Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor! M-as baga si eu la o cafea dar la cat de nazdravana e fii-mea, ma mai abtin o perioada...
Hai ca v-am gasit si pe FB :D

Vroiam sa va intreb, unde gasesc si eu podea dintr-aia gen puzzle, moale (cred ca din spuma nu stiu cum se cheama), pt pitica? Am vazut la cineva dar nu mai stiu la cine...nici macar nu stiu ce cuvinte sa bag in search

Ami si eu stiu portocala provoaca diaree, de asta nici nu e indicat sa mancam portocale cand alaptam (cel putin la inceput). Ref la kk, daca ma uit in pampersul fetei pot vedea cu usurinta tot ce a mancat...si ii dau pasate.
Cat despre pediatra am mai scris ca e pensionata partial si ii e mai ok sa vina acasa, si mie la fel ca nu stau cu copilul la cozi si printre alti copii bolnavi.

Azi mergem la nasi la curte ca e vremea frumoasa. Asa ca va pup de pe acum.

Aaa, sa nu uit, Astero sanatate multa! Va fi bine vei vedea :* Si eu am facut colonoscopie acum ceva vreme si chiar a fost ok, desi citisem ca e dureros si supernaspa (mie inainte mi-a dat n-spe dulcolaxuri, deci fara clisma). Majoritatea polipilor sunt benigni din ce stiu eu.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Pai, numai cu bebe trebuie sa stea ca Dami vine cu noi.
Cine, ma, sa stea cu el asa de chef ca sa plec eu?
Of! Sper sa apara vreo varianta pana atunci, c-o sa regret toata viata!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Cristina, nu te-ar putea ajuta Alexa, nasa? Are experienta cu crescut copilutzii proprii si din cate stiu e o draguta. Silviu si Delia sunt maricei si ar putea da o mana de ajutor mamei. Daca evenimentul la care mergeti este dupa-amiaza, poate sa-l duca la plimbare, la parc, la zoo... daca e seara, atunci ii da doar sa pape si-l culca.
De mama ta banuiesc ca nici nu poate fi vorba sau ai intrebat-o si nu vrea/poate?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

bumbitza se numeste covoras puzzle, eu am gasit pe okazii.am auzit ca e si in metro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Buna cafeaua de WE, multumim fetelor

Erina astia sunt nebuni?????? cum mai sa interzica plantele medicinale gigantii din industria pharma cred ca nu se mai satura sa arunce cu virusii in noi, acum ne mai leaga si de maini si de picioare

Ami eu dau papa sfaramata cu furculita si intr-adevar, sunt bucati nedigerate de fructe/legume, am citit in "Mama si copilul" ca nu-i bai, e ceva normal

Bumbitza am citit la fete ca in Metro gasesti covoras

noi azi plecam la plimbare cu nasa si fetita ei, profitam de soare
iesim ca fetele, Ianis ce mai face nota discordanta dar ii fac motz si il imbrac in rosu, sa se incadreze in gasca noastra

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata fetele,

mi-amadormit pruncul sa pot intra sa vad cese mai scrie

Tocmai am descoperit al 7-lea dinte..iar al 8-lea il simt la deget , dar nu a spart inca..in maxim 2 zile se va intampla!
Deci almeu iepuras este putin agitat de o vreme si nu prea imi da voie sa stau la forumeala..Dar ati observat si voi asta!

Doream sa-i spun lui Nafi,ca eu cand m-am mutat la casa aveam doar pat la mine in dormitor si mobla la Lucasin camera.In bucatarie aveam aragazulsi frigiderul, si toata vesela era pe jos.
In living aveam covor si televizor, si ne-am petrecut primul Craciun si revelion cu musafiri invitati la party pe covor.
In birou aveam tot pe jos calculatorul si combina muzicala.

Iar baia de la etaj era incuiata,pt ca era la stadiu de tencuiala..nici macar gresie , fainta cumparata.Dupa 1 an si 3 luni, aveam deja de toate!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

'neata fetele,

mi-amadormit pruncul sa pot intra sa vad cese mai scrie

Tocmai am descoperit al 7-lea dinte..iar al 8-lea il simt la deget , dar nu a spart inca..in maxim 2 zile se va intampla!
Deci almeu iepuras este putin agitat de o vreme si nu prea imi da voie sa stau la forumeala..Dar ati observat si voi asta!

Doream sa-i spun lui Nafi,ca eu cand m-am mutat la casa aveam doar pat la mine in dormitor si mobla la Lucasin camera.In bucatarie aveam aragazulsi frigiderul, si toata vesela era pe jos.
In living aveam covor si televizor, si ne-am petrecut primul Craciun si revelion cu musafiri invitati la party pe covor.
In birou aveam tot pe jos calculatorul si combina muzicala.

Iar baia de la etaj era incuiata,pt ca era la stadiu de tencuiala..nici macar gresie , fainta cumparata.Dupa 1 an si 3 luni, aveam deja de toate!

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Wow..dar ce de dintzoci aveti voi acolo! Felicitari!
La noi e unca teren viran! nici un dinte la orizont! oare mai e vreun iepuric fara rozatori pe aici?

Da..probabil ca si la noi va mai dura un an , doi pana reusim sa mobilam toata casa. caci nici nu vrem sa bagam toti banii in casa. ne gandim sa ne mai si plimbam un pic, sa ne bucuram si de alte lucruri. ptr moment am luat bucataria, o canapea pat uriasa (are 3.07m) si avem deja mobila lui Ricky (ne-ar mai trebui un mic sifonier ptr el). in rest...dormitorul cu saltea gonflabila ( cumparata anul trecut ptr musafiri) iar pe post de noptiere ceva carti ca din din astea avem sa mobila toata casa. sanatosi sa fim, ca le facem noi pe toate!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Nafi, despre stangacie iti pot spune din experienta mea cu Lucas ca de mic a intins mana stanga la orice i-am dat sa prinda in manuta. Cand mergea in picioare si ne jucam cu mngea,dadea cu piciorul stang. Apoi cAND A INCEPUT SA "MAZGALEASCA" FOI, pe la 1 an si 7-8 luni scria doar cu stanga. Incercam sa-i mut totul in mana dreapta,insa imediat isi muta el in stanga.
Acum este cam micut ca sa spui 100%,pt ca nu realizeaza daca face mai bine un lucru cu o mana sau cu cealalta, pt ca e prea fericit de faptul capoate sa faca ce vrea cu manutele . Dar in 2-3 luni iti poti da seama punandu-i obiecte in mana dreapta ..daca e stangaci,le va muta el in cealalta manuta.

Si eu am o banuiala laCodrin,pt ca intinde doar mana stanga. (obiectul trebuie pozitionat central).

Anca
_
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 7 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami da, e posibil sa gasesti bucatele din ce-a mancat

cori, dar de ce americanca?:) doar astia scriu cu stanga ?

nafi distractie placuta la caluti

lara oho ce plantatii de maria trag astia pe aici prin apartamente:)))
ca la case nu mai e nimic special

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

anca felicitari pt dintoci:)
lucas e stangaci?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata dam si noi o cam tarziu,dar e de pranz

am reusit sa o adorm pe adelina,plange mult si vrea numai in brate...iesim si noi in parc mai tarziu ca este asa frumos afara...noaptea nu doarme asa cum dormea de obicei,este tare agitata...ne viziteaza saptamana viitoarea pediatra...nici eu nu cred ca un pediatru daca are timp sa vina ac.la bebe nu ar fii un medic bun...
pediatra noastra ne viziteaza in timpul liber,cand pleaca de la cabinet...cand pleaca de la noi o duc cu masina acasa...
plec sa mai profit putin de timp si sa imi aranjez casa,o dezordine totala la noi...

we placut pe toate fetele...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput