Adrian Paunescu - grav bolnav
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Adrian_Paunescu-_-Sper_ca_sentinta_nu_e_definitiva_0_285572006.html
Iubitori ai Cenaclului Flacara, Romani, dar mai ales OAMENI - sa ne rugam pentru el!
Raspunsuri
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmaw un mare patriot si un mare scriitor are poezii care te cutremura! |
Un mare comunist si un mare slugau al "conducatorului iubit". Haideti sa nu bagam gunoiul sub pres. Ii doresc omului Adrian Paunescu sanatate, dar chiar nu e cazul sa ii ridicam acum statuie de mare scriitor si mare patriot.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
magdalena67 spune:
nu te supara Laura, dar vazand cum gandesti si cum probabil gandesc multi tineri ca tine, stau si ma gandesc ca ne meritam aceasta soarta de 2 lei. Se pare ca nu stim sa ne recunoastem valorile, putine din pacate in ultima perioada.
Sa-i ajute Dumnezeu sa aiba un drum lin de acum incolo.
Laura25 spune:
Magdalena, te rog sa imi explici, ca poate nu stiu, nu am citit, nu pricep... cu ce este Adrian Paunescu "valoare, una din putinele din ultima perioada"?
De acord ca "Cenaclul Flacara " a fost la vremea ei o miscare culturala importanta. Dar Paunescu nu era singur in actiunea aia si nu ii scuza cu nimic osanalele asuse regimului comunist. Daca "valoare" inseamna a scrie poezii marete conducatorului iubit ok, eu nu stiu sa apreciez valorile.
miriama spune:
Fetelor, nu va suparati, n-am deschis acest topic pentru polemici politice.
In vremurile in care se ridicau osanale "conducatorului iubit" toti faceam asta, de la soimi ai patriei la pensionari.
Haideti sa vedem ca este totusi un om ca noi toti care se afla in impas si poate o rugaciune din partea noastra i-ar alina putin suferinta.
Daca nu e posibil, rog inchideti subiectul.
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
Laura25 spune:
miriama, pt ca vrei sa fie doar un subiect de rugaciune si suport pt Adrian Paunescu, l-am mutat la acesta sectiune.
Sanatate ii doresc si eu.
marius spune:
Atunci cand in Romania totul era doar Ceausescu - cenaclul Flacara a adus pe langa Ceausescu (nici nu se putea in acea vreme altfel) - mii de tineri de la 6 la 36 de ani unde sa cante si Ruga pentru parinti si Odata am ucis o vrabie si Totusi iubirea in egala masura cu Treceti batalioane romane Carpatii. Atata vreme cat atunci in mizeria culturala cvasipotenta si omniprezenta au existat rasete si lacrimi si o egalitate naturala intre generatii sau nationalitati (a se vedea - as a szep) nu pot decat sa-mi ridic palaria pentru promotorii acestor miscari culturale de anvergura.
Personal am auzit stirea cu amaraciune.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
miriama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Atunci cand in Romania totul era doar Ceausescu - cenaclul Flacara a adus pe langa Ceausescu (nici nu se putea in acea vreme altfel) - mii de tineri de la 6 la 36 de ani unde sa cante si Ruga pentru parinti si Odata am ucis o vrabie si Totusi iubirea in egala masura cu Treceti batalioane romane Carpatii. Atata vreme cat atunci in mizeria culturala cvasipotenta si omniprezenta au existat rasete si lacrimi si o egalitate naturala intre generatii sau nationalitati (a se vedea - as a szep) nu pot decat sa-mi ridic palaria pentru promotorii acestor miscari culturale de anvergura. Personal am auzit stirea cu amaraciune. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=19" target="_blank">Daca ma votati (mar-2) donez premiul oricare ar fi acelal pentru acest caz Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius,
denizel spune:
Stia el Paunescu ceva meserie ;).
I-a lasat pe cei puternici (cei care la o adica puteau fi periculosi pt, regim) sa lalaie niste kitschiosenii lacrimogene ca Ruga pentru parinti si Vrabia ucisa si, desigur, trebuie ridicat in slavi pentru asta...
Cand eram in tabara la Costinesti am fost si eu la un mare Cenaclu dintr-asta.
M-am speriat!
Paunescu dictatoria pe-acolo intr-un mare stil...
La un moment dat a ordonat ca toata lumea sa se aseze pe jos.
Ramasese o fata care doar se aplecase.
Nu putea sa stea cu fundul pe jos fiindca era o balta (tocmai plouase).
Paunescu a inceput sa urle la ea, se facuse o liniste mormantala (deh, admiratorii poetului asteptau cu sufletul la gura sa vaza ce face idolul), fata a zis ca nu se poate aseza cu fundul in balta, iar Poetul a obligat=o, urland, sa se aseze. Bleacs!!
www.google.ro/imgres?imgurl=http://fc01.deviantart.com/fs5/i/2004/272/c/e/Very_little_duck_by_haeresis.jpg&imgrefurl=http://www.myspace.com/prominent2k7&usg=Fi4RZ8IXMPCJNI6wZEISUK7izqo=&h=520&w=721&sz=180&hl=ro&start=31&sig2=Ex9ZVx452y43itliZsDtrw&zoom=1&tbnid=FB7QqFp8yxtU0M:&tbnh=153&tbnw=202&ei=UEzSTLnIOZHQjAfbt7SMDg&prev=/images%3Fq%3Dlittle%2Bduck%26um%3D1%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:ro:official%26biw%3D1264%26bih%3D657%26tbs%3Disch:10%2C809&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=340&vpy=202&dur=200&hovh=160&hovw=221&tx=141&ty=114&oei=SEzSTPf-IJKGswa5jd3_Cw&esq=4&page=2&ndsp=18&ved=1t:429,r:13,s:31&biw=1264&bih=657" target="_blank">Before.www.google.ro/imgres?imgurl=http://farm3.static.flickr.com/2133/1570343649_4b67300ef4.jpg&imgrefurl=http://www.flickriver.com/groups/yellowrubberduck/pool/interesting/&usg=l2KINXiGisIERaER_MF-MuPdWAE=&h=500&w=265&sz=52&hl=ro&start=64&sig2=Pvtu3eh_XIeK7E7rZOYJVg&zoom=1&tbnid=KeRrPp1F_XAj7M:&tbnh=170&tbnw=107&ei=rVbSTL6KIoXDswaW8vWGDQ&prev=/images%3Fq%3Ddead%2Bduck%26um%3D1%26hl%3Dro%26client%3Dfirefox-a%26sa%3DN%26rls%3Dorg.mozilla:ro:official%26biw%3D1264%26bih%3D657%26tbs%3Disch:10%2C1627&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=978&vpy=234&dur=106&hovh=309&hovw=163&tx=86&ty=115&oei=KlbSTO7dCYXLswb_4uT_Cw&esq=2&page=4&ndsp=18&ved=1t:429,r:10,s:64&biw=1264&bih=657" target="_blank">After.
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Androix spune:
Mai ramane sa spuneti ca a luptat impotriva regimului si a fost persecutat politic. Cum era aia cu carmaciul?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!