Avem castigatorii la Clipe de Vara!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
adrisimo28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alic referitor la Cersitul de voturi, tin neaparat sa atrag atentia asupra modului de exprimare; pentru asta am sa citez mai jos mesajul pe care l-am trimis prin privat unor membri dc si de la care oricum n-am primit nici un "ajutor" "te invit sa vizionezi pozele clipelor de vara si daca printre preferinte se afla ale noastre mie nu-mi suna nicidecum a cersit! iar regulamentul nu specifica interzicerea mesajelor private, chiar daca ele se refera la concursuri! "multumesc" tot aici si celor care au fost atat de draguti incat sa-mi declare mesajele spam-uri! |
sunt deacord cu tine, nimeni nu a impus nimanui sa voteze, nimeni nu a cersit, pana la urma suntem intre prieteni pe acest forum si e normal sa ne ajutam
Lara spune:
citat din mesajul lui Anda08 Felicitari castigatorilor! Rugam si apreciem confirmarea primirii premiilor ! O zi buna in continuare! - A day without laughter is a day wasted (Charlie Chaplin) |
Tocmai am aflat ca un superb, slim, petit, Sony Vayo silver a ajuns la parintii mei. Se bucurau ca niste copii in dimineata de Craciun. Multumesc din suflet pentru asta
si SONY, mi-ati facut o mare bucurie, multumesc
Va urez tuturor sa aveti parte de cele mai frumoase si de neuitat sarbatori!
Sa pastrati in suflete, oriunde ati fi, traditiile si bucuria adevarata a sarbatorii de Craciun, iar anul care vine sa va fie unul bun si plin de clipe frumoase!
XIO spune:
citat din mesajul lui marius Cand va sosi veti stii. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius, cui vei dona premiul?
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
marius spune:
Nu premiul in sine ci contravaloarea lui. Deocamdata imi trebuie cumparator.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
dana n. spune:
Buna ziua!
Astazi camera de filmat a ajuns la parintii mei acasa...sambata va ajunge aici.
Multumesc si Sony
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)