Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

adriana trimit acu pe mailu' comun schema mea de diversificare daca o vrei. mai merge bibilita da' e cat de cat in trendu' OMS

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

da si pe mailul meu ca pe cel comun nu pot intra.nastasie_adriana@yahoo.com.spune si de la ce varsta?la mail e liniuta jos intre nume.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Bine v-am gasit in casa noua! sa dea DD sa avem 365 zile minunate impreuna, cel putin la fel de interesante ca cele 9 luni petrecute.
Va multumesc si eu mult pentru sfaturi, incurajari si vorbele bune!

Ghighilicea mea a fost crestinata duminica trecuta. A fost foarte cuminte si la biserica si la restaurant si a fost o frumoasa. Din pacate nu am intrat in posesia pozelor, dar am sa le postez imediat ce-mi parvin.

Loredana si mie mi-a venit micul ciclu si dna dr mi-a zis ca e ok.
A si am intrebat-o si de metode contraceptive si mi-a zis ca timp de 6 luni nu-mi da caci nu ar trebui sa raman gravida cand alaptez exclusiv la san.

Kiti iti dai seama ca nora ta va veni la VILA SUCU!

Nikolici felicitari pentru bebe! Refacere usoara!

Si noi iesim de cateva zile prin parc caci e o vreme superba. Deabia astept si astazi sa mergem la plimbarica.

Doamne voiam sa mai zic cate cava dar sunt cam uituca.

Veronica mea e cumintica, mai putin seara cand ne apuca durerile de burtica si trebuie sa ne plimbam prin casa, sa dam ture, creste si papa numai la mami la san.

A Klarisse nu-ti face griji de decizia luata cu alaptatul. E important sa fii o mamica sanatoasa ptr Matei.

Va pupic dulce si va doresc un we perfect!

crina mamica fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

nastasie, lora, multumesc pt raspuns sambata viitoare il crestinam pe bebeloi, sunt nerabdatoare sa pot sa il strig pe numele lui, acum imi e cam greu. si la sfarsitul lunii ne petrecem impreuna din nou
avem o noapte cam nedormita, din cauze de kk, s-a straduit mult si spre dimineata a reusit
azi mergem si noi la dr pediatru, vedem ce ne mai spune - cu greutatea stiu cum stam dar vreau sa-l masoare, ca vad ca s-a lungit
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele
BUBURUZO si fetita mea a facut aseara kk asa cum zici tu (verde si cu mucus) dar a mancat un biberon de ceai si am zis ca de aceea pentru ca ieri dimineata a facut normal. E vioaie, nu are temperatura si nu m-am panicat. Da vedem azi cum e. Eu am pus-o pe seama ceaiului mai ales ca nu am vazut alte simptome care sa indice ca e bolnavioara.

Fetelor am racit un pic.... ce sa fac cu bebelina sa nu ia si ea???? NU o pup, cand o tin in brate incerc sa nu am contact direct cu fata ei dar nu cred ca e de ajuns ca de ... virusii circula. Voi cum procedati???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Noi nu mai avem colici DELOC de cand am decis sa nu mai folosim nimic contra lor!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

N-ai idee ce norocosi sunteti! Noua ni s-a terminat aseara infacolul si de atunci plange si adoarme doar can oboseste .... of....

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

la multe lunite zambicioase Sebastian, Anca, Tiberiu, George si Tudor

kiti EVIDENT

klarisse nu facem o intalnire in popou sambta/duminica o gasca de iasi?

fetili ca am tot uitat sa multumesc pt urarile pt micul crestin

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

multumim tare mult pentru urari...nu imi vine sa cred ca deja a trecut o luna...
bine v-am regasit pe toate in casa noua...iarasi nu imi vine sa cred ca au trecut asa repede noua luni.
as dori sa va multumesc la toate pentru faptul ca m-ati primitlanga voi atunci in cea mai frumoasa perioada din viata mea...ca mi-ati linistit temerile si pentru toate sfaturile voastre.
imi pare rau ca nu prea am mai scris de cand am nascut dar dupa cum toate stiti cu un bb asa mic e tare greu...si apoi cu doi e de 10 ori mai greu mai ales ca noi am intampinat mari probleme la intoarcerea acasa cu george.sara a fost foarte suparata si in primele ore a plans in continuu ..eram de-a dreptul disperata si nu stiam ce sa fac ...intr-un final s-a apropiat de cel mic si a inceput sa il studieze.acum il accepta cat de cat dar o deranjeaza cand plange, in rest il pupa si il mangaie toata ziua.din excesul de iubire ii mai baga si biberonul pe gat daca nu sunt atenta..spune ca cel mic i-a spus ei ca vrea sa pape si atunci ea trebuie sa ii dea biberonul.
hai ca m-am intins destul de mult si nu vreau sa va plictisesc.
va doresc 365 de zile minunate alaturi de puii vostrii care sunt absolut superbi.
ps:am pus si noi primele pozici..de la 2 ore de la nastere.

mamica de scumpete sara si george (38 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Buburuza, multumim de cafea.
Noi avem program de joaca in fiecare dimineata cate 2-3 ore (azi am avut de la ora 8 pana acum cand a adormit)
Referitor la kk verzui si cu mucus...stiu ca pe net se spun multe, doctorii la fel... Vlad a facut asa saptamana trecuta, la cateva zile dupa ce ii administram Infacol. Ceea ce am auzit de la alte mamici (mai ales cele de la tara) este ca atunci cand copilul elimina acel mucus ii trec colicii, ca de fapt ala ar fi o ramasita din ce avea el in intestine cat a stat in burtica, si ca ala blocheaza de fapt eliminarea gazelor si de aici durerea...Acum, ce sa zic? O fi adevarat ori ba, nu stiu, dar, coincidenta sau nu, al meu copil elimina mult mai bine gazele de ceva vreme si chiar si cu kk stam bine, face in fiecare dimineata cand incepem programul de gimnastica. Plus ca nu mai plange cum plangea din cauza colicilor (si Infacol uit de multe ori sa ii dau).

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

mihaela, cat am fost racita (cobza) am purtat masca. se cumpara din farmacie si eu zic ca-si face treaba. e mai sigur asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_sara spune:

dau si eu datele de completare pentru prima pagina : eu sunt nascuta pe 19.iunie si datele lui george de la nasterre sunt urmatoarele : 3400 gr, 50 cm, apgar 9.
ieri am fost si noi la doctor la masurat si cantarit : avem 4500 gr si 54 cm deci luna asta am crescut cu 1250 gr (am iesit din spital cu 3250 gr) si o crestere de 4 cm in inaltime.
eu nu alaptez exclusiv la san ci ii dau si completare LP pentru ca desi am lapte sa hranesc o aramata intreaga de copii se pare ca nu este destul de hranitor pentru bb mic.de fiecare data dupa ce il puneam la san si sugea cam 1h se trezea dupa o ora si isi rodea manutele de foame.asa ca acum papam intai la san 30 min (cate 15 min la fiecare san) si apoi bagam si 90-120 ml lapte praf.si asa doarme linistit cate 3-4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata!

Dupa 2 nopti aproape nedormite din cauza colicilor, azi noapte am dormit relativ bine.
Sunt fericita si ca am gasit si biserica pentru botez, avand in vedere ca pt sapt viitoare gasisem restaurantul

Mergi la inceput