Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aricelul Monis nu stiu cum ar fi mai bine.. la cate complicatii pot aparea. Sa DD sa fie Iulian foarte sanatos si sa faca doar forma usoara a bolilor copilariei. Ma duc si eu spre ca deja vad literele in ceata.Somn usor ! _ Maria (28.08.2009) ![]() |
Merci

nu stiu ce naiba, dar de un timp numai asta aud pe toate drumurile, despre complicatiile de la bolile astea. Parca mai de mult nu era asa...
Raluk mi-a zis azi un doctor de la infectioase de la Babes ca LM la varsta asta este 0 din punct de vedere al anticorpilor pe care ii furnizeaza
... Ma scurg si eu spre somn.
NB all

Monis
si piticutzul Santiago (02 nov '09)
mamideandrei spune:
o stiti p-aia cu buna seara - la revedere? eu sunt! ![]()
uka, nu ma lasa sa comentez, cica nu-s logata
dar oricum sunteti 

si cum spuneam, va zic si eu noapte buna! ![]()
ANDREI
Fragutza spune:
V-am prins vrajitoarelor!
Mey, inainte de toate, ati intrebat si voi de mine? Ca daca nu, cred ca rupem relatiile! Ce dracu, sunt om de baza aici!
Sa va povestesc..viatza mea s-a transformat intr-o telenovela care pur si simplu nu se mai termina, se adauga noi si noi intrigi, se inmultesc personajele...pe scurt neverending story! Cabd ma asez linistita sa-mi fac exercitiile de relaxare, hop mai apare un episod! Ce sa mai, e Dallas 2 in varianta lacrimogena si cu multe mizerii!
M-am hotarat insa sa inchid televizorul si sa sper ca se termina totul.
In rest, numai de bine! Pisi e ok, a mai slabit mititica un pic dar e ok.
S-a intamplat ceva interesant intre timp? Dar nu certuri and co![]()
Hai, va pup, si asa vorbesc singura!
Pentru puiul tau
madalina84 spune:
Neatza duamnelor,va ofer o
sa incepeti ziua frumos
ALEX imi pare rau ca ati facut febra si sper sa reusiti sa o tineti in frau.Sa sti ca si noi am facut febra la ultimul vaccin,de fapt la vreo 7 zile am avut 3 nopti temperatura de 39.4 fara nici o alta simptoma dar am rezolvat ca si tine cu antitermice
UKA e superba Carina
,la filmulete nu pot sa le vad,aud dar nu vad nu stiu ce naibi are picasa
Super tari bancurile,ce imi place atmosfera
MANGA drum bun si sa ne citim cu bine
Noi ieri am stat mai mult in casa,am iesit putin afara iar Iri nu mai vrea sub nici o forma sa fie tinut,singur domne singur ca doar e baiat mare![]()
Azi ies din casa prin Auchan sa-mi fac cumparaturi pentru un tiramisu pentru luni,in rest nu fac nimic
Sa aveti o zi frumoasa

RALUCI si noi v-am votat
happy_uka spune:
Good saturday!
Fram, sa stii ca am intrebat toti oamenii de pe strada si din parc de tine, da nimeni nu stia nimic.. Bine ca ai aparut, ca dadeam la ziar!
Cu Dallasu, e de bine, n-ai vazut ca Bobby - the good guy adica- invinge si se alege si cu banetu (Ewing Oil
)..Asa va fi si la tine! Pup cele mai frumoase pisici! 
Mada, pupam Irinelu umblaretu'
..acum stim si noi cum se face treaba ! Si zici ca faci prajitura?
pup gospodina frumoasa !
Azi avem o aniversare in frumoasa familie, vom sta pe afara, pe malul lacului la un spritz - copiii-, la fixat vitamina D, noi, adultii ![]()
Asa ca..ne gasiti acolo!
Pup toata suflarea dovleceasca fix pe veselie ![]()
Mult pa !
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui happy_uka Pup toata suflarea dovleceasca fix pe veselie |
ha ha ha....ma provoci ....
Veselia mea sau a lu' davidosu?
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
happy_uka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
ha ha ha....ma provoci .... Veselia mea sau a lu' davidosu? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
tu nu esti suflare dovleceasca, da? esti apartinator! deci...
Mult pa !
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
tu nu esti suflare dovleceasca, da? esti apartinator! deci... Mult pa ! Nihil Sine Deo |
te contrazic
De ce sa nu am si eu veselie? De ce ? Tii mortis sa imi retezi aripile mereu, sa-mi calci in picioare visele ....
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
liliac1 spune:
| citat din mesajul lui happy_uka Cu Dallasu, e de bine, n-ai vazut ca Bobby - the good guy adica- invinge si se alege si cu banetu (Ewing Oil ![]() Mult pa ! Nihil Sine Deo |
Phoooaaaaa, stiam eu ca tu ma vei scoate din ceara forever!!! Deci, n-am stiut niciodata cum se termina telenoveaua asta...si mi-a fost si tare jena sa intreb pe cineva. Toata tineretea mi-am irosit-o frangandu-mi mainile si rozandu-ma curiozitatea.
Deci, asa ceva...doar intr-o mie de ani mi se poate intampla.
In alta ordine de idei..am iesit si noi la plimbarica, ne-am intors sa bagam la matz cateceva si..o zbughim din nou.
Pupam si noi pisicile aristocrate.
Si....sa stiti ca si noi posedam veselie. Pai se poate sa nu??
P.S. Voi stiti ca in istoria omenirii sa se fi incrucisat vreodata omu' cu crocodilu'?? Eu am sentimentul ca avem ceva de genul asta in arborele genealogic. Radu meu sta cu sanu-n gura si se rostogoleste k krocodilul cu prada.
P.S.2. Ispeshali for suede, www.povesticutalc.ro/povesti-Ratusca-si-carligul.html" target="_blank">povestea cu pricina. Dar eu sunt sigura ca o stiai

Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
happy_uka spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lutoniana
te contrazic De ce sa nu am si eu veselie? De ce ? Tii mortis sa imi retezi aripile mereu, sa-mi calci in picioare visele .... Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Eu cred ca nu te mai atrag ..
Ce vrei sa fac ? Sa ma dau cu mov la ochi? sa-mi fac parul valvoi sau coc? Mereu ma contrazici, ma umilesti...cand ai fost in tara, am crezut ca avem ceva frumos
..sau doar m-ai folosit?Plec..
..iau primul tren
...Mult pa !
Nihil Sine Deo

ca deja vad literele in ceata.