Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)
Raspunsuri - Pagina 25
raluci_b spune:
Va pup apasat,
Pt ca inainte sa-l am pe Remus stateam aici cu voi, vin acum cu cinsteala, baiatul meu azi a facut 1 AN, va cinstesc cu ce vreti voi doar sa iesiti din butoi 

asa ca nu va pierdeti speranta 
LA MULTI ANI sarbatoritilor de nume 
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
gabyv spune:

fetelor care isi serbeaza azi ziua 

si multumesc si eu pt urari ![]()
andra bravo pt prolactina
bravo fetele pt HSG - poate veniti cu vesti bune in curand
bella distractie placuta si poate vii cu un samburel mic
va pup 
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Bella s-o crezi tu, la Bebelu s-a prins in Z7. Deci - Sa nu fiti cuminti! http://lt1f.lilypie.com/c7qKp2.png Doamne te rugam da-ne si noua un sanatos! |
aoleu...pai noi nu cred ca facem niciodata dragoste in z 7....ca stiti voi pana nu imi trece de tot de tot(si aici ma refer cand nu mai e nici o culoare nici rosu nici maro) abia atunci ne punem pe treaba. deci clar il iau pe al meu mai rpd
se pare totusi ca am o veste bunicica pt mine...plecam cu masinile pana la urma si e posibil ca dum noapte sau luni sa j in tara, si daca aj dum la fix luni sunt la dr, daca aj luni marti sunt la dr...ca ma incadrez perfect
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
cixinica spune:
katy
prezent si la multi ani
raluci sa iti traiasca baiatul si sa va bucurati de el
belladistractie placuta si sa vina bb cat mai repede 
mihahegarty la multi ani 

multi
la toate fetele
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cixinica raluci sa iti traiasca baiatul si sa va bucurati de el [ |

un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
ingeras2007 spune:
Capitol nou
Raluci sa-ti traiasca feciorul
La multi ani celor care isi sarbatoresc onomastica!!!
Bafta celor care se pregatesc de HSG!
Un pupic mare celor cu Z1!
Pupici tuturor!!!

Cosmi

sanatos!