Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

btz-ule draga mea, of, iar probleme??? si eu zic sa-l duci si la alt medic sa-l vada, totusi...si mai bine la o clinica privata daca exista la voi, decat in spitalul ala infect... sanatate multa lui Paul...

iuliana, uf, nu stiu ce sa zic despre pb voastra...nu ne-am confruntat cu asa ceva...sanatate va doresc si voua...sper sa rezolvati cumva pb...

diana, uauuuu ce sperietura...stiu ce inseamna sa-ti cada copilul...si stiu ce inseamna sa dea cu capul de gresie si parchet....momente f nasoale, pe care nu le doresc nimanui... bine ca s-a teminat totul cu bine...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

fetelor fata mea iar nu a facut kk de 3 zile. asta e a 4 si i-am pus 1/4 supozitor dar nu a facut nimic decat eliminat gazute si plans ca nu poate sa faca probabil. oare ii mai pot pune inca un sfert ?

Mami de Andra Maria 02.08.2010

da, poti,...nu e nici o pb......oricum il elimina cu tot cu kk, ca nu apuca sa se topeasca...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

bratafel - noi am facut ecografie de sold la Pedilife la dr Botez, am inteles ca e foarte bun (e si bun chirurg). Si am si mers pe mana lui cand ii supura buricul. A zis sa nu mai dam cu nimic (spirt, baneocin) 1-2 saptamani ca se va vindeca singur si asa a fost.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

merci pentru raspuns! am sa imi fac o programare pe sapt viitoare.
a-ti avut si voi probleme cu soldul?

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

bratafel - noi am facut ecografie de sold la Pedilife la dr Botez, am inteles ca e foarte bun (e si bun chirurg). Si am si mers pe mana lui cand ii supura buricul. A zis sa nu mai dam cu nimic (spirt, baneocin) 1-2 saptamani ca se va vindeca singur si asa a fost.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

merci pentru raspuns! am sa imi fac o programare pe sapt viitoare.
a-ti avut si voi probleme cu soldul?

Nu am avut probleme, doar un control de rutina, fiindca probabilitatea sa faca displazie era mare (pt ca a avut prezentatie pelvina, e de sex feminin si e primul copil).
Pretul unei eco e 120 ron acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

cine a mai avut probleme cu soldul la bebei? parca am citit mai demult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bratafel, noi am avut o problemuta mica, dar era deja rezolvata cand am ajuns la control, noroc de pozitia "cracanel" in pampers, asta ne-a zis nenea doftoru'. Si Victor a fost pelvin pana la capat, cu fundul la iesire

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

cine a mai avut probleme cu soldul la bebei? parca am citit mai demult.

noi am avut inca de la nastere(si a fost cu capu la iesire dar degeaba :d) dar timp de o luna i-am pus deasupra pampersului un scutec de finet si sia revenit.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Fetelor, era sa imi omor copilul in seara asta.

Am vrut sa ii dau ibuprofen baby, preventiv sa nu faca temperatura la noapte - asa mi-a spus pediatra. I-am dat putin, parea ca ar fi ok, ca o stiu fitoasa la gusturi. Cand am incercat sa ii dau un pic mai mult din doza, a inceput sa se agite, semn ca ii displace gustul, apoi din ce in ce mai rau, refuza sa inghita si sa respire, s-a umplut de bale - rau de tot, ii curgeau efectiv din gura ca la robinet. Se facuse rosie ca racul si nu respira. Am tinut-o cu capul in jos, am strans-o putin de piept (am crezut ca intrase pe partea cealalta). Nu reuseam sa o fac sa planga, parca era blocata. Nimic! Intr-un final a inceput sa respire, dar balea rau in continuare. Cu greu a revenit la normal.

Intrebarea mea este: ce ma fac eu cu ea daca nu pot sa ii dau oral nimic? Nu accepta nici o aroma. Deci clar nu pot Ibuprofen, Panadol, nimic cu arome. Am supozitoare pentru febra, dar ce o sa ma fac cand va fi nevoie sa ii dau pentru raceala?
Cum sa o fac sa accepte medicamentele astea cu arome?

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adriana, poate cand vei incepe diversificarea o sa incepe sa accepte si alte gusturi...inca nu i-ai dat nimic altceva in afara de laptic?
Eu i-am mai pus lui Raul pe buze mar si portocala si i-au placut ca si-a scos limbuta si se lingea pe buze
M-am tampit de cap. Am adormit copilul si stateam si cautam pe net poezia lui Cosbuc, El Zorab. Nu am mai citit o poezie de 10 ani, cred
Noapte linistita tuturor.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

off, adriana incearca sa vorbesti cu pediatrul sa vezi ce iti recomanda. poate sunt si fara arome pentru cei care nu au voie zahar, nu stiu, zic si eu...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput