Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gazica, uite ce a scris o mamica de la alt grup chiar astazi:

citat Teodora:

Iti recomand cu caldura o clinica oftalmologica pediatrica cu specializare principala in ,,strabism''!
Este vorba despre clinica INFOSAN:

http://www.infosan.com.ro/

Doctorita pe care ti-o recomand este AndreeaCiubotaru,un medic de exceptie!
Vin copii din toata tara la ea.E supranumita ,,doctorul care dezleaga privirea''
Eu am fost in noiembrie anul trecut pentru o evaluare completa.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Irene- asta tine de emisferele cerebrale nu de depinderi.
Nu-i indicat sa incerci sa schimbi asta.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Miria, perfect a scris Ioana. Te poti organiza cu brio. La o adica pina atunci incepi sa te vizitezi cu o mamica de pe forum si vine ea si sta citeva ore. E doar o idee.

Nafi si celelalte mamici se recomanda sa fie lasat copilul sa scrie cu ce mina doreste pentru ca asta inseamna doar ca emisfera din acea parte e mai dezvolatata. Intradevar e mai dificil la condus si alte lucruri dar in rest nu vad nici un inconvenient.

Oana imi pare rau ca nu ai fost in primii 3.

Mamici cartea asta The Secret e foarte buna. Mi-a mai recomandat cineva pe PM Un pamint nou (A new Earth), au editat-o a Curtea veche. http://www.curteaveche.ro/Un_pamant_nou_Trezirea_constiintei_umane_Editia_a_II_a-3-747

A auzit cineva daca este editata in romana The Pillars of the Earth sau daca se gaseste in engleza?

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Pillars_of_the_Earth

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asteropi felicitari pt dintisori!

miria , ca ioana zic si eu, mi.a venit in minte sa lasi pe cineva cu ei, pe nasa lui dami, pe annya :))) ma rog , tu stii mai bine

oana e mai bine eric?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Ok..ooook...nu sariyi pe mine ca-s batrana si bolnava!

N-am zis ca nu vreau sa fie stangaci. ma intrebam doar daca are vreo relevanta faptul ca foloseste mai bine stanga, dar inteleg ca abia mai tarziu , pe la 2-3 ani se poate vorbi despre a fi sau a nu fi stangaci.

Am spus ca vreu sa-l fac sa exerseze mai mult dreapta ptr ca am observat ca in timp ce cu stanga prinde bine , cu siguranta, jucarelele, pe dreapta o misca de zici ca are un carlig din ala de pirat in loc de degete! nu are aceeasi precizie pe care o are cu stanga.

Dar daca e sa fie stangaci asta e! eu nu am preferinte!

Multumesc ptr raspunsuri fetelor!

Miria - hai ca esti plina de rezerve! in 15 zile vei gasi tu solutia care sa va permita sa mergeti linistiti la acel eveniment! multa bafta cu brainstroming-ul!

Eu ma duc sa sterilizez biberoanele ca acusica se trezeste fomila si trebuie sa-i dau lapticul.

Noapte buna dragelor!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Mamici, am intrat pe facebook si am citit ca a aparut o petitie care sa opreasca o lege pe care vrea sa o de UE pentru a opri folosirea ierburilor medicinale traditionale.

E socant, auzisem despre asta dar nu am crezut ca poate fi adevarat. Va fi ilegal sa culeg musetel de pe dealul de la tara si sa imi prepar ceai.

Nu am timp sa dezvolt dar pentru cine vrea sa caute informatii totul face parte dintr-o miscare mai ampla care se numeste Codex Alimentarius.
http://www.natural-health-information-centre.com/codex-alimentarius.html

Ma ingrijoreaza lumea asta tears to infinity, cind sa asteptam sa apara o noua pandemie, cind vom fi siguri ca ceea ce mincam nu ne imbolnaveste????

Trebuie sa imi limpezesc mintea de aceste ginduri. Nu uitati ultimul gind din fiecare seara sa fie pozitiv-Universul lucreaza in functie de acesta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elba

CoriMami sa petreci un timp fain cu fratele si mama ta!
Asa drag imi era si mie cand ne strangeam pe la mama pe acasa si povesteam pana noaptea tarziu.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Hi Elba,

deabia acuma v-am ajuns din urma... ai intrebat daca-i dau lui Ingrid iaurt si branza... iaurt ii mai pun 2-3 linguri in mancare daca i-o fac eu, morcov, zuchini, cartof, un par sau para , sfecla rosie am mai pus si carne; carne am mai luat de la borcanel ca deabia saptamana asta am ajuns la Tegut, 32 euro am dat pe 1,5 kg carne bio (am luat de porc si de vitel); in rest dimineata ii dau cereale fara gluten de la Hipp cu fructe si cateva picaturi de ulei de seminte de struguri, de obicei tot de la Hipp, sunt in capacele mici cate 4, ii dau jumatate de capacel o data; la amiaza am scris ori fac eu, ori borcanel, de la Hipp, imi place ala cu porumb ( püre de cartofi cu porumb si carne de curcan) iar pe la 5-6 seara cereale cu lapte in ele, gris de fapt, astea sunt cu gluten. Ii plac tare sa suga brezel, da trebuie numaidecat cu feederul ca ea rupe bucati mari... Sper ca am fost coerenta putin.
A, iaurt am in casa tot timpul bio, e de la Penny, e aceeasi marca ca si de la Rewe, capacele mici de 150g.
Noi am mai avut constipatie putin, ca nu vrea sa bea lichide, ii mai dau cu lingurita si sunt f faine borcanele cu prune si para si am mai auzit de un tip bnun, Milchzucker, tot de aici de pe forum... dar ce a iesit a fost tare exploziv... ca a fost uns sotul meu azi de sus pana jos .
In rest vreau sa comand iar cereale de la Toepfer.... si sa reusesc sa-i mai dau si lapte praf... nu stiu cand, acum sunt noptile mai bune, bea "doar" de 3-4 ori pe noapte si de pe la 11-12 e in pat langa mine. Asta e, pana se marita i-a trece.
Nu avem inca dintisori si stam in fund da nesigur inca...avem in schimb um radius destul de mare sa acaparam jucarii.

O seara buna la toata lumea, si nu in ultimul rand vreau s-o felicit de Damiana, la multi ani si sa cresti mare si frumoasa!

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ce.i cu mana stanga ? ca acum ma duc si i.o leg lui ivan la spate :)))
adica e ceva nasol?

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Roxana, stai linistita, nu este nicio problema daca se foloseste mana stanga! Eu am asa o preferenta pt folosirea mainii drepte, atata tot! Nu-mi pace cand il vad pe sot mancand cu mana stanga, cred ca de aici mi se trage! Fetele, nu dati cu rosii, dar chiar imi displace chestia asta!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Oau, locul 3!!! OMG, sa ma bucur cat pot ca sunt constienta ca nu ramane mult acolo, sunt poze mult mai reusite in concurs. Oricum, e tare nice ca are atat de multe voturi, sarumana mult!!
Am votat si eu, insa nu mi-au ajuns punctele pentru toate pozele care imi plac. M-am autosabotat :))

Andra, ma tem ca se voteaza doar o data si ai scapat, nu se poate vota aceeasi poza de doua ori. E randul tau sa te inscrii la un concurs in care se poate vota zilnic, daca tot ti-ai intrat in mana :D Chiar si eu aveam ceva de facut cand imi beeam ceaiul. Te bagi?

Asteropi, sanatate multa. Mi s-a facut inima mica cand am citit, sper sa treci repede peste hopul asta. Te pup, ai grija de tine!

Dayanara, ia vezi ca poate vin in vizita la tine si uit sa mai plec si imi aduc si toate neamurile
Si nu, nu e nimic daca e stangaci Ivan, in afara de faptul ca e foarte cool! Si eu am crezut ca Jo va fi stangace si eram super incantata, insa.. m-a dezamagit pana la urma.. Bun si dreptace..

Erina, ai cont pe FB si nu esti my friend?! :( Eu am tot pescuit de pe la fete pe una, alta, ins ain ultima vreme nu m-am mai uitat.
Cat despre ce ai citit, pai si normal.. vor ca totul sa fie contorizat, nimic sa nu fie gratis.. si sa contina exact ce vor ei sa contina si sa faca bani cat mai multi, indiferent din ce. Pe de alta parte, nici musetelul ala nu mai e acelasi ca acum cateva zeci de ani.. cand nu era atata poluare.
Si nici toata lumea nu planteaza numai plante de un ceai.. Tocmai vazusem la tv ce sera isi facuse unul cu Marijuana. Mie mi-e groaza cand ma gandesc prea mult la lucrurile astea..

Oana, Damiana, gagici, sper ca ati avut o zi m.i.n.u.n.a.t.a!!

In seara aste e Bonfire Night aici, o seara in care se aprind artificii pana tarziu in noapte, e o traditie de-a lor. Si e frumos.. dar galagios..
Va las, o noapte buna si linistita.
Va multumesc din nou, la toate, fara exceptie pentru tot :)

Mergi la inceput