Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
hai ca am intrat sa dau de baut ca a facut fata mea 3 anisori!!!!!
ukume
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
luiza77 spune:
Buna seara fetelor, ce liniste a fost astazi pe aici....eu sunt bine, maine imi iau rezultatele la analize si marti sunt programata la endocrinolog sa vedem ce zice si el , eu am hipotiroidie de 5 ani si mi-a spus doctorul cum raman insarcinata sa vin la el cu analiza TSH-ului sa vedem cat eutirox mai iau, la fel sau schimba doza, in rest cred ca pe 18 noiembrie mergem din nou la medic cu analizele si sa il vad din nou pe bebe, zilele trecute nu m-am simtit prea bine, am avut ameteli si stari super nasoale, am constat ca de la Arefam, asa ca am sunat medicul si mi-a spus sa nu-l mai iau....acum sunt bine numai ca se pare ca raceala iar se instaleaza , si vremea la noi este foarte calduroasa, de 3 zile numai temperaturi de 24 de grade....Va pupacesc pe toate si un inceput de saptamana minunat si spor la testari....

8+
AlinaBu spune:
Fetelor nu v-am mai citit
imi cer scuze
.
Am intrat doar sa urez la multi ani
, sanatate si bebei cat mai curand posibil si nu in ultimul rand ce imi doresc eu mie va doresc si voua, tuturor fetelor ce poarta numele de Mihaela/Gabriela + derivatele si nu numai ! 

Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta pe aici. Felicitari lisssa_ana!!!
sarcina usoara si bebe la termen.
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
AlinaBu spune:
Anca la multi ani printesei tale sa se faca mare, frumoasa si sa iti aduca numai bucuri (placute bineinteles).
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
nerama spune:
anca
LA MULTI ANI pentru printesa ta, sa creasca mare, sanatoasa si sa aibe noroc in viata 
LA MULTI ANI pentru maine la toate Mihaelele si Gabrielele, multa sanatate si sa va dea DD tot ce va doriti 
va pup pe toate cu drag

MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
bellasamoyed spune:
fetele...
acum am aj si noi ac
am colindat toata ziua, frumusica zi
siii am mai prmit o veste...marti seara placam la viena.
e foarte buna vestea da mai e si o parte nasoala eu luni pe 15 trb sa fac hsg oare are ceva daca o fac marti dupaamiazacand venim sau miercuri dim? asta ar insemna z11 sau z 12?
o sa il sunt pe al meu dr maine sa vad ce imi zice.... sper din tot sufletul sa se poata ca daca nu e de cacao ca am mai pierdut o luna
LA MULTI ANI si din partea mea pt toate sarbatoriltele de maine!sa fiti sanatoase si sa va de-a Dumnezeu bebelusul mult dorit cat mai repede
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
ancadragoman spune:
eu stiu ca hsg se face pana in z10
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
nerama spune:
bella si eu stiu ca HSG se face pana in z10 max 11 si asta in caz ca ai ovulatii putin mai tarzii... vb cu doctorul si vezi ce iti zice... daca tu de obicei ovulezi mai tarziu poate vei putea face cand te intorci... succes si dupa HSG sa vii cu vestea cea mare ||
va pup pe toate
ma duc la nani
noapte buna
MERGEM INAINTE PANA VOM REUSI
http://www.fertilityfriend.com/home/nerama
bellasamoyed spune:
offff sper din suflet sa se poata si cand ma intorc...marti as fi z11
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul