hi

hi | Autor: amelisa30

Link direct la acest mesaj

hello

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Asteapta o optiune mai buna pentru el si ii convine ca in relatia cu tine
are parte numai de avantaje fara sa se implice. Nu-ti pierde vremea,
lasa-l si cauta unul care sa te aprecieze,

-- C.

Citat:
citat din mesajul lui amelisa30

Buna- ziua tuturor,

Mai intai de toate , multe bucurii la toata lumea de aici.
Sunt nou venita pe forum si nici macar nu stiu daca postez la locul potrivit insa m-am gandit ca poate cineva de aici va avea timp sa-si expuna parerea.
Locuiesc in strainatate de ceva timp, am deja de cativa ani o afacere a mea , am si o diploma rezonabila in buzunar.Nu sunt nici frumoasa si nici urata iar la cei 33 de ani ai mei am primit multe complimente.
De vreo cateva luni am intalnit un barbat care are un job foarte bun si o cariera promitatoare. Pana aici toate bune si frumoase.
De cateori l-am invitat in orasul meu mi s-a parut firesc sa organizez eu si sa suport eu cheltuielile(nu ma deranjeaza cat de putin), de cate ori am fost invitata la el...nu prea m-a scos in oras ba mai mult am facut eu mici cumparaturi...
In cele cateva luni de cand ne-am cunoscut i-am rezolvat multe dintre problemele sacaitoare...de la incheiat contracte cu furnizorii pentru diferite servicii si mobilat apartamentul pana la reparatul masinii...si nu numai...
Cu toate acestea, nu mi-a trimis niciodata un mesaj clar de multumire sau sa-si fi exprimat in vreun alt mod aprecierea pentru ceea ce fac desi de cate ori il intreb daca prefera sa rezolve el problema(suni tu sau eu?)ma lasa pe mine s-o rezolv;nu ca m-ar deranja, este absolut ok ptr mine insa nu inteleg de ce nu ma intreaba niciodata daca eu am vreo problema, daca ar putea sa ma ajute cu ceva sau de ce la urma urmei nu imi trimite macar un buchet de flori, drept multumire.
Mai mult decat atat el nu are prea multa initiativa sa ne intalnim insa nu refuza niciodata atunci cand ii propun sa petrecem impreuna.I-am facut si vizite surpriza si nu l-a deranjat deloc, casa lui arata asa cum o las...nu cred ca are pe altcineva.
Intrebarea mea(in sfarsit) de ce se comporta atat de bizar?(cand il intreb spune ca e totul ok)
Fac eu prea multe si il sufoc?(el imi cere ajutorul de cele mai multe ori)...De ce nu isi arata recunostinta ? Nu ma iubeste ? Asa o fi el?
Ce de intrebari...Are cineva timp de pierdut?
Multam frumos anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

amelisa stai si evalueaza tot ce inseamna aceasta relatie(inclusiv sentimente despre care nu pomenesti doar lasi sa se inteleaga).unii barbati considera firesc sa rezolve problemele,, altcineva,,daca se poate!deci omul este normal dar greseste ca nu iti multumeste in nici un fel.tu ai 33 ani si cred ca esti destul de matura sa rezolvi o ,,problema,,de cuplu!daca ar fi relatia mea as intreba direct cu multa dragoste,amuzata ,blinda fara nici o urma de repros ex dupa ce rezolvi...x problema?merit si eu o floricica pt asta?si dupa prima reactie vei sti cite flori vei primi de la el(sunt domni care ofera doar ce se maninca(e asta e mincati un tort).trebuie sa te convingi singura de ce nu multumeste.poate este neintarcat inca si gaseste firesc sa faci tu multe si in viitor chiar tot.fii mai deschisa si mai directa,ce poti pierde aflind adevarul?cu atitea misiuni indeplinite cred ca te cere de sotie curind si daca toate celelalte sunt corespunzatoare sufletului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

nu esti mama lui sa-i rezolvi problemele, lasa-l sa fie barbat:-)
daca vrea ceva /mai mult, sa faca un pas sau doi, nu te mai preocupa de starea lui fizica si materiala. Se intalneste foarte des greseala asta, femeile din dorinta de a placea se comporta ca niste mame si dupa ani se minuneaza ca el nu face nimic si asteapta ca ele sa faca totul. Normal, daca l-ai obisnuit asa, asa il ai.
Vrei flori, vrei atentie, vrei romantism, vrei barbat langa tine nu un copil, atunci asteapta si daca este capabil o sa-ti ofere, daca nu inseamna ca nu este ceea ce-ti doresti.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fugi caci nu se schimba!!!! Prietena mea a intalnit un astfel de specimen....ea le facea pe toate,ajunsese scumpa de ea sa-i faca curetenie in toata casa o data pe luna,ba mai mult deh,fata buna....i vizita mama (lui) saptamanal...facut cumparaturi,curetenie...caci el avea job foarte solicitant;ea se comporta ca parte din familie desi nu erau casatoriti si nu locuiau nici impreuna....si anul trecut frumusel...dragul de el i-a spus ca el s-a indragostit subit la 51 de ani de o draguta de 22...si in 3 luni s-a si casatorit cu respectiva;asta dupa ce prietena mea l-a tratat ca pe un copil...timp de 9 ani!Fugea la el cu mancare gatita cel putin o data pe saptamana,si cate si mai cate!Concluzia:nu iti pierde timpul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

desi nu cunosc cazuri asemanatoare pot doar sa-mi dau cu presupusul, dar tind, totusi, sa-i dau dreptate deliei! ai grija amelisa sa nu patesti acelasi lucru ca prietena deliei!!!
mie nu imi miroase deloc a bine toata povestea asta. sincer eu nu as suporta un asemenea barbat langa mine si nici nu as putea sa fac astfel de lucruri indiferent cat de mult mi-ar placea tipul sau as fi disperata sa nu mai fiu singura, sa am pe cineva, tot nu as sta intr-o astfel de rel. mie imi place sa fiu curtata, sa mi se dea atentie, sa fiu cautata, sa mi se faca complimente, sa fiu surprinsa cu diverse atentii din partea iubitutlui meu, sa il vad ca roieste in jurul meu ca o albina in jurul stupului. ca doar eu sunt femeie si el barbat! asta este regula, ca ei sa cucereasca si sa faca curte, nu noi femeile!
eu cred ca lui ii convine rel cu tine pt ca tu esti o persoana activa, descurcareata, operativa, prompta, rezolvi toate probleme lui, esti ca un fel de administrator care se ocupa de toate fara ca macar sa primeasca un ban pt aceste servicii, ba mai mult, mai si platesti anumite lucruri pt el din proprii bani!!! pai cui nu i-ar conveni? cine ar fi fraier sa refuze o asa oferta?
si crede-ma faza cu lipsa de romantism este de fapt modul lui de a-si arata lipsa de interes. ii convine ca totul ii merge ca pe roate, toate problemele ii sunt rezolvate la timp fara a depune el nici un efort, insa el asteapta pe altcineva care sa il "aprinda". am vazut barbati care pareau a nu fi genul romanctic, pareau reci, la "locul lor", iar in momentul cand au intalnit o "pisicuta" dupa care li s-au aprins calcaiele au stiu ce inseamna tel dese cu convorbiri languroase, flori, cadouri, iesiri la restaurant, calatorii surpriza etc. au stiu sa isi arate interesul si sa cucereasca, au stiu sa fie oameni de actiune.
sincer eu l-as lasa balta si as cauta pe altcineva care sa merite toate eforturile depuse, sa merite atentiile si timpul meu. nu as mai pierde nici o secunda incercand sa aflu ce fel de pers este pt ca este clar ca nu vrea sa fie altfel cu tine.

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tu ce vrei defapt de la el? Azi, maine, peste un an, peste cinci? Poate el nu este interesat de o relatie cu tine asa cum o vezi tu. Pur si simplu. Nu este nimic anormal.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela42 spune:

da da da si?daca ea acum simte pt acest domn !ceva care nu corespunde standardului !ea cere un sfat din dragoste il cam iubeste de ii da atentie se cam si ei doresc o relatie reala si chiar pot reusi.asa cum noi femeile nu suntem la fel nici ei barbatii nu sunt (sau nu pot fi)la fel.uf!sunt mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sunt de acord cu Balerrina cred ca ii este calduta relatia cu tine insa n-are planuri de viitor pentru voi doi ca si cuplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

amelisa, am fost si eu in situatia ta, 10 ani, am iesit de acolo si acum vad "the whole picture" asa ca imi permit niste sugestii: daca iti doresti un copil (lucru foarte legitim la varsta ta) fa/adopta unul mic, astia asa mari nu aduc fericire si implinire in viata unei femei ci din contra. Si in nici un caz sa nu faci un copil mic cu unu din asta mare ca ala mare o sa se supere rau si toata viata o sa se razbune pe cel mic pentru ca e nevoit sa "te imparta"..

Cel mai bine faci/adopti copii cu un adult, iti garantez eu ca exista..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

amelisa, am fost si eu in situatia ta, 10 ani, am iesit de acolo si acum vad "the whole picture" asa ca imi permit niste sugestii: daca iti doresti un copil (lucru foarte legitim la varsta ta) fa/adopta unul mic, astia asa mari nu aduc fericire si implinire in viata unei femei ci din contra. Si in nici un caz sa nu faci un copil mic cu unu din asta mare ca ala mare o sa se supere rau si toata viata o sa se razbune pe cel mic pentru ca e nevoit sa "te imparta"..

Cel mai bine faci/adopti copii cu un adult, iti garantez eu ca exista..

eu nu am inteles, din povestea ei, cum ca si-ar dori vre-un copil cu acest individ sau cu altul. din contra... altele sunt intrebarile ei la care asteapta raspunsuri de la noi!
citez: "Intrebarea mea(in sfarsit) de ce se comporta atat de bizar?(cand il intreb spune ca e totul ok)
Fac eu prea multe si il sufoc?(el imi cere ajutorul de cele mai multe ori)...De ce nu isi arata recunostinta ? Nu ma iubeste ? Asa o fi el?"

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput