Hainute de la Aramis + impresii despre produse

Raspunsuri - Pagina 48

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Moni multumesc mult . Astept un semn, sper sa fie pe stoc toate hainutele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ce bine! Le astept cu nerabdare.

Multumim Moni

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza2 spune:

da, sigur, raman pentru saptamana viitoare, le incercam si noi ptr prima data la recomandarea Ancai, prietena noastra, asa ca sa stii ca suntem oamnei serioasi1 Te pupam si iti multumim! Ne dai un semn daca iti mai trebuie ceva despre noi (adica eu+gemenii mei de 5 ani ,Teodora si Catalin)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In dupa masa aceasta am primit coletul. Inca nu am apucat sa ma uit peste el, dar o voi face sambata, fac si un calcul, trimit pm si luni incerc sa pun coletele la posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

uraaaaa...asteptam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cand ajungem la 50 de pagini fac subiect nou, da? :P

Eu prin mai daca mai dau o comanda... Sa mai strang si bani...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Au ajuns toate produsele, mai putin cel de 5 ani pt Andreea_mg. Asta ca sa stati linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Am mai luat si noi hainute.Pot sa va mai scriu pareri.
Ca reper:baietelul meu are 14 luni,80 cm si aproape 10 kg.Nu e gras.E slabutz si inalt.
Hainutele nannette vin exact ca pe eticheta.Ai luat un produs 12-18 luni,exact atat iti vine.De la 12 la 18 luni.Nu mai mult.
Carter's,Baby B'gosh:compleu body cu pantalon:cele de 6 luni (scrie pe ele ca vin pana la 7.5 kg) ii vin si acum.
Cele de 9 luni (pana la 9.3kg) ii sunt putin mari acum.
Cele de 12 luni (vin pana 11.5 kg parca) ii sunt imense.Iii vor veni bine iarna viitoare cred.
Ohm& Emmy compleu cu camasa,bluza ,pantalon 12 luni ii vor veni la 24 luni.
Treningurile de la ei:marimea 6-9 luni (bluza,hanorac si pantalon) ii vin putin mari si acum.
Cele cu body marime 6-9 luni:Body merge pana la maxim 11 luni,restul (hanorac/vesta+ pantalon) ii vin bine acum.
Compleurile cu salopeta:Noi avem unul cu salopeta si bluza pentru 12 luni:bluza e mare si acum.Salopeta vine 9-12 luni.La fel se intampla si cu cele 24 luni(a luat cumnata):vin 18-24 luni.Daca a trecut de varsta de pe eticheta nu mai vin.
Ben blugi 9 luni:buni si acum ca lungime.Talia nu e reglabila.Noua ne sunt mari in talie.
Costum vara camasa,tricou,pantalon scurt,sapca:avem pentru 12 luni dar va veni la 24 luni.
Costume vara Benbeno,little home,ben cele 6-9 luni ii vor veni la vara,adica la 18 luni.
Mon caramel body maneca scurta 9 luni colectia noua ii vin putin mari acum.
Helancutele-body 12 luni colectia noua ii vin putin mari.Ca marime sunt aproape la fel ca cele de vara de 9 luni.
Romper Baby inc 9 luni,Mon caramel 6-12 luni ii vin bine acum.
Gymboree body 12-18 luni mare si acum.Ii va veni 18-24,chiar si peste 2 ani cred.
Gemini salopeta + bluza 6-9 luni:bluza mare si acum.Salopeta i-a venit pana la 14 luni.
Laura Ashley compleu raiat,camasa si bluza 12 luni.Bluza mica,pantalonul si camasa putin mari.
Sper sa va fie de folos.
O seara buna.

sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam.
hai Many,hai Raluci
sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Wow, ce vesti bune! Moni, mi-au trimis marimile asa cum am cerut? De abia astept! Sa-mi scrii te rog suma totala, am banii la mine si trimit azi la banca.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna,

Se mai face vreo comanda saptamana aceasta ? As dori sa mai iau si eu cateva produse...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput