Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza

ALex o sa fie bine, poate a fost prea bulversata de vaccin si asta a fost reactia ei. SPer din suflet sa treaca.

Laura, sper ca a ajuns cu bine sotz La cat ne vedem azi in parc?

crystina, of si voi cu enterocolite. sa isi revina.

Mai fetelor de 4mykids mai stiti ceva, de Adinus? VOi fetele din UK.

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza,o pana apare ALEX si ne-o da pe aia buna.Sper ca sunteti bine si nu a fost decat un episod trecator
Acum sa vad ce-mi mai aduc aminte:
TECHILA super pozele cu moacele,tare scumpici,mi-a placut Andrei cum sta el ca barosanu pe canapea,de bucatarie ce sa mai zic ca sigur as sta si eu toata ziua in ea la cum arata
MELY v-am vazut si pe voi,sunteti o familie atat de frumoasa iar baietii tai sunt minunati
UKA e minunata Carina cate stie ,cel mai mult mi-a placut faza cu pufi
SANTO ma bucur ca merge bine kineto si ca esti multumita
CRYSTINA imi pare rau ca si voi ati avut un episod cu enterocolita,sper sa isi revina Ruby si sa pape bine
SUEDE sper ca sotul a ajuns cu bine si s-au inlaturat grijile
IULIAPAPUSA multa sanatate Lutei,off ca si voi numai bolnavioare ati fost
CLODUTE minunate pozele
RALUK esti minunata cat de bine informata esti,oare cand ai timp sa citesti atat?1
LUTO,MONICA,IULIKA va dau cate un
Noi suntem bine,ieri am iesit si noi din casa de la 12:30 pana pe la 4:30, si eu ca si CRISTINA il duc la loc de joaca la care nu se plateste dar ieri am dat si prin Auchan si am dat 5 ron ca sa stea 5 minute asa ca tot carrefour ramane preferatul nostru.Mie atat de drag de el cand il vad cum merge si cat de fericit e,vine dupa noi dar ne anunta ca vine si ca merge singur,in schimb e un mare "bataus" pe cine prinde p-ala altoieste .Am de calcat,asa ca sunt prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
Alex, ce face Zeina, cum a dormit? sper ca bine, va pupacesc! am baut cafeaua, dar merge una si mai tarziu

eu ma baag la o tura de curatenie, duminica avem bairam mare, nepoata-mea Lorycica face 2 ani ; e fata mare, dom'le; abia astept sa va arat cate stie si cate face; sper sa se ia si An drei dupa ea sa faca una-alta, ca dupa mine vad ca nu vrea!

hai va pup si mai vb! sa aveti o zi frumoasa, vad ca soarele a iesit, e rost de voie buna!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Neata fetele,

A ajuns cu bine,multumesc!
Monica nu stiu ce sa zic,ca iar doarme geamantan.Cand a venit tati s-a trezit si nu se mai culca,asa ca azi iar o sa aiba un program atipic de somn.
Vorbim mai tarziu!

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Buna dimi!

Suede, prin ce emotii ati trecut! Bine ca s-a terminat cu bine.

Mada, dar cum de e asa de bataus Iri ca doar nu vede in casa? Legat de asta acum cativa ani eram intr-un magazin si in fata mea la casa era un copilas in carutul de cumparaturi si mi s-a parut ca ma intreaba ceva, ma aplec la el, il intreb ce a spus si ma trezesc ca-mi da o palma. De atunci nu m-am mai apropiat asa de copiii straini.

Crystina, bine macar ca a avut titi. Sanatate multa.
David, desi are 3 ani nu a avut niciun episod, mi-a vomitata de cateva ori dar din cauza giardiei. Am citit intr-un pliant ca pana la 5 ani toti copiii fac cel putin un episod cu diaree si voma.

Alex
, voi cum sunteti?

Liliac, am citit blogul, ma mir cum mai ai timp/nervi sa intri si pe forum. La fel si raluk, nu stiu cand are timp sa citeasca si sa se informeze atat. pt amandoua.

Cu rabdarea cum stati?

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata girlz!
Haideti cu putina veselie, vine weekendul, e superb afara, vom avea ajutor de la tatici & bunici, mese in familie, iesiri in parc, copii papaciosi, seri romantice, iesiri cu prietenii! Vine si Craciunul in curand .. haideti maaa!!

Ne-am inteles, Alex? Haide, impune-ti sa treci si peste asta..o sa fie bine la un moment dat. fetele cochetele!

Nu stiu daca v-am mai spus, dar mie imi plac tare mult maimutele. Ma, da muult de tot ! Le dedic si un filmulet, din desenele de pe Minimax, cu Monkey See, Monkey Do :

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

Va las si eu o aromata cu lapte. La noi e soare, eu sunt libera azi asa ca am zbughit-o afara!

Alex...sper ca Zeina e mai bine! Laura sper ca si tu esti ok, nu te mai chinuie maseaua!

Iulika, Luto, Mada, Raluk !

O zi faina, va pe toate!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Buna dimi!

Mada, dar cum de e asa de bataus Iri ca doar nu vede in casa? Legat de asta acum cativa ani eram intr-un magazin si in fata mea la casa era un copilas in carutul de cumparaturi si mi s-a parut ca ma intreaba ceva, ma aplec la el, il intreb ce a spus si ma trezesc ca-mi da o palma. De atunci nu m-am mai apropiat asa de copiii straini.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)

Nicidecum nu vede in casa asa ceva,noi ii mai facem semn cu mana ca ii dam la fundulet sau peste maini daca mai stinge tv,daca mai umbla la priza,daca mai trage de fata de masa dar rar se intampla si hai ca cu palmele ca cu palmele dar de vazut ca musca careva pe altcineva nici o sansa iar Iri al meu daca il iei de undeva primul lucru se intinde sa te muste.Poate or fi vreo perioada de-a lor cum a fost si trasul de par de care am scapat,acum se bate singurDar in acelasi timp stie si sa iubeasca,se lasa cu capul pe mana,umarul piciorul tau si te strange iar in acelasi timp inchide si ochii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Crystina, imi pare asa rau pentru Ruby .. bine ca a trecut! sanatate multa!
Mada, ma bucur ca ai avut timp sa ne mai spui de Iri; de cand am vazut ultimul filmulet am vrut sa-ti spun ceva dar am uitat. Sper sa nu te superi, dar eu as zice sa nu va mai jucati asa, e amuzanta reactia lui, ca te apara, dar cred ca el chiar sufera ca cineva o supara pe mami. Plus ca incepe si imita ce vede, tu spui ca bate cateodata copiii. E doar parerea mea, sper sa nu te supar, stii ca te iubesc si te admir. Trebuie sa avem mare grija de sentimentele lor.
Laura, vezi mai mami? ma bucur ca totul e bine! sa nu mai treci prin asta!

Am inceput acum o ora mesajul asta..In ritmul asta, pana diseara dau si "trimite"..

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Crystina, imi pare asa rau pentru Ruby .. bine ca a trecut! sanatate multa!
Mada, ma bucur ca ai avut timp sa ne mai spui de Iri; de cand am vazut ultimul filmulet am vrut sa-ti spun ceva dar am uitat. Sper sa nu te superi, dar eu as zice sa nu va mai jucati asa, e amuzanta reactia lui, ca te apara, dar cred ca el chiar sufera ca cineva o supara pe mami. Plus ca incepe si imita ce vede, tu spui ca bate cateodata copiii. E doar parerea mea, sper sa nu te supar, stii ca te iubesc si te admir. Trebuie sa avem mare grija de sentimentele lor.
Laura, vezi mai mami? ma bucur ca totul e bine! sa nu mai treci prin asta!

Am inceput acum o ora mesajul asta..In ritmul asta, pana diseara dau si "trimite"..

Mult pa ! Nihil Sine Deo

Te nu am cum sa ma supar pe tine dar tin sa-ti spun ca era prima oara cand se intampla si asta de la faptul ca l-am pus pe Florin sa ma faca putin pe spate si m- apasat prea tare si am zis auuu si Iri cand m- auzit a venit la el,apoi am repetat odata figura ca sa-l filmam.Cu bataia chiar nu stiu cum sa facem ca noi mereu ii zicem "iubestel Iri iubestel" si el atunci isi pune capul pe persoana respectiva,eu sper sa fie ceva de moment

Mergi la inceput