Aspirante optimiste!Felicitari lisssa_ana!!!(603)
Raspunsuri - Pagina 12
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ bella dragoste bifat (ca sunt la cm ce sa fac, cat poate sa influenteze 3 guri de cafea? de-acuma ce sa mai fac, asta eSFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
hehehe la fel si eu...ma duc cu ochii inchisi la expresor
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui andr@ bella da, e un gest frumos din partea referitor la bbeii orfani; sa-ti ajute dd annere vreau si eu la nunta; offf nici nu mai stiu cand am fost la ultima distractie cix tin pumnii sa iasa bine analizele ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
multumesc, sper din suflet sa reusesc
ca tot vb de distractie si eu am un weekend detul de full
diseara o zi de nastere, maine pe la bunicamea ca ne-a luat la 3 pazeste ca nu mai trecem pe la ea
aspiranta la bebik
andr@ spune:
alexa, annere am incurcat borcanele
sorry; si da alexa, merggggg (fictiv), asa mai scap si eu de monotonia asta de serv-casa, casa-serv 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
andr@ spune:
ohhhhhhho bella tu petreci nu gluma, si sotului ce cadou ii faci?![]()
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui andr@ ohhhhhhho bella tu petreci nu gluma, si sotului ce cadou ii faci? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC |
aaaa cred ca nimic :)))
aspiranta la bebik
bellasamoyed spune:
la noi mai mult sotul este cu cadourile...recunosc ca sunt o rasfatata.
eu i-am luat de ziua lui de nastere un ceas destul de piper acum nu prea am ce sa ii iau ca parfumuri are o duzina, haine nu e cazul asa ca...mai bine daca nu vin uratii ii pregatesc ceva romantic cu o sampanie si o tinuta mai sexy.
el prefera asa decat cadouri, plus ca de fiecare data cand ii cumpar ceva ma "cearta" ca imi cheltui banii(si cu ceasul cand a aflat cat am dat pe el ma certat un pic). la noi in fam banii mei sunt ai mei banii lui sunt ai nostrii
..asa a stabilit al meu sot...pot eu sa il contrazic?![]()
aspiranta la bebik
didi32 spune:
Of fetelor, sper sa fiti un pic mai vesele azi 

Walkiria draga, la noi FIV e ultima varianta, asa ca n-aveam de ales si varsta nu-mi permite sa mai astept. Si in plus m-am saturat, pt ca si eu fac de 2 ani cam ce faceti voi acum, dr., monitorizari, analize, operatii, am cheltuit o gramada de bani.
Acum sa vedem si cu FIV-ul, am facut niste analize si le-am trimis la dr, asteptam raspuns ca nu sunt toate bune.
Va 

pe toate si va urez o zi cat mai senina!
imi va aduce cel mai frumos cadou!!!
Katy82 spune:
Buna fetele!
Si eu merg maine la un botez
.
Bella ce sot!!! Bravo lui. La noi nu prea merge pt ca avem rata f. mare la casa asa ca orice ban e binevenit, desi eu castig f. putin.
Va pup pe toate.
Doamne te rugam da-ne si noua un
sanatos!

ce sa fac, cat poate sa influenteze 3 guri de cafea? de-acuma ce sa mai fac, asta e

.Iti tinem pumni.