Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
bamboletta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Bamboleta, a facut Antonia 4 anisori!!! La multi ani cu intarziere, sa creasca mare, sanatoasa si cuminte! Am vazut pozele de la petrecere, ai o familie tare frumoasa si tu arati minunat!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
multumim de urari

am domnisoara mare

nu stiu cand au trecut 4 aniam avut un weekend plin...botezul nepotelului de 2 luni...ziua Antoniei
...acum ne pregatim pt botezul lui David pe 11 noiembrie 
va
ies afara cu copii
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aelita spune:
La multe lunite celor 3 printese nascute in aceeasi zi , Sara Maria ,Bianca Maria ,Sara Elena!!!
si cu nume comun,doua cate doua![]()
tina,spune-mi ce vroiai modificat in lista !
bamboletta spune:
uitasem 
![]()
La multe lunite Bianca Maria,Sara Maria,Sara Elena
multumim de comentarii la poze 
fug
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
crispro spune:
Al meu doarme - repriza a treia... Pana la urma in patut a dormit bine, o ora jumate... M-am pus si eu in pat, dar nu reuseam sa adorm. Peste zi is si io ca Rodi, tare greu adorm...
La noi e un vant de numa,asa ca azi nu iesim... sau cel putin nu acum...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bamboletta
multumim de urari ![]() am domnisoara mare ![]() ![]() nu stiu cand au trecut 4 aniam avut un weekend plin...botezul nepotelului de 2 luni...ziua Antoniei ...acum ne pregatim pt botezul lui David pe 11 noiembrie ![]() va ies afara cu copii Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
LA MULTI ANISORI SANATOSI SI FERICITI PT DOMNISORICA ANTONIA! SA CREASCA MARE SI SA VA BUCURE INIMILE!

asa e, timpul zboara...in curand face si Eric 3 ani...cand au trecut???

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
baby78 spune:
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA PENTRU ARBATORITELE ZILEI:

SARA MARIA

BIANCA MARIA

SARA ELENA

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
| citat din mesajul lui crispro Rodi, ce i-ai dat Isei pana la urma: suculet sau laptic? |
laptic de la titi, ca apoi am iesit in oras si habar n-aveam daca va avea vreo reactie. acum ne-am intors plangand in carucior pe ultima suta de metri, o luase foamea...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bumblebee spune:
Bambo,
printesei!
Danuta, felicitari pt casa noua
Baby, tu ce mai zici?
Puiutz, ce-ti mai face puiutul?
Mai avem absente de pus, dar sunt sigura ca bbii solicita la maxim.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
baby78 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Bambo, printesei!Baby, tu ce mai zici? Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 3 |

He he..noi am fost la munte 4 zile si tare bine a fost...Am carat toata casa cu noi ...inclusiv pompa de san....dar nu am avut nevoie de ea...Bebe a fost cuminte...a dormit mult...si am avut mese la 2-3 ore..Mi-a fost teama de aceasta iesire mai ales ca e puturos la supt si am crezut ca imi scade productia...Dar a fost ok si a avut o pofta mare de mancare caci simteam cum goleste sanii. Acum am revenit acasa ..la pompa mea draga...de care mi s-a acrit..dar acasa nu ii pot face program la 2-3 ore ca nu il pot plimba atat cu caruciorul...Acolo..una doua il puneam in carucior si adormea instantaneu..Aici ..caruciorul il am la masina asa ca...exclus plimbatul in casa
Maine mergem la doctor la controlul de 3 luni si abea astept sa vad cat s-a ingrasat
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
ilinca79 spune:
| citat din mesajul lui aelita Salutare mamici si delfinasi dragi, La multe lunite celor 3 printese nascute in aceeasi zi , Sara Maria ,Bianca Maria ,Sara Elena!!! si cu nume comun,doua cate doua [ |
La multi ani si din partea noastra, delfinaselor sarbatorite astazi!

Multumim frumos pentru aprecieri!
Noi acuma ne-am intors de afara. A fost o vreme minunata. Mie nu mi-a placuta pana anul asta niciodata toamna, dar acuma poate o apreciez altfel pentru ca si am timp sa ma bucur de ea.Eladea, chiar ca nu stam asa departe unele de altele, am putea sa programam o intalnire afara cu delfinasii intr-o zi. Eu ma deplasez oriunde ziceti voi. Tare nasol cu crizele de fiere, nici nu-mi pot imagina ce groaznic poate fi, da de iti gaseste homeopata un tratament bun cat de curand
Sa folositi sanatosi noua masinuta!victo, ce cumintel era Stefan. A tinut mult programul lui de somn de 9 ore? Multumim de explicatiile cu privire la "carpa" Deja am luat-o in folosinta si noi
Eu ma mir ca multi delfinasi care dormeau bine, si-au stricat acum programul, si nu-mi explic de ce. Mai nou Victor adoarme pe la 8 seara, si l-am trezit in cateva seri sa pape pe la 11:30, cu speranta ca poate doarme toata noaptea. Nici vorba insa, fie ca-l trezesc sau nu sa pape, el tot da trezirea pe la 1:30.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)