nasterea la arcadia - iasi

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanda_baby

Eu una am avut o discutie cu doctorita mea despre epidurala si am avut la concluzia ca o sa-mi faca numai daca nu am sa mai pot eu suporta..in principiu nu as vrea pentru ca mi s-a spus ca amortind muschii nu mai ai acelasi control si nasterea decurge mai greu intarziind momentul expulziei.mentionez ca mie imi este si frica de anestezie si de asta nu as vrea.

salut fetele,
eu la prima nastere nu am facut anestezie. nu pentru ca nu as fi vrut, ci pentru ca am nascut noaptea, iar la Cuza nu sunt anestezisti noaptea.
ma rog ... ce vroiam sa zic este ca durerile mari vin abia inainte de expulzie ... dilatatie 8-9 cm, cand contractiile sunt mai dese si mai puternice. ei .. atunci nu va mai fi dispus nici un anestezist sa monteze cateterul. tot ce am citit pe net, plus discutiile cu doctorita Mihalceanu imi confirma aceasta parere. plus ca, eu nu cred ca as fi dispusa sa las pe cineva sa se joace cu acele prin coloana mea cand eu ma "zvarcolesc" de durere si nu pot sta pe loc ca el sa nimereasca unde trebuie ...
so, parerea mea este ca cele care va ganditi la epidurala sa cereti montarea cateterului mai devreme in timpul travaliului. apoi, in functie de cum rezistati la dureri, puteti cere sau nu introducerea antesteziei.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 18+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Denysa, mie mi-au spus sa vin doar cu lenjeria intima si cosmeticele personale. In rest au ei de toate acolo. Tie nu iti trebuie decat hainele pt bebe la externare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Capitol nou

35 +

Mergi la inceput