Buna !Azi am observat ca fetitei mele i se misca un dintisor de jos.Ea are doar 4 ani si o luna.E normal sa-i cada asa de repede?
Eu stiu ca dintisorii de lapte se schimba abia in jurul varstei de 6 ani.E normal sau ar fi cazul sa mergem la dentist?
Este cam devreme, o vizita la dentist ar fi binevenita, poate te ajuta cu vreun sfat. Baietelului meu i-au cazut incisivii inferiori la cinci ani si citeva luni si acum face sase ani si nu mai da semne ca i-ar schimba pe cei de sus. Si la el mi s-a parut ca e devreme, dar am vazut la gradinita multi copii care isi schimba dintisorii dupa cinci ani. Vezi sa nu se fi lovit fetita ta si din cauza asta sa se miste!
Fetitei mele i-a cazut primul dintisor acum 2 luni la varsta de 4 ani si trei luni. Si eu m-am panicat f tare drept urmare am fost de urgenta la dentist, am facut radiografie si se pare ca este totul in regula. Este pur si simplu f precoce la fel ca multi alti copii. Oricum, parerea mea este ca trebuie sa te duci si tu cu fetita ta la dr ca sa eliminati eventuale alte cauze.
Multa sanatate!
Si baietelul unei cunostinte a fost foarte precoce in ce priveste cazutul dintilor...pe la 3 ani si 9 luni ....la el au fost ceva probleme legate de fluour..de aceea cel mai bn e sa faceti o vizita la dentist....eu cred ca e normal ,dar pentru linistea voastra ,e mai bine asa !