazar sa saliveze si cele din deplasare, ca sigur nu ma apuc sa trimit muraturi pe posta...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui georgi data nasterii la tine si numele si data nasterii la copii din dotare |
Eu - (preferam sa ramana secret) 24.12.1979
Mony - 03.12.2003
Teo - 17.05.2007
Nu inteleg de ce ar fi nepotrivita intalnirea sambata??? eu as prefera, pentru ca putem sta mai mult.. in cursul saptamanii, seara se intarzie pana ne intalnim, se face repede tarziu, copii obositi...
lulu77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgipuia
Bre... am si gogonele si pepenasi si morcovei (cativa)... sunt puse la bidon de 60 l, dar inca nu-s murate... totusi parca nu le-as pune la bazar sa saliveze si cele din deplasare, ca sigur nu ma apuc sa trimit muraturi pe posta... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
lasa, lasa tu provincia, ca inainte salivam noi si poi restul
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
VOTATI Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
bazar umanitar
kim222 spune:
v-am gasit si aici ...eu cautam sub Gasca de Constanta..si asa am dat de pozele cu Luca al meu intre bile..super poze! Multumim!
vin si eu daca pot pe 20 desi joi nu am reusit sa va retin pe prea multe..dar invat
cat priveste Mosu' al meu crede inca si ma bucur tare! i-am explicat ca Mosu nu poate fi peste tot si are ajutoare..deja a scris scrisoarea pt anul acesta si a fost super incantat ca a si luat-o Mosu' de la geam!
lulu77 spune:
Hei Olivia(kim) pup si bine ai venit...in timp ne vei invata cu siguranta.
bazar umanitar
georgipuia spune:
Referitor la papagal... imi permiteti sa deschid si eu cufarul amintirilor personale?
In clasele 1-4 am avut perus... l-a strans mama la usa , eu am plans cu lacrimi de crocodil, tata mi-a luat altul, mama nu vroia si pace... mama a stat saraca cu frica sa nul omoare vreo 2 anisori, pana a reusit sa-l stranga si pe asta la usa.. Va intrebati cum? simplu: papagalul sta pe sus, da? usa e una din preferinte... mama iesea din camera, stingea lumina si dadea sa inchida usa... in timpul asta puiul meu intindea gatul spre lumina... ca sa vada incotro sa o ia.. dar mama apuca sa siinchida usa, in acest timp... si dai si plangi.. dar nu va zic... mama a avut un soc atat de puternic incat a inceput sa tipe si s-a rupt de realitate... pana nu ia tras tata 2 palme nu sa oprit din tipat si nu a focalizat privirea...
Mama a zis ca in veci nu mai vrea papagal, dar tata tot mi-a luat.. Deci perusul nr 3... in noaptea de inviere a zburat pe geam... glumeam noi ca a fugit de frica mamei...
Acum 13 ani, mergand pe strada cu actualul meu sot, disperati amandoi dupa papagali... auzim un papagal, intr-un copac... omu meu, in plin proces de curtare a ia o pauzarii aci de fata s-a catarat in vreo 4 castani, a obosit perusul, si l-a prins... mi l-a oferit.. ce argument mai forte putea sa ma cucereasca? ia spuneti voi? plus ca puiul, numit Lucky, era ff sociabil si cuminte, era clar ca fugise de la o familie care-l iubise mult... si acest puiut a trait numai la mine 10 ani si a murit de batranete acum aproape 4 ani... dor imi e tare de el si tanjesc dupa un papagal, dar acum imi doresc un Micul Alexander... deci tineti-va bine... ca-mi iau eu casa mare si sa vedeti ce colivie imensa si ce papagal imi iau....
Si ca sa va mai spun o ironie... o coafeza, care vine uneori si pe la mine imi povestea odata, ca in urma cu cateva luni ii intrase pe geam un papagal din acela imens muticolor... si ca nu stia cui sal dea sa scape de el... oare de ce nu am avut eu norocul sa fiu pe faza
Eeeee... amintirile astea...
lulu77 spune:
georgi, frumos stil de a te cucerii !
bazar umanitar
Haine
georgipuia spune:
Daaa... asta pe langa alte argumente...
Mai e ok si 20, nu ca as stii sa dau un raspuns de pe acuma... dar daca nu merge, poate gasiti sambata pe 18...
Doamne... la vreme aia sper sa am dosarul la banca si casa evaluata Am vazut aseara 3 case in Valu... Dar pe langa 55-60.000, trebe si bani de acte, trebe comision la agentie, trebe centrala, trebe parchet si gresie... de unde frate...
georgipuia spune:
Am uitat... am 2 intrebari referitoare la briose...
- e reteta pusa pe undeva? ajutati-ma sa o localizez, pls
- hartiutele aseta de briosa se folosesc pt a captusi forma? sau ele insele sunt formele?
CRIXIA spune:
Georgi, ai istoric, nu gluma!!! Bafta multa catre casa in care va fi si noua colivie!!!
Rox, am vazut impreuna cu Alexia pozele si mi-a spus imediat c edinti i-au cazut lui Pat, si a mai spus "apa asta e cea mai curata din lume"
Ledi, Lulu, incerc sa o descos pe mandra sa aflu ce doreste si deocamdata nu si-a conturat dorintele( asta o face in functie de reclame, de ceea ce vede la magazine), dar fiind prinse cu teme, nu prea are timp de Tv, piata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)
Cris mami de Alexia & Ana