Abuz...DA sau NU??
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikole/nikole.jpg)
nikole spune:
Fetelor, long story, short:
cam cu o saptamana si un pic in urma, am primit un mesaj de la buna mea prietena, pe skype.
Cum omuletul doarme in camera in care se afla calculatorul, s-a intamplat sa vada el mesajul, innaintea mea.
In dimineata zilei de 16(pe 15 seara am primit mesajul) ma cheama in camera sa citesc , in timpul asta el a mers la dus.
Eu am vazut ca mesajul era selectat, dar nu mi-am dat seama ce si cum, numai pe detectivul nu am eu de gand sa o fac.
Ce a facut dragul de el?
Ptr ca inteles anumite cuvinte(forum, divort, ma rog, a cam inteles el despre ce e vb)insa nu a prins ideea, a selectat textul si l-a tradus.
Apoi a intrat pe DC si a gasit subiectul, a tradus fiecare pagina, si a scos la imprimanta traducereeeeaaa
In fine... pe 16 eu am avut programarea la medic, si el a insistat sa mearga cu mine, nu stiam eu ce ii veni sa ma insoteasca, asa deodata o dorinta brusca de a vb si el cu terapeutul.
Ei, la medic scoate foile...am zis ca lesin, nu alta.
E mult de spus, asa ca scurtez:
medicul a spus ca are nevoie neaparat de terapie, si nu de terapeie de cuplu ci de terapie individuala, independent de statutul civil
Normal ca am discutat si despre ...hmmm, cum sa-i spun..."nevoia "mea de a ma destainui voua...
i-am explicat ce si cum , in fata terapeutului, a inteles el ceva ceva, ca nu a mai comentat.
Oricum, ce m-a socat este faptul ca a recunoscut TOT, isi recunoaste comportamentul, spune tot, nu ascunde nimic, a spus ce face si in fata terapeutului si in fata avocatului, ne-a lasat gura casca, si cu lacrimi in ochi, el spune ca e inspre binele copilului.
Adica:nu vrea sa-i '"scape"' copil din mana, sa imparta droguri in scoala pe la 12 ani(exemplifica frica cu adevarate povesti de viata ale unor cunoscuti de-ai lui), sau sa devina homosexual, sau sa-l gaseasca prin puscarie, etc...niste aberatii, ce mai, drobul de sare e mic, el traieste cu un munte de sare deasupra capului.
Eu incep terapia din ianuarie cu medicul la care am mers, acelasi medic care i-a recomandat si lui terapie...ne-a dat cateva nr de telefon, in caz ca accepta sa se trateze, ptr ca el nu se poate ocupa de amandoi, nu ia cazuri noi.
Am discutat si a spus ca merge la terapie, a sunat chiar, insa el tot ii da cu terapia de cuplu, la el...problema sunt eu, nu comportamentul lui.
Asa ca...el cauta un terapeut de cuplu
revin...tot pe fuga scriu!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ladyJ spune:
Eu ma bucur, asta e o veste buna. Va merge la terapie.Va incerca. Ceea ce este de bun augur.
--------------------------------------------
´´Cel care nu stie si stie ca nu stie, stie mai mult decat cel care nu stie dar nu stie ca nu stie´´
![](images/user_woman.png)
Antoanela23 spune:
Nikole, ce mai faci? Imi pare f rau ca s-a ajuns aici si sper ca vei putea gasi , impreuna cu sotul tau, solutii care sa fie bune atat pentru copii cat si spentru voi, sa aveti o viata calma si frumoasa, asa cum meritati. Ma gandesc ce greu trebuie sa-ti fie sa treci prin toate astea, fiind totusi intr-o tara straina cu si cu putini prieteni (sau deloc) langa tine. Bafta multa in continuare, sper sa vii cu vesti bune cat de curand, te imbratisez,
Anto