Hainute de la Aramis + impresii despre produse

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Selene_Bunny profit ca ai scris si iti multumesc ca ai creat topicul , de info si de initiativa; vroiam sa iti propun daca esti de acord sa editezi primul post din topic si sa adaugi (daca nu se ofera cineva cu mai mult timp liber o sa caut eu cand pot ce s-a scris deja) feed-back-uri de la mamici despre produse/marci/marimi gen "body Gymboree sunt late merg pentru copii dolofani"etc; cred ca ar fi util pentru toata lumea, ce zici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mg spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralina

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mg

Citat:
citat din mesajul lui ralina

Am primit coletul.Multumesc andreea!

Thea,minunea noastra

Ce repede! De sambata pana luni
Te pup!

Surpinzator de repede s-a miscat posta romana.Andreea mai am vreo datorie la tine (transport ,impachetat)?
Eu as mai cumpara nste hainute de vara,dar asta undeva prin martie aprilie,sa vad cat mai creste mandra mea.

Thea,minunea noastra

Ralina nu mai ai nici o datorie, ne-am incadrat perfect

Pt toate fetele care mi-au multumit: cu multa placere, sper ca am putut sa ajut

Mergi la inceput

A... si inca ceva: cand se mai strange o comanda o sa iau si eu o rochita pentru o prietena care a nascut acum o saptamana. Dar nu e urgent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna fetelor si Craciun Fericit!
Eu voi deveni nasa la sfarsitul lui Ianuarie si m-ar interesa sa cumpar si cate ceva de la Aramis. Ce am citit aici despre produse mi se pare ok.
Ideea este ca vreau sa ma mai cuplez cu cineva; eu voi cumpara probabil in jur de 300 de lei, si asa cum ziceati voi e mai bine daca comanda e de minim 500.
Se mai baga cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisica28

Selene_Bunny profit ca ai scris si iti multumesc ca ai creat topicul , de info si de initiativa; vroiam sa iti propun daca esti de acord sa editezi primul post din topic si sa adaugi (daca nu se ofera cineva cu mai mult timp liber o sa caut eu cand pot ce s-a scris deja) feed-back-uri de la mamici despre produse/marci/marimi gen "body Gymboree sunt late merg pentru copii dolofani"etc; cred ca ar fi util pentru toata lumea, ce zici ?

Narcisa, mami de printisor Mihnea Stefan 25.05.2009

Ma ocup. :)

Daca gasesti linkuri utile, poti sa mi le dai pe PM. Eu o sa scriu despre marcile comandate si testate de mine.

Edit: am gasit si posturile cu pareri ale celorlalte fete, le-am pus pe prima pagina.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zilele acestea voi face o comanda la Aramis. Daca vreti 1-2 produse va pot lua in comanda mea. Eu nu sunt din Bucuresti si asta inseamna ca hainitele trebuie sa vi le trimit prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Zilele acestea voi face o comanda la Aramis. Daca vreti 1-2 produse va pot lua in comanda mea. Eu nu sunt din Bucuresti si asta inseamna ca hainitele trebuie sa vi le trimit prin posta.

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria 26 iulie 2009

eu as vrea ceva, sunt din Baia Mare. Eventual, pot sa-ti trimit privat? Doar daca nu te incurc.

Carla & mami

Mergi la inceput

Citat:

Si eu! Tot 1-2 produse, rambursez trimiterea prin posta (in Bucuresti)! Cum procedam?

Mergi la inceput

Citat:

Si eu! Tot 1-2 produse, rambursez trimiterea prin posta (in Bucuresti)! Cum procedam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:

Daca mai e loc, ma bag si eu

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput