Avem castigatorii la Clipe de Vara!!!!
Raspunsuri - Pagina 11

adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic referitor la Cersitul de voturi, tin neaparat sa atrag atentia asupra modului de exprimare; pentru asta am sa citez mai jos mesajul pe care l-am trimis prin privat unor membri dc si de la care oricum n-am primit nici un "ajutor" "te invit sa vizionezi pozele clipelor de vara si daca printre preferinte se afla ale noastre mie nu-mi suna nicidecum a cersit! iar regulamentul nu specifica interzicerea mesajelor private, chiar daca ele se refera la concursuri! "multumesc" tot aici si celor care au fost atat de draguti incat sa-mi declare mesajele spam-uri! |
sunt deacord cu tine, nimeni nu a impus nimanui sa voteze, nimeni nu a cersit, pana la urma suntem intre prieteni pe acest forum si e normal sa ne ajutam

Lara spune:
citat din mesajul lui Anda08 Felicitari castigatorilor! ![]() ![]() ![]() Rugam si apreciem confirmarea primirii premiilor ! ![]() O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin) |
Tocmai am aflat ca un superb, slim, petit, Sony Vayo silver a ajuns la parintii mei. Se bucurau ca niste copii in dimineata de Craciun. Multumesc din suflet pentru asta

Va urez tuturor sa aveti parte de cele mai frumoase si de neuitat sarbatori!
Sa pastrati in suflete, oriunde ati fi, traditiile si bucuria adevarata a sarbatorii de Craciun, iar anul care vine sa va fie unul bun si plin de clipe frumoase!

XIO spune:
citat din mesajul lui marius Cand va sosi veti stii. ![]() Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius, cui vei dona premiul?

***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

marius spune:
Nu premiul in sine ci contravaloarea lui. Deocamdata imi trebuie cumparator.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa

dana n. spune:
Buna ziua!
Astazi camera de filmat a ajuns la parintii mei acasa...sambata va ajunge aici.
Multumesc si Sony
Dana, mami fericita de